ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca cinema


Begues, doblement protagonista amb Maria del Mar Bonet

Demà dissabte comencem una nova temporada d’espectacles al Teatre El Goula i ho fem amb una proposta ben especial. Maria...ns toca als que seiem com a públic dins d’aquesta programació cultural. No podem deixar buida la nostra butaca.

Cinc anys creixent amb el Centre Cívic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

El Begues Jazz Camp torna a posar banda sonora a l’agost

Al llarg dels propers dies el nostre poble tornarà a situar-se per mèrits propis com un espai destacat per al jazz inte...activitats municipal. Aprofitem-nos doncs d’aquesta possibilitat i gaudim de totes aquestes propostes. Ens estan esperant!

En camí per a crear un casal per als nostres joves

Un dels principals reptes que tenim com a municipi és poder disposar de les propostes de lleure, culturals i lúdiques q...tic convençuda de que estem col·locant els fonaments per a fer més fàcil ser jove sense sortir de Begues.

La poesia, una visitant habitual

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enr...no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

El cinema està present a Begues

Avui tornem a tenir la possibilitat de gaudir d’una nova projecció de cinema al Teatre El Goula. Serà, a mé...de continuar mantenint-lo, per tal de poder posar les pel·lícules allà on els correspon, en una pantalla gran.

El centre cívic, la llar de la cultura a Begues

Probablement els majors avenços fets al llarg dels darrers anys a Begues hagin tingut lloc en l’àmbit cultural. P...com aquests continuen creixent i evolucionant. És molt encara el que té per oferir-nos el nostre centre cívic.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
refugiats (1) · AMI (5) · 9N (5) · pressupostos (13) · hospital (1) · salut (2) · centre cívic (9) · cinema (1) · desnonaments (1) · Bruguers (1) · comerç (10) · festa major (10) · aplec (1) · tecnologia (5) · civisme (8) · parlament (3) · alcaldia (16) · 25N (3) · ermita (3) · reflexions (3) · felicitació (2) · dona (10) · lleure (31) · pobresa energètica (2) · llei (3) · pobresa energètica, (1) · yu (1) · patrimoni (17) · joventut (11) · equipaments (12) · família (7) · biblioteca (6) · esport (11) · seguretat (13) · entitats (25) · petit casal (1) · carnestoltes (1) · subvencions (4) · policia local (7) · gent gran (16) · ensenyament (6) · patrimoni; (9) · empresa (2) · diputació de barcelona (4) · catalunya (25) · patrimoni; (22) · LRSAL (4) · telecomunicacions (2) · abocador (4) · alcohol (1) · 2017 (3) · explosió (1) · centre de dia (2) · transparència (14) ·  (251) · Eramprunyà (1) · solidaritat (13) · participació, (1) · consulta (11) · 2019 (10) · AMB (7) · mobilitat (7) · habitatge (2) · parc del garraf (7) · ordenances (2) · 2018 (4) · finançament (2) · camí ral (9) · ocupació (4) · alta tensió (4) · LOEPSF (2) · 2014 (2) · coronavirus (18) · pedrera (4) · tapatast (2) · serveis (27) · parc metropolità (2) · eleccions (8) · parellada (1) · sanitat (4) · carretera (2) · OAC (1) · pagesia (2) · cultura (35) · participació (30) · sostenibilitat (7) · reflexions (278) · medi ambient (23) · 902 (2) · infants (3) · 2016 (1) · Nadal (8)