Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca dona


Una revetlla de Sant Joan per al gaudi i la prevenci

Ens trobem a les portes de celebrar la nit més curta de l’any, Sant Joan, una data especialment arrelada al nostre calen... de ser una nit per a la diversió de tots i de totes si fem servir, a més de la rauxa, el seny que ens caracteritza.

Portem la Zona Esportiva ms enll

La promoció dels hàbits saludables és una de les grans fites que ens hem marcat en els últims anys des de...ais que compartim ens convidin a una vida més rica, completa i llarga. Cada cop som més a prop d’aconseguir-ho.

El primer fotgraf catal i de lEstat va nixer a Begues

Begues té un espai reservat en la història de la fotografia. I és que va ser un beguetà, el Ramon Alabern... part del patrimoni històric i cultural que compartim tots els veïns i veïnes. Ens en podem sentir ben orgullosos.

Plantem cara al canvi climtic

Davant de determinades problemàtiques no n'hi ha prou amb les bones intencions. La crisi climàtica i mediambiental &eac...unt de la població i cada cop són més els beguetans i beguetanes els que ens acompanyen en aquest camí.

Defensar els drets de les dones s defensar els drets de tothom

El passat 8 de març commemoràvem el Dia Internacional de les Dones, una data clau per a donar major visibilitat a una r...a manera, en definitiva, podem contribuir a assolir una societat plenament igualitària. Provoquem el canvi que necessitem.

Begues amb Ucrana

Es fa difícil veure les imatges que ens arriben de la invasió russa d’Ucraïna sense experimentar indignaci&o...iment de les víctimes d’aquesta guerra tan cega i absurda. Un tros del cor de Begues està avui a Ucraïna.

Posem el nostre patrimoni a labast de tothom

A Begues comptem amb les nostres pròpies tradicions, amb una història rica i interessant, amb un passat que es remunta ...a la fi, és el vostre. Conegueu el passat que compartim. És la millor manera de garantir la seva continuïtat.

Begues a la butxaca

Un dels objectius que mantenim de manera constant en la gestió de l’Ajuntament de Begues és fer-lo cada dia m&eac...n una passa essencial en el nostre creixement com a societat. Les portes estan més obertes del que han estat mai. Passeu!

Adeu, 2021

A l’hora de fer una valoració de com ha estat per a Begues l’any que deixem enrere és inevitable pensar en ...us garanteixo que continuarem treballant amb decisió perquè, com a municipi, tornem a tenir un any magnífic.

Trenquem els murs de les malalties mentals

Una de cada quatre persones patirà alguna malaltia mental al llarg de la seva vida. I, el que encara ho farà pitjor, &e...na oportunitat de comprovar-ho una vegada més a la fira de Nadal que tindrà lloc al passeig de l’Església.

Culminen els pressupostos participatius de Begues

Ahir, 9 de desembre, tenia lloc al Centre Cívic El Roure l’acte de presentació dels quatre projectes que han esta...st camí amb la confiança que arribarem tan lluny com ens permeti l’empenta dels nostres veïns i veïnes.

La violncia masclista ens involucra a tots i totes

De vegades podem pensar que determinats problemes no ens impliquen si no en som víctimes o causants. Un exemple evident d&rsqu...inguem consideració de propietat o d’objecte per a ningú. Fem sentir la nostra veu per canviar el món.

Reprenem la Festa del Most i una part de la normalitat

Pas a pas ens tornem a retrobar amb la vida que teníem abans del març del 2020. Anem guanyant espais que havíem ...’empenta de la restauració local i la voluntat de deixar enrere, dia a dia, la pandèmia. No hi podeu faltar.

Una data per al record i lorgull dun poble

La data de l’1 d’octubre ha quedat indissociablement lligada a la nostra història i a la nostra memòria col...acitat de resistència i d’adaptació a les dificultats. La seva convicció ha de ser també la nostra.

Un pressupost municipal obert a la ciutadania

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues hem fet un esforç com mai s’havia fet per tal de situar-n...et un salt endavant pel que fa als serveis, als equipaments i als espais públics. També està a les vostres mans!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
pressupostos (16) · telecomunicacions (2) · subvencions (5) · tecnologia (7) · equipaments (12) · desnonaments (1) · abocador (4) · carretera (2) · explosió (1) · Eramprunyà (1) · ensenyament (7) · eleccions (10) · pobresa energètica, (1) ·  (306) · comerç (13) · AMB (7) · parlament (3) · dona (12) · alcaldia (16) · Nadal (10) · 2017 (3) · sostenibilitat (8) · 2019 (10) · 2016 (1) · reflexions (5) · pagesia (2) · diputació de barcelona (4) · solidaritat (15) · lleure (31) · gent gran (17) · 25N (4) · policia local (7) · alta tensió (4) · patrimoni; (22) · LRSAL (4) · família (8) · esport (13) · participació (35) · consulta (11) · entitats (28) · 902 (4) · mobilitat (10) · 2014 (2) · coronavirus (31) · empresa (2) · biblioteca (6) · carnestoltes (2) · ordenances (2) · cultura (39) · felicitació (2) · petit casal (1) · reflexions (289) · OAC (1) · cinema (1) · 9N (5) · parellada (1) · parc del garraf (7) · hospital (1) · seguretat (14) · salut (3) · catalunya (26) · alcohol (1) · tapatast (2) · refugiats (1) · habitatge (2) · civisme (8) · finançament (2) · pobresa energètica (2) · patrimoni (21) · aplec (1) · sanitat (5) · joventut (14) · 2018 (4) · patrimoni; (9) · LOEPSF (2) · ermita (3) · camí ral (9) · yu (1) · medi ambient (28) · centre cívic (9) · serveis (27) · parc metropolità (2) · pedrera (4) · centre de dia (2) · transparència (18) · Bruguers (1) · festa major (11) · AMI (5) · infants (6) · llei (3) · participació, (1) · ocupació (4)