ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca mobilitat


Un nou avenç en la millora de mobilitat

Aquests propers mesos han de marcar un punt d’impàs en el servei del transport públic a Begues per als propers an...oblacions. Estic segura que aquest és el futur cap al qual ens adrecem i, ara, hem fet una passa més per arribar-hi.

Un 2019 per a continuar avançant

vEl final d’una legislatura és sempre un moment intens a nivell municipal. Els equips de govern, si més no les pe... pas endavant per a incrementar els nivells de qualitat de vida dels que gaudim. No tenim cap dubte de que així serà.

Una manera diferent de desplaçar-se

Quin impacte té la manera en que ens desplacem sobre el nostre entorn i sobre el nostre futur? Quines alternatives al cotxe te...casa de vegades ens ajuda a escurçar les distàncies amb la resta de beguetans i beguetanes. Reflexionem i actuem.

La perseverança dona fruits en matèria de transport

La insistència és una de les principals virtuts que han de tenir una administració i les persones que la governe...venir. A Begues continuem treballant de cara a un nou curs que, confiem, serà igual o encara més productiu que aquest.

Una gestió responsable dels diners públics

Si em pregunten per on crec que ha de començar el treball d’una administració pública diria, sens dubte, &...é que ha valgut la pena l’esforç realitzat en la contenció de la despesa. Ara podem recollir els fruits.

La salut i el benestar, prioritats de la legislatura

Els ajuntaments, el conjunt de les administracions, dediquem molt de temps i espai a explicar els principals projectes que posem en m...ndre millor com funciona la mentalitat d’aquest ajuntament. Sota una idea comuna treballem des de tots els angles possibles.

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Comencen les obres del Camí Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pedrera (4) · serveis (25) · 2016 (1) · lleure (31) · patrimoni (16) · participació (29) · transparència (13) · salut (1) · hospital (1) · entitats (23) · AMB (7) · cultura (35) · alcohol (1) · parc del garraf (7) · subvencions (4) · ensenyament (5) · seguretat (13) · patrimoni; (22) · medi ambient (23) · civisme (8) · pagesia (2) · carretera (2) · dona (10) · cinema (1) · 2014 (2) · patrimoni; (9) · joventut (11) · pressupostos (12) · 9N (5) · gent gran (16) · sostenibilitat (7) · empresa (2) · biblioteca (6) · habitatge (2) · felicitació (2) · LOEPSF (2) · ordenances (2) · Eramprunyà (1) · ermita (3) · reflexions (3) · telecomunicacions (2) · pobresa energètica, (1) · eleccions (8) · Nadal (8) · diputació de barcelona (4) · llei (3) · parellada (1) · parlament (3) · LRSAL (4) · 2018 (4) · petit casal (1) · esport (11) · catalunya (25) · desnonaments (1) · comerç (9) · refugiats (1) · tapatast (2) · equipaments (12) · 2019 (10) · yu (1) · participació, (1) · 902 (2) · AMI (5) · ocupació (3) · coronavirus (2) · centre de dia (2) · reflexions (259) · infants (3) · aplec (1) · Bruguers (1) · alcaldia (16) · policia local (7) · consulta (11) · OAC (1) · camí ral (9) · 25N (3) · carnestoltes (1) · sanitat (4) · mobilitat (6) · alta tensió (4) · festa major (9) · 2017 (3) · finançament (2) · família (7) · parc metropolità (2) · solidaritat (13) ·  (231) · pobresa energètica (1) · tecnologia (5) · centre cívic (9) · abocador (4) · explosió (1)