ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar��ncia


La transparència com a distintiu

Recentment, www.begues.cat rebia, novament, el segell Infoparticipa que atorga el Grup d'Investigació ComSET (Grup de Recerca ... que tenim la sort de gaudir al nostre municipi. Les portes i finestres de l’Ajuntament estan ben obertes per a tots i totes.

El 5è Fòrum Educatiu de Begues ens convida a plantar cara al canvi climàtic

Recentment, reflexionava sobre l’actuació municipal pel que fa al canvi climàtic i sobre com ens hem situat al ca... PEB ha treballat de valent per oferir-nos el marc de trobada. Ara ens toca a tots i a totes omplir-lo de contingut. Us hi esperem!

Compromesos amb l’educació i la conciliació

D'ençà que naixem comencem a fer-nos una idea del món, de la societat en la qual vivim, de les relacions que est...rave; viuen. Sempre ho hem dit: invertir en els nostres infants i joves és invertir en el municipi que volem esdevenir.

Formant en el respecte mediambiental

Fa només unes setmanes reflexionàvem sobre el treball que duem a terme per a esdevenir un municipi energèticamen...el medi ambient no podem garantir que aquest paisatge que ens envolta i que ens van deixar les generacions anteriors tingui un futur.

Els que cuiden de nosaltres

La vida en societat s’estableix sobre un equilibri sovint més fràgil del que ens pensem. Per a poder conviure, pe...les activitats que es programen al nostre municipi i que feu arribar a les persones que us estimeu roses i llibres, amor i cultura.

Les Caramelles tornaran a sonar als nostres carrers

Gràcies a l’efecte que han tingut les vacunes i l’increment de les temperatures sobre l’evolució de l...grave;lvar Ibáñez i el Joan Clavé. Gaudim de les Caramelles de Begues i que tingueu una molt bona pasqua!

Plantem cara al canvi climàtic

Davant de determinades problemàtiques no n'hi ha prou amb les bones intencions. La crisi climàtica i mediambiental &eac...unt de la població i cada cop són més els beguetans i beguetanes els que ens acompanyen en aquest camí.

Gràcies, Bombers Voluntaris de Begues

En cada moment del dia, sense que potser siguem conscients, tot un conjunt de persones està vetllant per nosaltres i pels nost...espai per a dir en nom de Begues als seus bombers voluntaris «moltes gràcies per estar sempre al nostre costat».

Més i millor transport públic

Ja fa uns anys que des de Begues estem replantejant el model de mobilitat al nostre municipi. Des de l’Ajuntament hem estat i s...nt no en tenim les competències, però podeu comptar amb la nostra insistència per a continuar avançant.

Begues amb Ucraïna

Es fa difícil veure les imatges que ens arriben de la invasió russa d’Ucraïna sense experimentar indignaci&o...iment de les víctimes d’aquesta guerra tan cega i absurda. Un tros del cor de Begues està avui a Ucraïna.

Un Carnaval a la llum del dia

Tot apunta que a mesura que deixem enrere la sisena onada de la pandèmia podrem tornar a recuperar algunes de les parts del no...al. Deslliurem-nos, ni que sigui per una estona, de les responsabilitats i convertim-nos en una altra persona. La festa ens espera.

Posem el nostre patrimoni a l’abast de tothom

A Begues comptem amb les nostres pròpies tradicions, amb una història rica i interessant, amb un passat que es remunta ...a la fi, és el vostre. Conegueu el passat que compartim. És la millor manera de garantir la seva continuïtat.

L’ànima de Begues

El nostre municipi té un tarannà únic. No és la meva passió com a alcaldessa i com a beguetana qui...gues són el nostre cos i les nostres articulacions, però sens dubte les persones que hi vivim som la seva ànima.

Begues a la butxaca

Un dels objectius que mantenim de manera constant en la gestió de l’Ajuntament de Begues és fer-lo cada dia m&eac...n una passa essencial en el nostre creixement com a societat. Les portes estan més obertes del que han estat mai. Passeu!

Una Festa Major d’Hivern a mida

Des de l’inici de la pandèmia l’activitat pública és un veritable repte. Les dades sanitàries...mmillorable per a mostrar el nostre orgull per viure a Begues. Aprofiteu i gaudiu de la celebració. Us està esperant!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
llei (3) · ordenances (2) · diputació de barcelona (4) · Bruguers (1) · 2018 (4) · hospital (1) · transparència (18) · festa major (11) · comerç (13) · 902 (4) · aplec (1) · 2014 (2) · alta tensió (4) · consulta (11) · gent gran (17) · petit casal (1) · equipaments (12) · habitatge (2) · camí ral (9) · mobilitat (10) · patrimoni (21) · 2017 (3) · AMB (7) · ensenyament (7) · parellada (1) · carnestoltes (2) · reflexions (5) · catalunya (26) · parc del garraf (7) · refugiats (1) · lleure (31) · dona (12) · esport (11) · Eramprunyà (1) · participació (35) · explosió (1) · alcohol (1) · seguretat (14) · centre de dia (2) · 2016 (1) · patrimoni; (9) · participació, (1) · pobresa energètica, (1) · parlament (3) · sostenibilitat (8) · Nadal (10) · civisme (8) · entitats (28) · parc metropolità (2) · família (8) · finançament (2) · sanitat (5) · tecnologia (7) · empresa (2) · pedrera (4) · desnonaments (1) · carretera (2) · policia local (7) · pagesia (2) · alcaldia (16) · centre cívic (9) · felicitació (2) · patrimoni; (22) · subvencions (5) · ermita (3) · medi ambient (28) · biblioteca (6) · serveis (27) · pobresa energètica (2) · cinema (1) · eleccions (10) · cultura (39) · AMI (5) · LOEPSF (2) · reflexions (289) · tapatast (2) · ocupació (4) · solidaritat (15) · LRSAL (4) · 9N (5) · telecomunicacions (2) · infants (6) · joventut (14) · 25N (4) · abocador (4) · pressupostos (16) · OAC (1) · coronavirus (31) · 2019 (10) · salut (3) · yu (1) ·  (304)