ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transparència


Una revetlla de Sant Joan per al gaudi i la prevenció

Ens trobem a les portes de celebrar la nit més curta de l’any, Sant Joan, una data especialment arrelada al nostre calen... de ser una nit per a la diversió de tots i de totes si fem servir, a més de la rauxa, el seny que ens caracteritza.

El primer fotògraf català i de l’Estat va néixer a Begues

Begues té un espai reservat en la història de la fotografia. I és que va ser un beguetà, el Ramon Alabern... part del patrimoni històric i cultural que compartim tots els veïns i veïnes. Ens en podem sentir ben orgullosos.

Ens retrobem amb la Festa de la Gent Gran

Els més de dos anys que hem passat des de l’inici de la pandèmia no han estat senzills per a ningú. En maj...a ens són molt necessàries per a continuar avançant. Gaudiu de la festa perquè la teniu ben merescuda.

La transparència com a distintiu

Recentment, www.begues.cat rebia, novament, el segell Infoparticipa que atorga el Grup d'Investigació ComSET (Grup de Recerca ... que tenim la sort de gaudir al nostre municipi. Les portes i finestres de l’Ajuntament estan ben obertes per a tots i totes.

El 5è Fòrum Educatiu de Begues ens convida a plantar cara al canvi climàtic

Recentment, reflexionava sobre l’actuació municipal pel que fa al canvi climàtic i sobre com ens hem situat al ca... PEB ha treballat de valent per oferir-nos el marc de trobada. Ara ens toca a tots i a totes omplir-lo de contingut. Us hi esperem!

Compromesos amb l’educació i la conciliació

D'ençà que naixem comencem a fer-nos una idea del món, de la societat en la qual vivim, de les relacions que est...rave; viuen. Sempre ho hem dit: invertir en els nostres infants i joves és invertir en el municipi que volem esdevenir.

Formant en el respecte mediambiental

Fa només unes setmanes reflexionàvem sobre el treball que duem a terme per a esdevenir un municipi energèticamen...el medi ambient no podem garantir que aquest paisatge que ens envolta i que ens van deixar les generacions anteriors tingui un futur.

Els que cuiden de nosaltres

La vida en societat s’estableix sobre un equilibri sovint més fràgil del que ens pensem. Per a poder conviure, pe...les activitats que es programen al nostre municipi i que feu arribar a les persones que us estimeu roses i llibres, amor i cultura.

Les Caramelles tornaran a sonar als nostres carrers

Gràcies a l’efecte que han tingut les vacunes i l’increment de les temperatures sobre l’evolució de l...grave;lvar Ibáñez i el Joan Clavé. Gaudim de les Caramelles de Begues i que tingueu una molt bona pasqua!

Plantem cara al canvi climàtic

Davant de determinades problemàtiques no n'hi ha prou amb les bones intencions. La crisi climàtica i mediambiental &eac...unt de la població i cada cop són més els beguetans i beguetanes els que ens acompanyen en aquest camí.

Gràcies, Bombers Voluntaris de Begues

En cada moment del dia, sense que potser siguem conscients, tot un conjunt de persones està vetllant per nosaltres i pels nost...espai per a dir en nom de Begues als seus bombers voluntaris «moltes gràcies per estar sempre al nostre costat».

Més i millor transport públic

Ja fa uns anys que des de Begues estem replantejant el model de mobilitat al nostre municipi. Des de l’Ajuntament hem estat i s...nt no en tenim les competències, però podeu comptar amb la nostra insistència per a continuar avançant.

Begues amb Ucraïna

Es fa difícil veure les imatges que ens arriben de la invasió russa d’Ucraïna sense experimentar indignaci&o...iment de les víctimes d’aquesta guerra tan cega i absurda. Un tros del cor de Begues està avui a Ucraïna.

Un Carnaval a la llum del dia

Tot apunta que a mesura que deixem enrere la sisena onada de la pandèmia podrem tornar a recuperar algunes de les parts del no...al. Deslliurem-nos, ni que sigui per una estona, de les responsabilitats i convertim-nos en una altra persona. La festa ens espera.

Posem el nostre patrimoni a l’abast de tothom

A Begues comptem amb les nostres pròpies tradicions, amb una història rica i interessant, amb un passat que es remunta ...a la fi, és el vostre. Conegueu el passat que compartim. És la millor manera de garantir la seva continuïtat.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ensenyament (7) · LRSAL (4) · infants (6) · seguretat (14) · hospital (1) · sostenibilitat (8) · 2016 (1) · mobilitat (10) · patrimoni (21) · carnestoltes (2) · joventut (14) · 2017 (3) · tecnologia (7) · aplec (1) · 2018 (4) · gent gran (17) · coronavirus (31) · ordenances (2) · yu (1) · catalunya (26) · serveis (27) · Nadal (10) · pressupostos (16) · sanitat (5) · 902 (4) · alcaldia (16) · OAC (1) · diputació de barcelona (4) · parc del garraf (7) ·  (305) · comerç (13) · pobresa energètica (2) · cultura (39) · dona (12) · 25N (4) · carretera (2) · parellada (1) · 9N (5) · lleure (31) · medi ambient (28) · reflexions (289) · llei (3) · salut (3) · refugiats (1) · explosió (1) · centre cívic (9) · equipaments (12) · reflexions (5) · biblioteca (6) · telecomunicacions (2) · patrimoni; (22) · AMB (7) · LOEPSF (2) · AMI (5) · habitatge (2) · camí ral (9) · pobresa energètica, (1) · esport (12) · alta tensió (4) · pedrera (4) · 2019 (10) · participació, (1) · pagesia (2) · empresa (2) · Bruguers (1) · petit casal (1) · 2014 (2) · felicitació (2) · desnonaments (1) · tapatast (2) · solidaritat (15) · parc metropolità (2) · festa major (11) · cinema (1) · patrimoni; (9) · abocador (4) · civisme (8) · subvencions (5) · transparència (18) · parlament (3) · família (8) · consulta (11) · alcohol (1) · Eramprunyà (1) · finançament (2) · ermita (3) · entitats (28) · policia local (7) · ocupació (4) · centre de dia (2) · eleccions (10) · participació (35)