Falten poques hores perquè visquem a Begues la nit més màgica de l’any, amb l’arribada dels Reis de l’Orient gràcies a la magnífica organització dels Joves pel Nadal

Sovint es diu que la nit que gaudirem avui, la del 5 de gener, és la més màgica de l’any. I això, a Begues, cobra un sentit ple. Perquè la cavalcada dels Reis de l’Orient és, en el nostre poble, diferent de les dels municipis veïns. Aquí fruïm d’una singularitat única, gràcies a la qual s’escampa una mica més d’il·lusió pels nostres carrers i fa dibuixar els somriures a les cares dels infants.

Aquest ingredient màgic és, sens dubte, el que aporta el col·lectiu Joves pel Nadal. Aquesta colla (formada majoritàriament per gent jove del poble amb moltes ganes d’estendre la màgia de Nadal per Begues) treballa cada any de forma incansable perquè la nit de cada 5 de gener els rostres dels infants estiguin plens d’il·lusió en veure la comitiva reial desfilar pels carrers de Begues.

I quan dic que la seva feina és incansable ho dic de forma literal. Els membres de Joves pel Nadal no han parat els darrers dies per tenir-ho tot a punt per a l’arribada de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. Enguany, els Reis estrenaran unes carrosses noves gràcies a una important inversió realitzada per l’Ajuntament, i que els artistes de Joves pel Nadal faran lluir de manera extraordinària. I, per si no n’hi hagués prou, faran possible un altre dels trets distintius de la nostra cavalcada: el repartiment de paquets per part del seguici reial directament a les mans dels més menuts de cada casa.

Per tant, des d’aquí només puc fer que agrair de tot cor la tasca impagable d’aquesta colla per fer que, realment, la nit del 5 de gener sigui a Begues la més màgica de l’any. Perquè, cada somriure que fan dibuixar en les cares dels infants del poble, és un univers d’il·lusió que obren.

Deixeu-me fer extensiu també l’agraïment a tot el personal municipal que vetllarà pel bon funcionament i la seguretat de la cavalcada d’enguany. Tenim al davant una nit llarga i freda, però d’aquelles que val la pena viure plegats.

Moltes gràcies, i que els Reis us portin tot allò que heu demanat.