Només tinc que paraules d’agraïment cap als i les membres de Joves pel Nadal, els i les quals no han parat els darrers dies per tenir-ho tot a punt per a l’arribada de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

Falten poques hores perquè Begues visqui la nit més màgica de l’any, la nit de Reis, un esdeveniment que es transforma amb la mirada i l’esperit d’il·lusió dels més petits alhora que als adults ens transporta a un món ple de records i somnis. A partir de les 18 h, tota la ciutadania de Begues tornarà a gaudir de la comitiva reial de Gaspar, Melcior i Baltasar.

Ja fa dies que els infants de Begues esperen l’arribada de Ses Majestats d’Orient. Els han pogut lliurar la carta o demanar els seus desitjos al campament reial que s’ha instal·lat a la Fundació Bosch els dies 1 i 2 de gener. I també han pogut veure a l’aparador del Petit Casal la clau màgica que obre totes les cases del poble.

Aquesta clau la lliuraré avui als Reis perquè portin regals i sorpreses a tota la ciutadania de Begues. Perquè en aquesta nit màgica, tot és possible; la realitat es barreja amb la fantasia, les estrelles brillen amb una llum especial i, sovint, les il·lusions es converteixen en realitat.

Per aquest motiu, us convido a tots i a totes a participar d’aquesta Cavalcada de Begues, a gaudir amb seguretat i seny d’aquest esdeveniment majestuós, de la música, les desfilades i l’alegria que fan que els cors dels infants s’omplin d’esperança i els seus ulls radiïn felicitat i il·lusió.

I en aquesta fita, hi juga un paper imprescindible el col·lectiu Joves pel Nadal. Aquesta colla (formada majoritàriament per gent jove del poble amb moltes ganes d’estendre la màgia de Nadal per Begues) treballa cada any de forma incansable perquè la nit de cada 5 de gener sigui realment la més màgica de l’any.

Només tinc que paraules d’agraïment cap als i les membres de Joves pel Nadal, els i les quals no han parat els darrers dies per tenir-ho tot a punt per a l’arribada de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. I deixeu-me fer extensiu també l’agraïment a tot el personal municipal que vetllarà pel bon funcionament i la seguretat de la Cavalcada d’enguany.

Visquem amb alegria i consciència una nit que esdevindrà un record inesborrable per a tothom. Mantinguem encesa entre tots i totes la màgia i la il·lusió d’aquesta nit. Perquè viure a Begues sigui el nostre millor regal.