Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca entitats


Totes les vessants de l'esport

De la mateixa manera que ha succeït amb altres àmbits, cada cop és més habitual que l’activitat f&iac...des era vist com un simple entreteniment avui és molt més. I des de Begues volem aprofitar tot el que ens pot oferir.

Lnima de Begues

El nostre municipi té un tarannà únic. No és la meva passió com a alcaldessa i com a beguetana qui...gues són el nostre cos i les nostres articulacions, però sens dubte les persones que hi vivim som la seva ànima.

Una Festa Major dHivern a mida

Des de l’inici de la pandèmia l’activitat pública és un veritable repte. Les dades sanitàries...mmillorable per a mostrar el nostre orgull per viure a Begues. Aprofiteu i gaudiu de la celebració. Us està esperant!

La Mostra dEntitats torna a ser presencial

Les restriccions en la mobilitat que van arribar de la mà de la pandèmia han suposat un cop duríssim per al teix...cumstàncies, continuen dedicant desinteressadament una part del seu temps en benefici de la resta de beguetans i beguetanes.

Reprenem lactivitat amb tota la prudncia

Cada dia sabem una mica més sobre la pandèmia i sobre la manera en què hem d’actuar per tal de conviure am...final que afrontem. Ara no ens podem fallar a nosaltres mateixos. Mantinguem-nos ferms i amb el millor ànim que podem tenir!

Escoltant la veu de les persones de Begues tot i la distncia

Per a l'equip de govern a l'Ajuntament de Begues no només és important què fem, també és essencial...ute;s una qualitat que hem de saber aprofitar. Tot i que ara estiguem necessàriament separats, continuem treballant plegats.

Lempenta de les entitats

La crisi sanitària, a més de l’impacte sobre la salut de les persones i sobre l’activitat econòmica,...cepcional. Us convido a seguir la programació de la 13a Mostra d’Entitats i podreu constatar tot el que ens ofereixen.

Reprenguem la normalitat que sigui possible

El mes de setembre és, per definició, un mes de retrobament i de posada en marxa de noves rutines. Enguany arribem a aq...el convenciment de que per difícil que sigui aquest inici, farem tot el possible per a que acabi de la millor manera possible.

La Festa Major en pandmia

De la mateixa manera que tots i cadascun dels beguetans i beguetanes hem modificat el nostre dia a dia per culpa de la pandèmi... ens conviden a extremar les precaucions. Fem-ho per nosaltres, fem-ho per tots. PROTECCIÓ = DISTANCIA + MASCARETA + MANS

Un repte per a tota una societat

 Difícilment trobarem un moment de la nostra història que es pugui comparar a l'actual. Ja no només pel que...eacute;s, no deixeu de respectar totes les restriccions que encara continuen vigents. Aquest és un repte comú. Som-hi!

40 anys de la Coral Montau

No tinc cap dubte que al llarg de les darreres dècades una de les principals forces que han fet créixer i madurar la so...na que realitzen. Vosaltres sou una part essencial per a mantenir aixecada i en moviment la nostra població. Per molts anys!

Torna la Festa Major dHivern

Al nostre municipi tenim la sort de gaudir d’un conjunt de festes que són tan diverses com complementàries: algun...s. Les festes majors són un moment de trobada i comunitat. Aprofitar-lo està en les nostres mans. Espero que la gaudiu!

Un nou moment per a la solidaritat

El nostre és un poble on la solidaritat i la col·laboració estan molt presents al llarg de tot l’any. &Eac...esaprofitem aquesta oportunitat. Ajudant als demés ens ajudem a nosaltres mateixos. Gràcies per la vostra solidaritat.

Un nou impuls a lactivitat fsica

Ja al llarg de la passada legislatura establíem com a una de les principals línies de treball municipal potenciar l&rsq...er no incorporar l’activitat física a la nostra vida. No ho dubteu més i poseu les cames i el cor en moviment.

Cinc anys creixent amb el Centre Cvic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
dona (12) · Eramprunyà (1) · catalunya (26) · AMB (7) · hospital (1) · empresa (2) · entitats (28) · pagesia (2) · esport (13) · patrimoni; (9) · parlament (3) · LOEPSF (2) · ordenances (2) · alcaldia (16) · cultura (39) · felicitació (2) · desnonaments (1) · reflexions (5) · família (8) · parc metropolità (2) · parellada (1) · 2018 (4) · coronavirus (31) · AMI (5) · yu (1) · tecnologia (7) · 2014 (2) · comerç (13) · explosió (1) · joventut (14) · medi ambient (28) · seguretat (14) · Nadal (10) · tapatast (2) · alcohol (1) · 2019 (10) · ensenyament (7) · policia local (7) · serveis (27) · OAC (1) · ermita (3) · Bruguers (1) · parc del garraf (7) · lleure (31) · participació, (1) · finançament (2) · sostenibilitat (8) · eleccions (10) · transparència (18) · solidaritat (15) · pobresa energètica, (1) · pobresa energètica (2) · reflexions (289) · aplec (1) · mobilitat (10) · centre cívic (9) · 2017 (3) · infants (6) · alta tensió (4) · patrimoni (21) · equipaments (12) · 9N (5) · abocador (4) · petit casal (1) · participació (35) · centre de dia (2) · patrimoni; (22) · telecomunicacions (2) · salut (3) · subvencions (5) · 2016 (1) · camí ral (9) · pedrera (4) · civisme (8) · 25N (4) · habitatge (2) · gent gran (17) · ocupació (4) · diputació de barcelona (4) · carretera (2) ·  (306) · pressupostos (16) · LRSAL (4) · festa major (11) · 902 (4) · sanitat (5) · consulta (11) · llei (3) · biblioteca (6) · refugiats (1) · carnestoltes (2) · cinema (1)