ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


La Mobile Week arriba a Begues

Fa només uns dies reflexionava sobre com a Begues mirem al futur sense oblidar el passat coincidint amb la celebració d...l cap i a la fi, estarem invertint temps i esforços en com serà el món en el que viurem el dia de demà.

Begues, doblement protagonista amb Maria del Mar Bonet

Demà dissabte comencem una nova temporada d’espectacles al Teatre El Goula i ho fem amb una proposta ben especial. Maria...ns toca als que seiem com a públic dins d’aquesta programació cultural. No podem deixar buida la nostra butaca.

Amb un peu posat en la nostra tradició

Al llarg dels darrers 40 o 50 anys el nostre entorn ha canviat d’una manera extraordinària. Hem experimentat un creixeme...celebració dels Tres Tombs o la propera celebració de la Mobile Week. Així som i ens podem sentir ben satisfets.

40 anys de la Coral Montau

No tinc cap dubte que al llarg de les darreres dècades una de les principals forces que han fet créixer i madurar la so...na que realitzen. Vosaltres sou una part essencial per a mantenir aixecada i en moviment la nostra població. Per molts anys!

Torna la Festa Major d’Hivern

Al nostre municipi tenim la sort de gaudir d’un conjunt de festes que són tan diverses com complementàries: algun...s. Les festes majors són un moment de trobada i comunitat. Aprofitar-lo està en les nostres mans. Espero que la gaudiu!

La gent gran de Begues no atura el ritme

Una de les principals tasques que hem fet nostres des de l’Ajuntament de Begues al llarg dels darrers anys ha estat la promoci&...ui el més llarg i feliç possible. L’activitat física és una peça clau per a aconseguir-ho.

Comencem a construir el municipi del futur

L’any passat els beguetans i beguetanes van renovar la seva confiança en l’equip de govern que tinc l’orgull...te; els millors desitjos per a aquest 2020 de totes les persones que formem part del consistori, un any més, al vostre costat.

Acomiadem l’any

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

El millor Nadal

Tenim per endavant uns dies d’alegria, tradició i família. Unes dates en les quals gaudirem a les nostres llars i...ny que ha de venir per a que viure al nostre municipi sigui encara molt millor. Que gaudiu del millor Nadal i Molt Bon Any 2020!

Un nou moment per a la solidaritat

El nostre és un poble on la solidaritat i la col·laboració estan molt presents al llarg de tot l’any. &Eac...esaprofitem aquesta oportunitat. Ajudant als demés ens ajudem a nosaltres mateixos. Gràcies per la vostra solidaritat.

Posem en marxa el Nadal a Begues

L’arribada del Nadal és un moment tan intens per a les famílies com ho és per als ajuntaments. En els dies...o;unes dates com aquestes. No em queda més que convidar-vos a comprovar-ho per vosaltres mateixos. Arriba el Nadal a Begues.

Canviem el món des dels municipis

Una part fonamental dels grans reptes que ens esperen al futur immediat exigeixen una actuació global. Les grans migracions o ...r a començar a treballar en comú des de la nostra acció particular. El planeta ens necessita a tots i a totes.

Un nou impuls a l’activitat física

Ja al llarg de la passada legislatura establíem com a una de les principals línies de treball municipal potenciar l&rsq...er no incorporar l’activitat física a la nostra vida. No ho dubteu més i poseu les cames i el cor en moviment.

Cinc anys creixent amb el Centre Cívic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

La importància de la pagesia

Des de Begues sempre diem que ens agrada mirar al futur amb un peu en el nostre passat. L’experiència ens ha demostrat q... els nostres interessos sinó que també influirem en un desenvolupament tan important com és el de la pagesia.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
alta tensió (4) · alcohol (1) · centre de dia (2) · pobresa energètica, (1) · finançament (2) · gent gran (15) · 902 (2) · carretera (2) · esport (11) · Nadal (8) · pobresa energètica (1) · ocupació (3) · solidaritat (13) · pedrera (4) · 2014 (2) · tecnologia (5) · 2017 (3) · camí ral (9) · equipaments (12) · ordenances (2) · lleure (31) · parellada (1) · biblioteca (6) · abocador (4) · patrimoni (16) · subvencions (4) · seguretat (13) · aplec (1) · medi ambient (23) · alcaldia (16) · parc metropolità (2) · pagesia (2) · hospital (1) · participació (29) · diputació de barcelona (4) · joventut (11) · parc del garraf (7) · mobilitat (6) · pressupostos (11) · 25N (3) · civisme (8) · empresa (2) · festa major (9) · carnestoltes (1) · consulta (11) · reflexions (254) · AMB (7) · parlament (3) · petit casal (1) · yu (1) · refugiats (1) · cinema (1) · reflexions (3) · telecomunicacions (2) · explosió (1) · tapatast (2) · serveis (25) · sostenibilitat (7) · cultura (35) · desnonaments (1) · habitatge (2) · participació, (1) · infants (3) · família (7) · catalunya (25) · AMI (5) · Eramprunyà (1) · Bruguers (1) · dona (10) · centre cívic (9) · entitats (22) · patrimoni; (9) · LOEPSF (2) · salut (1) · comerç (9) · ermita (3) · eleccions (8) · felicitació (2) · ensenyament (5) · llei (3) · 2019 (10) · 2016 (1) · LRSAL (4) · transparència (13) · sanitat (4) · 2018 (4) · patrimoni; (22) · 9N (5) · policia local (7) · OAC (1) ·  (226)
BeguesApp