Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca OAC


Totes les vessants de l'esport

De la mateixa manera que ha succeït amb altres àmbits, cada cop és més habitual que l’activitat f&iac...des era vist com un simple entreteniment avui és molt més. I des de Begues volem aprofitar tot el que ens pot oferir.

Una revetlla de Sant Joan per al gaudi i la prevenci

Ens trobem a les portes de celebrar la nit més curta de l’any, Sant Joan, una data especialment arrelada al nostre calen... de ser una nit per a la diversió de tots i de totes si fem servir, a més de la rauxa, el seny que ens caracteritza.

Portem la Zona Esportiva ms enll

La promoció dels hàbits saludables és una de les grans fites que ens hem marcat en els últims anys des de...ais que compartim ens convidin a una vida més rica, completa i llarga. Cada cop som més a prop d’aconseguir-ho.

El primer fotgraf catal i de lEstat va nixer a Begues

Begues té un espai reservat en la història de la fotografia. I és que va ser un beguetà, el Ramon Alabern... part del patrimoni històric i cultural que compartim tots els veïns i veïnes. Ens en podem sentir ben orgullosos.

Qu fem des de Begues pel medi ambient?

Aquest diumenge se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una data que ens ha de servir a tots i a totes per a reflexionar sobre qu...stics o a la crisi climàtica hem de fer un canvi de mentalitat. El planeta ens demana prendre mesures urgents. Escoltem-lo!

Ens retrobem amb la Festa de la Gent Gran

Els més de dos anys que hem passat des de l’inici de la pandèmia no han estat senzills per a ningú. En maj...a ens són molt necessàries per a continuar avançant. Gaudiu de la festa perquè la teniu ben merescuda.

La transparncia com a distintiu

Recentment, www.begues.cat rebia, novament, el segell Infoparticipa que atorga el Grup d'Investigació ComSET (Grup de Recerca ... que tenim la sort de gaudir al nostre municipi. Les portes i finestres de l’Ajuntament estan ben obertes per a tots i totes.

El 5 Frum Educatiu de Begues ens convida a plantar cara al canvi climtic

Recentment, reflexionava sobre l’actuació municipal pel que fa al canvi climàtic i sobre com ens hem situat al ca... PEB ha treballat de valent per oferir-nos el marc de trobada. Ara ens toca a tots i a totes omplir-lo de contingut. Us hi esperem!

Compromesos amb leducaci i la conciliaci

D'ençà que naixem comencem a fer-nos una idea del món, de la societat en la qual vivim, de les relacions que est...rave; viuen. Sempre ho hem dit: invertir en els nostres infants i joves és invertir en el municipi que volem esdevenir.

Formant en el respecte mediambiental

Fa només unes setmanes reflexionàvem sobre el treball que duem a terme per a esdevenir un municipi energèticamen...el medi ambient no podem garantir que aquest paisatge que ens envolta i que ens van deixar les generacions anteriors tingui un futur.

Els que cuiden de nosaltres

La vida en societat s’estableix sobre un equilibri sovint més fràgil del que ens pensem. Per a poder conviure, pe...les activitats que es programen al nostre municipi i que feu arribar a les persones que us estimeu roses i llibres, amor i cultura.

Les Caramelles tornaran a sonar als nostres carrers

Gràcies a l’efecte que han tingut les vacunes i l’increment de les temperatures sobre l’evolució de l...grave;lvar Ibáñez i el Joan Clavé. Gaudim de les Caramelles de Begues i que tingueu una molt bona pasqua!

Plantem cara al canvi climtic

Davant de determinades problemàtiques no n'hi ha prou amb les bones intencions. La crisi climàtica i mediambiental &eac...unt de la població i cada cop són més els beguetans i beguetanes els que ens acompanyen en aquest camí.

Grcies, Bombers Voluntaris de Begues

En cada moment del dia, sense que potser siguem conscients, tot un conjunt de persones està vetllant per nosaltres i pels nost...espai per a dir en nom de Begues als seus bombers voluntaris «moltes gràcies per estar sempre al nostre costat».

Un impuls al lleure jove

Cada edat, cada etapa de la vida, té unes necessitats concretes. Aquesta és una realitat que tots i totes hem experimen... desenvolupament personal. Diumenge farem una passa més per tal de continuar acompanyant els i les joves en el seu creixement.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
OAC (1) · parlament (3) · habitatge (2) · 2019 (10) · reflexions (289) · aplec (1) · yu (1) · diputació de barcelona (4) · pobresa energètica (2) · participació (35) · hospital (1) · pagesia (2) · biblioteca (6) · 2018 (4) · participació, (1) · joventut (14) · subvencions (5) · policia local (7) · AMB (7) · finançament (2) · ordenances (2) · festa major (11) · carnestoltes (2) · catalunya (26) · petit casal (1) · equipaments (12) · alta tensió (4) · sanitat (5) · Eramprunyà (1) · abocador (4) · felicitació (2) · alcohol (1) · telecomunicacions (2) · LOEPSF (2) · cinema (1) · família (8) · cultura (39) · Bruguers (1) · 2014 (2) · comerç (13) · consulta (11) · 9N (5) · 25N (4) · coronavirus (31) · centre cívic (9) · ensenyament (7) · transparència (18) · lleure (31) · llei (3) ·  (306) · parellada (1) · 2016 (1) · carretera (2) · sostenibilitat (8) · Nadal (10) · eleccions (10) · camí ral (9) · civisme (8) · entitats (28) · empresa (2) · solidaritat (15) · tecnologia (7) · tapatast (2) · pressupostos (16) · 2017 (3) · pobresa energètica, (1) · patrimoni (21) · explosió (1) · medi ambient (28) · LRSAL (4) · dona (12) · ermita (3) · ocupació (4) · centre de dia (2) · infants (6) · patrimoni; (9) · gent gran (17) · seguretat (14) · parc metropolità (2) · mobilitat (10) · 902 (4) · pedrera (4) · alcaldia (16) · desnonaments (1) · parc del garraf (7) · AMI (5) · salut (3) · esport (13) · patrimoni; (22) · serveis (27) · refugiats (1) · reflexions (5)