ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca cinema


La cultura com a bé de primera necessitat

Fa un any havíem de veure a l’escenari del Teatre El Goula l’obra escrita i interpretada pel Ramon Madaula, 'Els B...e ens ajuda a entendre millor el món en el què vivim. No ens podem permetre perdre tota aquesta riquesa. La necessitem.

Begues, doblement protagonista amb Maria del Mar Bonet

Demà dissabte comencem una nova temporada d’espectacles al Teatre El Goula i ho fem amb una proposta ben especial. Maria...ns toca als que seiem com a públic dins d’aquesta programació cultural. No podem deixar buida la nostra butaca.

Cinc anys creixent amb el Centre Cívic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

El Begues Jazz Camp torna a posar banda sonora a l’agost

Al llarg dels propers dies el nostre poble tornarà a situar-se per mèrits propis com un espai destacat per al jazz inte...activitats municipal. Aprofitem-nos doncs d’aquesta possibilitat i gaudim de totes aquestes propostes. Ens estan esperant!

En camí per a crear un casal per als nostres joves

Un dels principals reptes que tenim com a municipi és poder disposar de les propostes de lleure, culturals i lúdiques q...tic convençuda de que estem col·locant els fonaments per a fer més fàcil ser jove sense sortir de Begues.

La poesia, una visitant habitual

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enr...no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

El cinema està present a Begues

Avui tornem a tenir la possibilitat de gaudir d’una nova projecció de cinema al Teatre El Goula. Serà, a mé...de continuar mantenint-lo, per tal de poder posar les pel·lícules allà on els correspon, en una pantalla gran.

El centre cívic, la llar de la cultura a Begues

Probablement els majors avenços fets al llarg dels darrers anys a Begues hagin tingut lloc en l’àmbit cultural. P...com aquests continuen creixent i evolucionant. És molt encara el que té per oferir-nos el nostre centre cívic.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
902 (2) · pobresa energètica, (1) · gent gran (17) · tecnologia (6) · reflexions (289) · AMB (7) · abocador (4) · medi ambient (25) · pagesia (2) · participació, (1) · felicitació (2) · parc del garraf (7) · 2014 (2) · 2019 (10) · camí ral (9) · pobresa energètica (2) · festa major (11) · solidaritat (13) · seguretat (13) · alta tensió (4) · carnestoltes (1) · telecomunicacions (2) · 2017 (3) · infants (4) · 2016 (1) · eleccions (10) · civisme (8) · LOEPSF (2) · cinema (1) · parlament (3) · aplec (1) · alcohol (1) · finançament (2) · catalunya (26) · sanitat (5) · pedrera (4) · AMI (5) · transparència (16) · patrimoni; (9) · comerç (12) · 9N (5) · Eramprunyà (1) · biblioteca (6) · yu (1) · consulta (11) · Nadal (10) · lleure (31) · llei (3) · ocupació (4) · 25N (3) · salut (3) · refugiats (1) · parellada (1) · LRSAL (4) · ensenyament (6) · cultura (38) · OAC (1) · Bruguers (1) · serveis (27) · participació (32) · pressupostos (14) · patrimoni (19) · reflexions (4) · entitats (26) · petit casal (1) · alcaldia (16) · habitatge (2) · joventut (12) · sostenibilitat (8) · centre cívic (9) · centre de dia (2) · equipaments (12) · tapatast (2) · família (7) · empresa (2) · carretera (2) · dona (11) · parc metropolità (2) · esport (11) · coronavirus (31) ·  (283) · ordenances (2) · 2018 (4) · policia local (7) · ermita (3) · mobilitat (8) · patrimoni; (22) · subvencions (5) · desnonaments (1) · explosió (1) · diputació de barcelona (4) · hospital (1)