ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca alcaldia


Un 2019 per a continuar avançant

vEl final d’una legislatura és sempre un moment intens a nivell municipal. Els equips de govern, si més no les pe... pas endavant per a incrementar els nivells de qualitat de vida dels que gaudim. No tenim cap dubte de que així serà.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

Continuen millorant els serveis dels que disposem

Des del moment en el que assumia l’alcaldia de Begues em plantejava com a una de les principals prioritats de l’Ajuntamen...ràcies a la millora dels serveis dels que gaudim, estic convençuda que estem en el camí per a fer-ho possible.

Un bon balanç per a l’Alcaldia Oberta

Fent un balanç de final de curs sobre el desenvolupament de diferents serveis municipals, és de justícia tamb&ea...om aquesta mateixa pàgina podem dir que les portes de l’Ajuntament estan permanentment obertes. És casa vostra.

Què podem fer perquè Begues sigui un municipi més cívic

L'incivisme és sens dubte una de les primeres causes que motiva els comentaris que m’arriben a través d’aqu...eu que sense un compromís individual de cadascun de nosaltres, l’incivisme es pot estendre més fàcilment.

Arrenca una nova legislatura

Avui em torno a dirigir a vosaltres des d’aquest espai com a alcaldessa, amb la diferència respecte a la setmana anterio...gura de que així serà. Una vegada més només us puc dir que la porta del meu despatx està oberta.

Discurs d'investidura

En primer lloc, agrair a la ciutadania la confiança dipositada en mi i en el meu equip i felicitar a tots els nous cà... imaginar el futur, per tant us ofereixo , ambició de poble. Moltes gràcies!! Visca Begues i Visca Catalunya!!!

Un Estat que no s’estima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

Benvinguts

Avui vivim en una societat que s’ha retrobat amb un compromís social que feia anys que no coneixíem i que probabl...ament de Begues. En aquest sentit podeu comptar amb el meu compromís personal. Les portes estan obertes. Sigueu benvinguts.

Accessibilitat

Compatibilitat: Aquest web és validada amb HTML5 i no conté errors de codi, i per tant accessible desde tots els nav...qualsevol suggeriment, se'ns pot fer arribar a través de l'adreça de correu electrònic: info@alcaldiabegues.cat.

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de l'Ajuntament de Begues i té caràcter merament informatiu. El fet d'acc...anyola. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
Eramprunyà (1) · biblioteca (6) · diputació de barcelona (4) · yu (1) · pressupostos (11) · finançament (2) · subvencions (4) · 2014 (2) · Bruguers (1) · pagesia (1) · camí ral (9) · 25N (3) · 9N (5) · parc metropolità (2) · pedrera (4) · medi ambient (23) · dona (10) · 2017 (3) · parc del garraf (7) · carnestoltes (1) · sanitat (4) · LRSAL (4) · patrimoni; (9) · LOEPSF (2) · hospital (1) · explosió (1) · petit casal (1) · consulta (11) · cultura (31) · infants (2) · Nadal (6) · participació, (1) · 2018 (4) · abocador (4) · salut (1) · reflexions (3) · 2016 (1) · joventut (11) · parlament (3) · eleccions (8) · patrimoni (15) · AMB (7) · 2019 (10) · ocupació (3) · telecomunicacions (2) · aplec (1) · sostenibilitat (7) · transparència (12) · seguretat (13) · empresa (2) · participació (28) · reflexions (240) · equipaments (11) · felicitació (2) · centre cívic (9) · família (6) · solidaritat (10) · comerç (9) · ensenyament (5) · centre de dia (2) · gent gran (14) · cinema (1) · tapatast (2) · 902 (2) · parellada (1) ·  (211) · policia local (7) · entitats (21) · habitatge (2) · lleure (29) · ordenances (2) · AMI (5) · pobresa energètica (1) · serveis (24) · mobilitat (6) · esport (10) · ermita (3) · desnonaments (1) · alcaldia (16) · tecnologia (4) · refugiats (1) · alcohol (1) · festa major (9) · OAC (1) · pobresa energètica, (1) · patrimoni; (22) · alta tensió (4) · catalunya (24) · civisme (8) · carretera (2) · llei (3)
BeguesApp