Hi ha municipis de la nostra mida que no gaudeixen d’aquest actiu de la participació de la nostra comunitat en accions que fomenten la col·laboració i el bon veïnatge

Avui, primer dia de setembre, és possible que molts de vosaltres acabeu les vacances. Malgrat deixar enrere els dies de descans i desconnexió, tenim al davant un horitzó ple de projectes engrescadors, un ventall de possibilitats de triar com volem que sigui el nostre municipi en els pròxims onze mesos.

Setembre marca l’inici de les rutines, del sant tornem-hi. El retorn a l’escola per als més petits, a la feina per a les persones adultes, als quefers habituals d’un municipi com el nostre. Aviat tornarem a tenir una programació cultural de qualitat, les entitats agafaran velocitat de creuer per oferir propostes apassionants i, sobretot, per preparar la Mostra d’Entitats.

En resum, el nostre poble començarà a bategar de nou amb ganes i amb molta il·lusió. Per això voldria convidar-vos a gaudir-ne, a participar-hi, a ser els i les protagonistes de la rauxa que corre per les nostres venes, de l’entusiasme que forma part del nostre ADN i que sorprèn a totes aquelles persones que ens visiten.

Em consta que molts dels qui ens visiten queden bocabadats de la nostra empenta. I és que hi ha municipis de la nostra mida que no gaudeixen d’aquest actiu de la participació de la nostra comunitat en accions que fomenten la col·laboració i el bon veïnatge. Crec que és un fet que ens ha d’enorgullir.

S’acaben les vacances, però comença un nou curs, escolar, polític, esportiu i social. Aprofitem-lo, cadascú des de la seva posició, per fer de Begues un lloc encara més solidari, més respectuós amb el medi ambient, més cívic… Fem de Begues un referent del país.