ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca carretera


S’amplia l’oferta de fibra òptica al municipi

Històricament per a Begues ha estat més difícil accedir a determinats serveis que per a d’altres municipis...ostre poble a la resta de municipis que ens envolten i, en alguns aspectes, fins i tot les superem. Ara donem una passa més.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

A mitja legislatura, valorem el camí recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Un bon any per Begues

Si hagués de resumir el 2015 pel que fa al treball realitzat des de l’Ajuntament de Begues probablement destacaria en pr...amb esforç i perseverança. Des de demà treballarem per a que el 2016 també sigui bo i encara millor.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
tapatast (2) · Bruguers (1) · mobilitat (6) · carretera (2) · cinema (1) · policia local (7) · participació (25) · AMB (6) · alcohol (1) · 2014 (2) · 9N (5) · equipaments (11) · parlament (3) · empresa (1) · abocador (4) · finançament (2) · llei (3) · gent gran (14) · petit casal (1) · sostenibilitat (7) · salut (1) · ensenyament (5) · Nadal (6) · pagesia (1) · esport (9) · 2019 (9) · infants (2) · reflexions (3) · comerç (8) · consulta (11) · Eramprunyà (1) · OAC (1) · família (6) · catalunya (22) · centre cívic (9) · serveis (23) · solidaritat (10) · patrimoni; (22) · patrimoni; (9) · dona (10) · parellada (1) · medi ambient (21) · 902 (2) · explosió (1) · patrimoni (14) · entitats (19) · alta tensió (4) · hospital (1) · pobresa energètica (1) · centre de dia (2) · yu (1) · lleure (26) · carnestoltes (1) · 2016 (1) · telecomunicacions (2) · cultura (28) · joventut (11) · LRSAL (4) · parc del garraf (6) · camí ral (9) · 2018 (4) · diputació de barcelona (4) · reflexions (224) · parc metropolità (2) · 2017 (3) · transparència (12) · AMI (5) · pressupostos (11) · alcaldia (16) · biblioteca (6) · eleccions (8) · ocupació (3) · desnonaments (1) · tecnologia (4) · subvencions (4) · sanitat (4) · pedrera (4) · felicitació (2) · refugiats (1) · civisme (8) · pobresa energètica, (1) · ermita (3) · LOEPSF (2) · 25N (3) · ordenances (2) · aplec (1) ·  (193) · seguretat (13) · festa major (9) · participació, (1) · habitatge (1)
BeguesApp