ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca pressupostos


Un pressupost municipal obert a la ciutadania

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues hem fet un esforç com mai s’havia fet per tal de situar-n...et un salt endavant pel que fa als serveis, als equipaments i als espais públics. També està a les vostres mans!

Les contradiccions del finançament municipal

Ja fa anys que des de l’Ajuntament de Begues reclamem un debat rigorós sobre el finançament dels municipis. Per u...ropi funcionament com a administració ens estem jugant una part important del benestar dels veïns i de les veïnes.

Uns pressupostos per a continuar creixent com a municipi

Els municipis i les seves necessitats evolucionen amb el temps. Per posar un exemple, no és el mateix el que requeria Begues f...cute;n més que números. Estic segura que són una ruta per a continuar incrementant la nostra qualitat de vida.

Comencem a construir el municipi del futur

L’any passat els beguetans i beguetanes van renovar la seva confiança en l’equip de govern que tinc l’orgull...te; els millors desitjos per a aquest 2020 de totes les persones que formem part del consistori, un any més, al vostre costat.

Els pals a les rodes dels ajuntaments

En el meu últim escrit, al voltant dels pressupostos municipals, feia referència a les dificultats imposades pel govern... a l’Ajuntament de Begues de ben segur que no ha estat una altra cosa més que un pal a les rodes del nostre dia a dia.

Quan les xifres et donen la raó

L’inici d’un any és sempre un bon moment per avaluar la situació econòmica d’un municipi. Come...ve;micament complex, Begues no ha deixat de créixer i millorar i ho fa, a més, reduint considerablement el seu deute.

Uns pressupostos municipals centrats en els serveis

Ja ens trobem de ple en el 2017, un any que bona mesura ve marcat a Begues pel que ens dicta l’aprovació inicial dels co...to profundament satisfeta amb els nostres comptes públics. Aquests són uns pressupostos tan engrescadors com realistes.

Pressupostos municipals per al 2015: més i millors serveis a les persones

Amb l’aprovació dels comptes públics per a aquest 2015 l’Ajuntament de Begues reforça i fins i tot m...at de vida, continuïtat en la fiscalització de la despesa i respecte per la situació de les economies familiars.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
catalunya (26) · seguretat (13) · LOEPSF (2) · solidaritat (13) · AMI (5) · camí ral (9) · ensenyament (6) · civisme (8) · parellada (1) · 9N (5) · biblioteca (6) · carretera (2) · patrimoni; (9) · participació (32) · festa major (11) · sanitat (5) · abocador (4) · ordenances (2) · tapatast (2) · transparència (16) · 902 (2) · felicitació (2) · OAC (1) · 2019 (10) · 2018 (4) · hospital (1) · cinema (1) · aplec (1) · 25N (3) · alcohol (1) · pedrera (4) · yu (1) · coronavirus (31) · LRSAL (4) · pobresa energètica, (1) · tecnologia (6) · refugiats (1) · lleure (31) · comerç (12) · equipaments (12) · petit casal (1) · llei (3) · ermita (3) · infants (4) · Eramprunyà (1) ·  (283) · reflexions (289) · subvencions (5) · parc metropolità (2) · desnonaments (1) · carnestoltes (1) · policia local (7) · explosió (1) · consulta (11) · medi ambient (25) · habitatge (2) · centre de dia (2) · Nadal (10) · centre cívic (9) · 2014 (2) · entitats (26) · 2017 (3) · pressupostos (14) · mobilitat (8) · telecomunicacions (2) · cultura (38) · alcaldia (16) · parlament (3) · finançament (2) · dona (11) · Bruguers (1) · família (7) · pobresa energètica (2) · eleccions (10) · patrimoni; (22) · salut (3) · diputació de barcelona (4) · patrimoni (19) · reflexions (4) · sostenibilitat (8) · serveis (27) · pagesia (2) · gent gran (17) · 2016 (1) · alta tensió (4) · empresa (2) · esport (11) · participació, (1) · parc del garraf (7) · AMB (7) · joventut (12) · ocupació (4)