Demà dissabte s’inauguren els nous vestidors de la zona esportiva del municipi

 

Ja al llarg de la passada legislatura establíem com a una de les principals línies de treball municipal potenciar l’activitat física, com a font de salut i benestar, a través de la millora de les instal·lacions esportives municipals. En molt poc temps hem assolit algunes fites de rellevància en aquest sentit. S’ha recuperat la gestió directa de la piscina potenciant notablement els seus serveis; s’ha creat un circuit d’exercici en l’entorn del Camí Ral; s’ha instal·lat una pista de pàdel i s’ha remodelat el skatepark, entre altres accions.

Aquest dissabte fem una passa endavant més amb la inauguració dels nous vestidors de la zona esportiva.

Es tracta d’una nova actuació de rellevància, no només pel que suposa estrictament per a la xarxa municipal d’equipaments, sinó perquè ajuda a que fer esport a Begues sigui més còmode i agradable. D’alguna manera convida als veïns i veïnes que encara no s’han decidit per incorporar l’activitat física en el seu dia a dia a fer-ho.

Des del consistori de Begues som conscients que, tal i com alertava recentment la pròpia Organització Mundial de la Salut, el sedentarisme és a dia d’avui la principal amenaça per a una de cada quatre persones al món. Davant d’aquesta realitat crec que les administracions hem de posar també de la nostra part en promoure una vida activa.

Begues és un espai ideal per a mantenir hàbits de vida saludable. El nostre entorn natural ens convida que sigui així i des de l’Ajuntament volem posar totes les facilitats per a que l’esport sigui una part essencial del nostre lleure. En aquest sentit m’agradaria posar de rellevància també el treball que desenvolupen entitats esportives com el CF Begues i el Begues Rugbi Club que participaran de la inauguració de demà i que en faran ús dels vestidors. Gràcies al seu treball són molts els beguetans i beguetanes, especialment els joves, que practiquen esport habitualment.

Cada cop són menys les excuses que ens podem posar a nosaltres mateixos per no incorporar l’activitat física a la nostra vida. No ho dubteu més i poseu les cames i el cor en moviment.