Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca empresa


Al costat de lhostaleria, del comer i de les empreses

Difícilment podem trobar una crisi com l’actual. Perquè, a diferència d’altres situacions complicade...a assumir també de manera individual aquest repte. Cuidem i col·laborem amb el nostre teixit empresarial de proximitat.

La solidaritat no t fronteres

La voluntat d’ajudar als demés és un dels motors que ens mouen com a municipi. A Begues estem acostumats a compta...sevol altra consideració, el nostre país també ha d’estar allà on hi hagi algú que pateix.

Continuem avanant en el desviament de les lnies elctriques

Entre les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament de Begues per a l’actual legislatura es troba aconseguir una solu...ona i ens ajuda a donar rellevància a la qüestió. Entre tots continuem treballant. Continuem avançant.

Begues, en lluita contra la pobresa energtica

Els anys transcorreguts des de l’inici de la crisi econòmica que encara ens afecta han posat a sobre de la taula situaci...em. A Begues hem fet una passa important per a evitar-ho i ho fem amb el compromís de continuar caminant en aquest sentit.

Adu 2016

Ens preparem per tancar la porta a aquest 2016 i, com en anteriors ocasions, m’agradaria fer-ho en aquest espai fent un balan&c... seva administració. Diguem doncs adéu, amb un somriure per les bones expectatives que ens ha deixat, a aquest 2016.

Fent ms competitiu el sector empresarial

Entendre les polítiques d’ocupació com aquelles que es dirigeixen de manera exclusiva a les persones que no tenen...t;laboratiu i fort. Aconseguir-ho serà, sens dubte, un benefici per a totes cadascuna de les persones que vivim aquí.

Ms a prop de la restauraci de lantiga pedrera Montau II

El paisatge de Begues manté una ferida oberta que fa anys que havia d’haver quedat totalment cicatritzada: l’antig...cessàries per tal no únicament de solucionar els problemes de futur, sinó també les errades del passat.

Ms serveis, i a ms, millors

És veritablement sorprenent constatar com al llarg de les darreres dècades s’han produït tota una sèr...l;uda que, dia a dia, estem cada cop més a prop. Si voleu consultar l’entrevista la podeu trobar com document adjunt.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parellada (1) · ensenyament (7) · 902 (4) · tecnologia (7) · llei (3) · ocupació (4) · biblioteca (6) · empresa (2) · 2017 (3) · ermita (3) · participació, (1) · centre cívic (9) · 9N (5) · catalunya (26) · alcaldia (16) · mobilitat (10) · 2016 (1) · carretera (2) · comerç (13) · infants (6) ·  (306) · família (8) · ordenances (2) · gent gran (17) · parc metropolità (2) · Nadal (10) · serveis (27) · reflexions (5) · AMI (5) · salut (3) · refugiats (1) · joventut (14) · cinema (1) · Bruguers (1) · medi ambient (28) · transparència (18) · 2018 (4) · alcohol (1) · petit casal (1) · LRSAL (4) · sostenibilitat (8) · LOEPSF (2) · hospital (1) · diputació de barcelona (4) · parc del garraf (7) · seguretat (14) · telecomunicacions (2) · pagesia (2) · explosió (1) · felicitació (2) · 2014 (2) · centre de dia (2) · tapatast (2) · policia local (7) · parlament (3) · entitats (28) · 25N (4) · alta tensió (4) · pobresa energètica, (1) · habitatge (2) · esport (13) · patrimoni; (9) · yu (1) · reflexions (289) · patrimoni (21) · sanitat (5) · equipaments (12) · coronavirus (31) · pobresa energètica (2) · solidaritat (15) · AMB (7) · desnonaments (1) · aplec (1) · patrimoni; (22) · cultura (39) · participació (35) · 2019 (10) · finançament (2) · dona (12) · camí ral (9) · abocador (4) · lleure (31) · civisme (8) · festa major (11) · pedrera (4) · Eramprunyà (1) · subvencions (5) · consulta (11) · OAC (1) · eleccions (10) · carnestoltes (2) · pressupostos (16)