ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca habitatge


Un impuls a la situació del jovent de Begues

Una de les principals prioritats que ens hem marcat a l’Ajuntament de Begues són els nostres joves. Aquest és un ...tinc cap dubte que darrere venen les generacions més preparades de beguetans i beguetanes. Cuidem-les tant com sigui possible.

Facilitem l’accés a l’habitatge als beguetans i beguetanes

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues ens hem esforçat per posar la situació de l’habita...tre nosaltres tot el temps que desitgin. Les persones de Begues són el principal patrimoni que tenim i que hem de conservar.

La part de la pandèmia que no es veu

La vulnerabilitat social és una realitat que ens envolta i de la que sovint no som prou conscients. Treballar des d’un a...es fiscals per al 2021 que s’adapten a la greu situació actual per a vetllar per a les persones que més pateixen.

Al costat del nostre ambulatori

Si quan parlem d’administracions sempre diem que els ajuntaments som la primera porta a la que pica un ciutadà, quan par...roblema que suposarà per a tots els veïns i veïnes. En definitiva, cuidem als que ens cuiden. S’ho mereixen.

Comencem a construir el municipi del futur

L’any passat els beguetans i beguetanes van renovar la seva confiança en l’equip de govern que tinc l’orgull...te; els millors desitjos per a aquest 2020 de totes les persones que formem part del consistori, un any més, al vostre costat.

Acomiadem l’any

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

Una reflexió sobre l’habitatge

Una de les principals preocupacions per a l’Ajuntament de Begues és l’actual situació de l’habitatge.... que més afectin a la nostra població. I l’habitatge és, sens dubte, una d’aquestes preocupacions.

En camí per a crear un casal per als nostres joves

Un dels principals reptes que tenim com a municipi és poder disposar de les propostes de lleure, culturals i lúdiques q...tic convençuda de que estem col·locant els fonaments per a fer més fàcil ser jove sense sortir de Begues.

Llum verda a la creació de 33 habitatges públics

El ple municipal celebrat aquesta setmana ens ha permès posar en marxa un dels projectes més engrescadors en els quals ...cipal. No tinc cap dubte que mereixerà la pena. Viure a Begues és sempre la millor recompensa a la que podem aspirar.

El treball dels que vetllen per la nostra seguretat

Begues ha estat el primer municipi que ha visitat des de que prenia possessió del seu càrrec el cap de la Regió ...cute;s un treball imprescindible per fer possible que Begues sigui aquest municipi en el quals ens sentim tan orgullosos de viure.

Ens comprometem amb la qualitat de l’aire

La qualitat de l’aire que respirem afecta directament a la qualitat de la nostra salut. Aquest és un fet que no podem ob...dem de la salut, cuidem del transport públic. Per a nosaltres són tres peces inseparables d’un mateix projecte.

Begues, en lluita contra la pobresa energètica

Els anys transcorreguts des de l’inici de la crisi econòmica que encara ens afecta han posat a sobre de la taula situaci...em. A Begues hem fet una passa important per a evitar-ho i ho fem amb el compromís de continuar caminant en aquest sentit.

Desafiament del món local en defensa dels nostres ciutadans

Un ajuntament ha d’estar sempre al costat de les persones. Siguin quines siguin les decisions que es prenen des de Madrid, nosa...l nostre suport al govern català i per a recordar-li que, un cop més, estem al seu costat; i al costat de les persones.

Grans resultats del treball policial

Entre les notícies relacionades amb el nostre poble que hem conegut en els darrers dies m’agradaria avui destacar la des...agrave; en part en mans de tots nosaltres col·laborar per tal que Begues continuï sent el municipi que sempre ha estat.

L’ocupació, una preocupació continuada

Anunciem aquesta setmana des de l’Ajuntament de Begues el proper inici d’un nou programa destinat a potenciar les capacit...s del mercat laboral. Però, cadascun de nosaltres, sí que pot fer molt per adaptar-se a les seves exigències.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
25N (4) · Eramprunyà (1) · ocupació (4) · entitats (27) · parc del garraf (7) · patrimoni (21) · alta tensió (4) · llei (3) · eleccions (10) · cultura (39) · lleure (31) · tecnologia (7) · alcohol (1) · pressupostos (15) · equipaments (12) · centre cívic (9) · transparència (18) · AMB (7) · consulta (11) · yu (1) · LOEPSF (2) · tapatast (2) · coronavirus (31) · OAC (1) · explosió (1) · reflexions (4) · pobresa energètica (2) · ensenyament (6) · catalunya (26) · Bruguers (1) · habitatge (2) · Nadal (10) · pagesia (2) · subvencions (5) · 2018 (4) · mobilitat (9) · hospital (1) · sostenibilitat (8) · carretera (2) ·  (292) · 902 (3) · sanitat (5) · seguretat (13) · cinema (1) · serveis (27) · joventut (13) · festa major (11) · 2016 (1) · participació (33) · família (7) · 9N (5) · patrimoni; (22) · esport (11) · refugiats (1) · diputació de barcelona (4) · abocador (4) · parellada (1) · participació, (1) · LRSAL (4) · pedrera (4) · ermita (3) · salut (3) · civisme (8) · empresa (2) · dona (11) · finançament (2) · AMI (5) · medi ambient (25) · centre de dia (2) · gent gran (17) · 2017 (3) · parc metropolità (2) · patrimoni; (9) · biblioteca (6) · reflexions (289) · 2019 (10) · parlament (3) · aplec (1) · petit casal (1) · telecomunicacions (2) · infants (5) · camí ral (9) · alcaldia (16) · 2014 (2) · desnonaments (1) · felicitació (2) · carnestoltes (1) · policia local (7) · pobresa energètica, (1) · comerç (13) · ordenances (2) · solidaritat (14)