ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca cinema


Begues, doblement protagonista amb Maria del Mar Bonet

Demà dissabte comencem una nova temporada d’espectacles al Teatre El Goula i ho fem amb una proposta ben especial. Maria...ns toca als que seiem com a públic dins d’aquesta programació cultural. No podem deixar buida la nostra butaca.

Cinc anys creixent amb el Centre Cívic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

El Begues Jazz Camp torna a posar banda sonora a l’agost

Al llarg dels propers dies el nostre poble tornarà a situar-se per mèrits propis com un espai destacat per al jazz inte...activitats municipal. Aprofitem-nos doncs d’aquesta possibilitat i gaudim de totes aquestes propostes. Ens estan esperant!

En camí per a crear un casal per als nostres joves

Un dels principals reptes que tenim com a municipi és poder disposar de les propostes de lleure, culturals i lúdiques q...tic convençuda de que estem col·locant els fonaments per a fer més fàcil ser jove sense sortir de Begues.

La poesia, una visitant habitual

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enr...no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

El cinema està present a Begues

Avui tornem a tenir la possibilitat de gaudir d’una nova projecció de cinema al Teatre El Goula. Serà, a mé...de continuar mantenint-lo, per tal de poder posar les pel·lícules allà on els correspon, en una pantalla gran.

El centre cívic, la llar de la cultura a Begues

Probablement els majors avenços fets al llarg dels darrers anys a Begues hagin tingut lloc en l’àmbit cultural. P...com aquests continuen creixent i evolucionant. És molt encara el que té per oferir-nos el nostre centre cívic.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2018 (4) · centre de dia (2) · tecnologia (6) · hospital (1) · civisme (8) · biblioteca (6) · AMB (7) · tapatast (2) · parlament (3) · pobresa energètica, (1) · pagesia (2) · participació (31) · llei (3) · ocupació (4) · aplec (1) · ordenances (2) · subvencions (4) · 2014 (2) · comerç (11) · infants (4) · 9N (5) · telecomunicacions (2) · carretera (2) · lleure (31) · carnestoltes (1) · participació, (1) · parc del garraf (7) · cinema (1) · coronavirus (25) · 25N (3) · petit casal (1) · salut (3) · OAC (1) · joventut (12) ·  (268) · medi ambient (24) · reflexions (286) · sanitat (5) · camí ral (9) · LRSAL (4) · sostenibilitat (8) · centre cívic (9) · policia local (7) · consulta (11) · parc metropolità (2) · AMI (5) · catalunya (25) · finançament (2) · habitatge (2) · cultura (35) · pedrera (4) · diputació de barcelona (4) · pobresa energètica (2) · 2016 (1) · esport (11) · reflexions (4) · gent gran (17) · eleccions (10) · alcaldia (16) · felicitació (2) · equipaments (12) · ermita (3) · festa major (10) · refugiats (1) · patrimoni; (9) · entitats (25) · LOEPSF (2) · Eramprunyà (1) · alcohol (1) · seguretat (13) · mobilitat (8) · ensenyament (6) · explosió (1) · 902 (2) · Nadal (10) · 2019 (10) · yu (1) · desnonaments (1) · família (7) · serveis (27) · pressupostos (13) · parellada (1) · alta tensió (4) · transparència (15) · Bruguers (1) · empresa (2) · abocador (4) · patrimoni (17) · 2017 (3) · solidaritat (13) · patrimoni; (22) · dona (11)