ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca coronavirus


Millorant el dia a dia

 Probablement la nostra generació no hagi trobat mai a faltar de manera col·lectiva tant la normalitat com ho fem ...e la millor manera. Ens apropem d'aquesta manera a una vida més normal. Gaudim-la dins de les limitacions encara vigents.

A la recerca d'una normalitat amb garanties

Ja ens trobem en la fase 1 del procés de desescalada que ens ha de portar a l'anunciada "nova normalitat". Aquest ca...l, no hi ha res que no podem assolir. Ni aturar una pandèmia. Encara tenim camí per endavant. Perseverem i vencerem.

Amb quina actitud hem d'afrontar el desconfinament?

 Tot apunta a que en els propers dies la Generalitat de Catalunya sol·licitarà del govern de l'Estat noves mesures...ambé la vostra actitud a les exigències d'aquest procés de desconfinament. Estic segura que ho podem aconseguir.

Protegim-nos entre tots i totes

Aquesta setmana moltes persones han tornat al seus llocs de treball. I hem de pensar que al llarg dels propers dies continuaran rebai...les mesures establertes i que actuem pensant tant en nosaltres com en els demés. Seguim en la batalla. Mantinguem-nos ferms!

El coronavirus no fa vacances

 El confinament està donant fruits. Les xifres registrades al llarg dels darrers dies així ens ho confirmen. Per&o...o i a fer-ho jugar al nostre favor per tal de passar aquests dies de la millor manera possible. És la nostra responsabilitat.

Mantinguem la força, mantinguem el confinament

 Aquesta setmana hem vist com s'endurien les restriccions de mobilitat i únicament es permetia el desplaçament per...esta confiança per que podeu acomplir amb la vostra part d'aquest gran pacte social que hem de fer: mantingueu el confinament.

Ens quedem a casa

PROHIBIT SORTIR DE CASA EXCEPTE EN CASOS EXCEPCIONALS. S'ESTAN APLICANT SANCIONS PER NO RESPECTAR EL CONFINAMENT. PROTEGIU-VOS I PROTEGIU-NOS. ENS QUEDEM A CASA. Eviteu transmetre el coronavirus  

El moment de la serenor i la responsabilitat social

Estem vivint dies d’excepcionalitat i tot apunta que al llarg de les properes setmanes ens continuarem trobant en un moment exi...ute;s important. Ara és el moment de tornar a demostrar que no hi ha res que no podem aconseguir si treballem plegats. Som-hi!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni (17) · alta tensió (4) · família (7) · policia local (7) · petit casal (1) · 2019 (10) · tapatast (2) · ocupació (4) · ensenyament (5) · aplec (1) · mobilitat (7) · 2014 (2) · centre cívic (9) · civisme (8) · hospital (1) · medi ambient (23) · transparència (13) · Bruguers (1) · participació (29) · 2016 (1) · pressupostos (13) · infants (3) · parc del garraf (7) · diputació de barcelona (4) · 2017 (3) · felicitació (2) · centre de dia (2) · carretera (2) · serveis (26) · reflexions (275) · cinema (1) · pobresa energètica (1) · gent gran (16) · biblioteca (6) · camí ral (9) · 25N (3) · empresa (2) · finançament (2) · llei (3) · abocador (4) · AMB (7) · participació, (1) · 2018 (4) · explosió (1) · Eramprunyà (1) · LOEPSF (2) · esport (11) · joventut (11) · lleure (31) · Nadal (8) · AMI (5) · parlament (3) · parc metropolità (2) · telecomunicacions (2) · patrimoni; (22) · 9N (5) · carnestoltes (1) · 902 (2) · equipaments (12) · consulta (11) · entitats (24) · reflexions (3) · refugiats (1) · alcohol (1) · yu (1) ·  (247) · OAC (1) · subvencions (4) · pobresa energètica, (1) · solidaritat (13) · seguretat (13) · catalunya (25) · desnonaments (1) · coronavirus (17) · pagesia (2) · comerç (10) · festa major (10) · ordenances (2) · tecnologia (5) · cultura (35) · habitatge (2) · alcaldia (16) · salut (2) · parellada (1) · sostenibilitat (7) · LRSAL (4) · dona (10) · eleccions (8) · patrimoni; (9) · pedrera (4) · sanitat (4) · ermita (3)