Per a l’equip de govern municipal és fonamental poder informar cara a cara els principals projectes que desenvolupem

 

Ahir convidàvem a tota la població a una sessió informativa sobre el Centre de Prestació de Serveis per a la gent gran en el què treballem intensament en aquesta legislatura. Era una oportunitat de poder parlar cara a cara amb els veïns i veïnes sobre el que, sens dubte, és un dels principals projectes en els quals treballem avui en dia. I, la veritat, no puc evitar sentir-me molt satisfeta de la trobada.

En primer lloc per la proposta que posàvem a sobre de la taula a través del projecte per a l’edifici i de l’estudi tècnic, funcional i de recursos humans i econòmics dut a terme per una entitat pública de reconegut prestigi en el sector. Aquest serà un centre modern i que, fins i tot, portarà més enllà de les expectatives de molts l’atenció a les persones grans. Tant l’equipament com la proposta dels serveis que ha d’acollir estan dissenyats amb la voluntat que els usuaris i usuàries puguin mantenir els màxims nivells d’independència personal possibles per tal que visquin en les condicions més similars a les de seves pròpies llars.

A Begues ens sentim molt orgullosos dels nivells de qualitat de vida dels que gaudim en el nostre dia a dia. No podem aspirar a menys quan ens fem grans i, el Centre de Prestació de Serveis suposarà una garantia de que així serà.

Però, a banda de la confiança que em mereix el treball fet fins el moment, crec que la presentació en sí va ser també una actuació a destacar. Per a l’equip de govern municipal, per a mi mateixa, la transparència és una prioritat a qualsevol de les actuacions que desenvolupem. Quan es tracta, doncs, d’un projecte d’aquesta envergadura, encara ens sentim amb una major obligació de treballar amb les portes i finestres ben obertes.

Més enllà de l’àmplia informació que ja hem donat a través dels mitjans de comunicació municipals, la sessió informativa ens permetia copsar les preocupacions dels veïns i veïnes respecte al projecte; conèixer el seu punt de vista sobre el que proposem i intercanviar informació i opinions directament amb aquelles persones que es beneficiaran del servei.

Aquesta és una qüestió fonamental que considero que hem de tenir sempre present les persones que ocupem un càrrec públic. Les decisions que prenem van més enllà d’idees en un paper, són actuacions que tenen un efecte directe sobre moltes persones. És important que en prenem consciència i que treballem, sempre que sigui possible, de la mà de la nostra ciutadania.