Aquest cap de setmana estarà marcat per les activitats relacionades amb el Nadal

La proximitat del Nadal es fa palesa ja a tots els racons de Begues i, aquests dies, també en bona part de l’activitat pública. Entre les cites habituals que arriben, aquest cap de setmana tornem a retrobar-nos amb La Marató de TV3 que ens convida, un any més, a mostrar la capacitat de solidaritat amb els altres que tenim els beguetans i les beguetanes. Ens trobarem així amb una programació que aplegarà nombroses entitats demostrant que el nostre teixit associatiu està sempre que se’l necessita.

De la mateixa manera us vull animar a participar, ja que novament la Marató ens proposa fer front comú contra una problemàtica que ens toca, ens ha tocat o ens pot tocar a tots de prop: les malalties cardiovasculars. Una persona de cada quatre mor cada any per culpa d’aquestes problemàtiques a Catalunya. Val la pena que tornem a demostrar-nos que sabem ser solidaris i que ens unim a la proposta de la televisió pública, fent una donació en la mesura de les nostres capacitats.

Paral·lelament a la Marató, aquests pròxims dies podem participar dels primers actes del programa de Nadal. Novament, les entitats tornaran a tenir un paper destacat participant de manera activa de la programació i ajudant a fer possible que tots els veïns i veïnes podem gaudir amb la tradició, les propostes culturals i el lleure que acompanyen de manera habitual aquestes festes. Des d’aquí vull agrair aquest compromís i aquest treball.

Espero que gaudiu d’aquests dies i que us deixin records inesborrables i molts moments de felicitat.