Begues Parc ens torna a convidar a la celebració de la seva Festa Major aquests propers dies

 

La nostra vila és un gran lloc per passar l’estiu. Tradicionalment hem donat la benvinguda a moltes famílies que han triat passar amb nosaltres aquesta època de l’any. I encara avui en dia podem dir que el nostre poble té molt per a oferir durant l’agost.

Als encants evidents que tenim com el nostre entorn natural o el nostre ric patrimoni, sumem aquests dies la possibilitat de gaudir amb les activitats de la Festa Major de Begues Parc. Un cop més els veïns i veïnes d’aquest barri ens conviden a tota la població a prendre part d’una celebració que ja és un clàssic de mitjans de l’agost.

Encara tenim fresca en el record la celebració de la Festa Major a finals de juliol i ara podem tornar a gaudir del que suposa una festa que pren els espais públics i els carrers i els converteix en escenaris per a la diversió i per al retrobament de beguetans i beguetanes. Sens dubte és una ocasió que no hauríem de deixar escapar.

Al mig de la tranquil·litat que ens ofereixen aquestes setmanes d’agost trobem un oasi lúdic. Tant si us trobeu de vacances com si esteu treballant, m’agradaria convidar-vos a aprofitar l’oportunitat. Com sempre he dit hem de veure les festes populars com a una ocasió per a trobar-nos amb la resta de beguetans i beguetanes. Aquestes ocasions ens permeten fer créixer l’estima per la gent amb la que vivim i per l’espai comú que compartir.