ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca carretera


La futura avinguda Torres Vilaró, una nova forma de relacionar-se amb Begues

Begues és un municipi per a gaudir-lo a peu de carrer. Aquesta és una idea que ha marcat l’actuació del no...oacute;. Més que una actuació urbanística aquest projecte vol oferir una nova forma de relacionar-se amb Begues.

Millorant el dia a dia

 Probablement la nostra generació no hagi trobat mai a faltar de manera col·lectiva tant la normalitat com ho fem ...e la millor manera. Ens apropem d'aquesta manera a una vida més normal. Gaudim-la dins de les limitacions encara vigents.

Quan plou sobre mullat

Viure tan pròxims a la natura com vivim a Begues ens aporta molts beneficis i avantatges. Però també hem d'assum...nimant a mantenir-vos a casa vostra tot el temps que sigui possible. Encara no podem donar aquesta guerra per guanyada. Ànims!

S’amplia l’oferta de fibra òptica al municipi

Històricament per a Begues ha estat més difícil accedir a determinats serveis que per a d’altres municipis...ostre poble a la resta de municipis que ens envolten i, en alguns aspectes, fins i tot les superem. Ara donem una passa més.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

A mitja legislatura, valorem el camí recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
alcohol (1) · 9N (5) · llei (3) · cultura (38) · telecomunicacions (2) · 25N (3) · empresa (2) · aplec (1) · participació, (1) · carnestoltes (1) · AMB (7) · parellada (1) · parlament (3) · patrimoni; (22) · yu (1) · habitatge (2) · infants (4) · pedrera (4) · eleccions (10) · catalunya (26) · 2016 (1) · reflexions (4) · esport (11) · equipaments (12) · cinema (1) · patrimoni (19) · festa major (11) · LRSAL (4) · entitats (26) · pressupostos (14) · solidaritat (13) · parc metropolità (2) · família (7) · camí ral (9) · carretera (2) · tecnologia (6) · desnonaments (1) · explosió (1) · policia local (7) · centre de dia (2) · reflexions (289) · lleure (31) · Nadal (10) · ocupació (4) · AMI (5) · abocador (4) · diputació de barcelona (4) · seguretat (13) · LOEPSF (2) · 2019 (10) · refugiats (1) · consulta (11) · coronavirus (31) · subvencions (5) · biblioteca (6) · OAC (1) · gent gran (17) · pagesia (2) · 902 (2) · ensenyament (6) · comerç (12) · centre cívic (9) · ordenances (2) · salut (3) · dona (11) · tapatast (2) · alcaldia (16) · finançament (2) · pobresa energètica, (1) · patrimoni; (9) · transparència (16) · Eramprunyà (1) ·  (283) · sanitat (5) · petit casal (1) · participació (32) · Bruguers (1) · ermita (3) · parc del garraf (7) · joventut (12) · sostenibilitat (8) · 2017 (3) · civisme (8) · serveis (27) · mobilitat (8) · hospital (1) · felicitació (2) · pobresa energètica (2) · medi ambient (25) · 2014 (2) · 2018 (4) · alta tensió (4)