El 131è president de la Generalitat, el Molt Honorable Quim Torra, serà a Begues per assistir a la festa d’inauguració del Centre de Serveis i Residència La Vinya.

Em fa molta il·lusió anunciar-vos que diumenge farem la festa d’inauguració del Centre de Serveis i Residència La Vinya, a la qual assistirà l’expresident de la Generalitat, Quim Torra. Serà una festa a la qual esteu tots convidats, on hi haurà activitats i tallers per a tota la família, amb música i un vermut popular. En resum, serà una festa per a tots els beguetans i les beguetanes.

Amb aquesta festa, tancarem un cercle. Un cercle que va començar el 2 de març del 2019 quan el president Torra ens va fer l’honor de venir a l’acte de col·locació de la primera pedra de la residència, llavors en projecte. Gairebé quatre anys més tard, tanquem el cercle també amb el Molt Honorable Quim Torra i la residència feta realitat. Un cercle perfecte.

La festa, doncs, serà la culminació d’un projecte pel qual hem treballat durament, amb l’objectiu que les nostres persones grans tingui una assistència i unes atencions adequades, que facin que els nostres grans gaudeixin d’un envelliment saludable i digne. A més, l’equipament és també generadora de llocs de treball per a veïns i veïnes del nostre municipi i una font de dinamització del seu teixit econòmic.

Així, doncs, el gran esdeveniment de diumenge no serà només perquè molta gent que encara no coneix la residència la pugui descobrir, sinó també per donar la benvinguda a les persones residents i a les que hi treballen. Perquè tots i totes els puguem traslladar la calidesa i afectuositat que caracteritza la gent d’aquest poble nostre.

Veniu diumenge a gaudir d’un equipament del qual ens n’hem de sentir molt orgullosos. Veniu, perquè és de tots i totes.