ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca petit casal


Creant un nou equipament de referència

Des que assumíem la responsabilitat del govern municipal l’atenció a les persones ha estat sempre al centre de le...ue complirem un cop més amb el nostre objectiu de posar a disposició dels beguetans i beguetanes els millors serveis.

Donant una nova vida a l’ermita de Santa Eulàlia

Aquest diumenge, coincidint amb la celebració de la tradicional Festa del Most, donarem per inaugurats els treballs de rehabil...x el nostre municipi. Perquè aprendre a valorar-ho és també aprendre a estimar-se Begues més i millor.

Qui érem i qui som

Quan algú ens explica una història sobre els nostres avis no podem evitar sentir-nos més a prop de les nostres a...a un àlbum de fotos de la seva pròpia família. En aquesta iniciativa ens podem reconèixer tots i totes.

La veu de Begues, la seva ràdio

Al nostre poble comptem amb una gran quantitat de fonts d’informació, especialment si ho comparem amb d’altres mun...ticipar-hi, com a oients i com a part activa dels seus continguts. A la ràdio escoltem, sens dubte, la veu del nostre poble.

El Petit Casal, al servei del municipi

El nostre municipi gaudeix d’un ampli ventall d’activitats. A les que promovem des de l’Ajuntament hem de sumar aqu...la. Doncs quan aquest patrimoni es posa al servei diari de la nostra població encara ens podem sentir més satisfets.

Begues, exponent de sostenibilitat

Aquest passat dilluns Begues era el punt de partida de l’avaluació que està realitzant la federació Europa...m a qualsevol família, volem passar-lo a les properes generacions encara més ric i valuós de com el vam rebre.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

Una oportunitat per gaudir del nostre patrimoni artístic, històric i cultural

Des de l’Ajuntament continuem mantenint el nostre compromís amb la ciutadania de promoció de la cultura, que cons... visitar totes dues exposicions, us convido a gaudir del patrimoni artístic, històric i cultural del nostre municipi.

El patrimoni que ens fa diferents

Al projecte de reforma del Petit Casal l’han seguit actuacions entre les que cal destacar la cessió de l’ermita de... el que de vegades sembla que tendim a la uniformitat, a Begues treballem dia a dia per a preservar allò que ens fa diferents.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
25N (3) · dona (11) · carretera (2) · petit casal (1) · felicitació (2) · pagesia (2) · participació, (1) · 9N (5) · ermita (3) · abocador (4) · coronavirus (31) · medi ambient (25) · diputació de barcelona (4) · comerç (12) · yu (1) · solidaritat (13) · patrimoni; (9) · transparència (16) · Eramprunyà (1) · mobilitat (8) · gent gran (17) · empresa (2) · 902 (2) ·  (283) · alta tensió (4) · infants (4) · AMI (5) · tecnologia (6) · pobresa energètica, (1) · desnonaments (1) · parlament (3) · Nadal (10) · carnestoltes (1) · cultura (38) · parc metropolità (2) · eleccions (10) · festa major (11) · sanitat (5) · participació (32) · joventut (12) · explosió (1) · telecomunicacions (2) · ocupació (4) · consulta (11) · biblioteca (6) · parc del garraf (7) · pedrera (4) · 2018 (4) · OAC (1) · 2017 (3) · parellada (1) · ordenances (2) · esport (11) · aplec (1) · salut (3) · LOEPSF (2) · equipaments (12) · catalunya (26) · tapatast (2) · pressupostos (14) · finançament (2) · habitatge (2) · alcohol (1) · 2016 (1) · pobresa energètica (2) · centre de dia (2) · policia local (7) · 2019 (10) · sostenibilitat (8) · reflexions (4) · serveis (27) · 2014 (2) · refugiats (1) · patrimoni; (22) · hospital (1) · família (7) · LRSAL (4) · ensenyament (6) · subvencions (5) · patrimoni (19) · civisme (8) · entitats (26) · lleure (31) · llei (3) · seguretat (13) · AMB (7) · Bruguers (1) · reflexions (289) · alcaldia (16) · camí ral (9) · centre cívic (9) · cinema (1)