L’Ajuntament ha donat un important impuls d’inversió a la zona de serveis del carrer Camp dels Prats (on demà es presenta un bloc d’escalada) i a la Zona Esportiva Municipal.

Demà, 11 de març, es posarà a disposició de tota la ciutadania el bloc d’escalada que s’ha col·locat al carrer Camp dels Prats, just davant el Parc de la Costeta. Es tracta d’una instal·lació adaptada per a totes les persones, tant per a aquelles que es vulguin iniciar en l’escalada, com per a aquelles que ja hi estan més avesades.

La promoció de la pràctica esportiva com a part essencial d’un estil de vida saludable per a tota la ciutadania ha estat i és un eix fonamental de l’Ajuntament de Begues. Els beneficis de l’esport són nombrosos, tant físics com mentals, i afecten positivament el benestar general de les persones, qualsevol que sigui la seva edat.

Aquest és un aspecte que sempre hem tingut molt clar. Per això hem creat, entre altres, circuits saludables, zones pedalables i espais d’activitat física específics per a la gent gran i també per al jovent. Algunes d’aquestes instal·lacions es troben molt a prop del nou bloc d’escalada, en la zona de serveis que hem anat dotant al carrer Camp dels Prats.

Per tal que la pràctica esportiva sigui accessible a tothom i de qualitat, l’Ajuntament ha donat un important impuls d’inversió aquests darrers anys a la Zona Esportiva Municipal. Una inversió que continuarà en aquests pròxims mesos, amb la renovació de la gespa del Camp d’Esports, la instal·lació de nova il·luminació LED en el mateix camp i al Pavelló Jaume Viñas Pi, així com una sèrie d’intervencions de millora en els accessos al pavelló i la connexió de les grades del Camp d’Esports amb la zona de vestidors, oficines i bar.

Tot plegat amb l’objectiu que Begues es converteixi en un municipi on la pràctica esportiva estigui a l’abast de tothom, amb les millors instal·lacions possibles. Perquè, amb un municipi actiu i saludable, podem crear una comunitat més forta i cohesionada que gaudeixi dels beneficis que l’esport ofereix.

Us espero dissabte, de 10 a 12 h, al nou bloc d’escalada!