En l’inici d’aquest 2024 culminarem dos grans projectes per al benestar de la gent del poble: la imminent obertura del centre d’atenció diürna a La Vinya i l’acabament de les obres de remodelació de l’avinguda Torres Vilaró.

Diumenge posarem punt final al 2023. Deixarem enrere un any que ha estat ple de reptes i d’oportunitats per al nostre poble. Amb el cor ple d’agraïment, ens n’acomiadarem reflexionant sobre els moments viscuts i, amb esperança, mirarem cap al futur.

Per al 2024 desitjo que Begues continuï sent un refugi de benestar per a la seva ciutadania i un atractiu d’interès per als nostres visitants. Que tots tinguem salut i que ens retrobem amb alegria i civisme en els moments de celebració, en l’espai públic o en les llars privades.

A Begues, som afortunats de viure en un entorn natural i acollidor, i volem continuar preservant la bellesa del nostre poble per a les generacions futures. Per això mirem cap al futur amb il·lusió, empenta i energia, en la imatge d’un Begues on les oportunitats floreixin i els somnis esdevinguin realitat.

Així, en l’inici d’aquest 2024 culminarem dos grans projectes per al benestar de la gent del poble: la imminent obertura del centre d’atenció diürna a La Vinya i l’acabament de les obres de remodelació de l’avinguda Torres Vilaró.

Són dos projectes que, sense cap mena de dubte, faran de Begues un poble encara millor. Projectes que, juntament amb d’altres que seguiran executant-se o que començarem a projectar, ens ajudaran a seguir abraçant el futur amb optimisme.

I, amb la mirada posada al món, desitjo que la pau arribi a tots els països, especialment a aquells que pateixen de manera més descarnada la guerra, el fred i la fam. Que la fraternitat i la comprensió siguin les forces que guiïn les relacions internacionals, i que la pau es converteixi en una realitat per a cada ésser humà del planeta.

No vull acomiadar l’any sense tenir unes paraules de record per a tots aquells beguetans i beguetanes que ens han deixat aquest 2023. Tenim molt recent encara la pèrdua, per exemple, del nostre estimat Marcel no fa ni tres dies… En un dia com avui, envio un petó i una abraçada ben forta a totes les famílies que aquests dies noten el pes d’una cadira buida a les seves celebracions.

Que tinguem tots plegats una feliç entrada a l’any nou. I que el 2024 ens brindi noves oportunitats, alegries i molta salut!