ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca Nadal


Protegint als que ens protegeixen

 Una de les situacions més delicades que ens deixa la pandèmia és la d'aquells i aquelles professionals que...rentat freqüent de mans. Recordem l'esforç que han fet i continuen les persones que ens cuiden i cuidem-les també.

Els Reis d'Orient han tornat a Begues

Tal i com hem dit i reiterat al llarg de les passades setmanes, aquest ha estat un Nadal per celebrar i gaudir dins dels marges que e... desitjar que aquest sigui un any que porti a cada beguetà i beguetana felicitat, salut i benestar. Ens ho hem ben guanyat!

Les millors festes que podem tenir

 Comencem una de les festes nadalenques més atípiques que haurem de viure. La presència de la pandèm...s els beguetans i beguetanes ens sentim més propers als nostres veïns i veïnes. Bon Nadal i feliç any nou.

Un Nadal difícil

Vivim dies complexos en una època que, des de l'arribada de la COVID-19, ja era prou complexa. En els darrers dies ens comence...dil;ades que ens deixem de donar avui, ens seran retornats amb escreix demà. Aquesta continua sent una lluita compartida.

Una nova oportunitat per detectar persones asimptomàtiques

Tot i les notícies esperançadores que ens arriben en torn a la investigació en l'àmbit de les vacunes con...acute; la seva lluita contra la COVID-19 i per encoratjar-vos una vegada més a fer-vos la prova durant demà dissabte.

Posem llum a un Nadal diferent

Avui divendres els nostres carrers i espais públics s'il·luminaran un any més amb l'enllumenat nadalenc. Per&ogr... efectiva i que el Nadal de l'any vinent podrà ser diferent al que viurem aquest 2020. Paciència, seny i optimisme.

Vetllem pel comerç de proximitat

 Un dels pilars fonamentals amb els quals comptem els municipis són els comerços de proximitat. Ens ofereixen prod...o veïna ens necessita, perquè en ells hi trobem qualitat i la nostra essència. Tots junts som més forts.

Torna la Festa Major d’Hivern

Al nostre municipi tenim la sort de gaudir d’un conjunt de festes que són tan diverses com complementàries: algun...s. Les festes majors són un moment de trobada i comunitat. Aprofitar-lo està en les nostres mans. Espero que la gaudiu!

Acomiadem l’any

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

El millor Nadal

Tenim per endavant uns dies d’alegria, tradició i família. Unes dates en les quals gaudirem a les nostres llars i...ny que ha de venir per a que viure al nostre municipi sigui encara molt millor. Que gaudiu del millor Nadal i Molt Bon Any 2020!

Posem en marxa el Nadal a Begues

L’arribada del Nadal és un moment tan intens per a les famílies com ho és per als ajuntaments. En els dies...o;unes dates com aquestes. No em queda més que convidar-vos a comprovar-ho per vosaltres mateixos. Arriba el Nadal a Begues.

El comerç més proper, el nostre comerç

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues hem treballat per tal de subratllar algunes de les principals virtuts ...itat. Apropeu-vos als nostres comerços. Gaudiu dels espais del municipi. Participeu en construir el municipi que volem ser.

La sort de gaudir de dues festes majors

No tots els municipis tenen la possibilitat de disposar de dues festes majors. El nostre poble és un d’aquests afortunat...iguin als vostres interessos. Segur que en trobareu perquè aquesta és una festa en la que tothom hi té cabuda.

Viure el Nadal a Begues

Arriben unes de les dates més especials amb la celebració les festes de Nadal. Els propers dies venen carregats de trob...timen i que siguin uns dies inoblidables i plens de joia. Posarem tot el que està a les nostres per a que així sigui.

El moment de ser encara més solidaris

El cor de Begues sempre batega amb força i amb generositat. Però encara es fa més gran i solidari quan se’... Us convido a apropar-vos i a descobrir la qualitat i especialització del teixit comercial de Begues. No us ho podeu perdre.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2016 (1) · dona (11) · transparència (16) · sanitat (5) · entitats (26) · 2017 (3) · abocador (4) · 2018 (4) · solidaritat (13) · habitatge (2) · telecomunicacions (2) · carnestoltes (1) · LRSAL (4) · aplec (1) ·  (284) · medi ambient (25) · seguretat (13) · eleccions (10) · AMB (7) · llei (3) · Eramprunyà (1) · alta tensió (4) · LOEPSF (2) · felicitació (2) · cultura (38) · pobresa energètica, (1) · petit casal (1) · ordenances (2) · gent gran (17) · parlament (3) · desnonaments (1) · 9N (5) · cinema (1) · pagesia (2) · refugiats (1) · infants (4) · coronavirus (31) · 902 (2) · reflexions (4) · parc del garraf (7) · sostenibilitat (8) · 2019 (10) · mobilitat (8) · família (7) · consulta (11) · ermita (3) · pobresa energètica (2) · participació (32) · serveis (27) · participació, (1) · 25N (3) · alcohol (1) · explosió (1) · Bruguers (1) · biblioteca (6) · catalunya (26) · tapatast (2) · patrimoni; (9) · alcaldia (16) · OAC (1) · ensenyament (6) · equipaments (12) · joventut (12) · tecnologia (6) · patrimoni (20) · AMI (5) · subvencions (5) · camí ral (9) · Nadal (10) · festa major (11) · esport (11) · diputació de barcelona (4) · pedrera (4) · pressupostos (14) · civisme (8) · yu (1) · policia local (7) · hospital (1) · parellada (1) · empresa (2) · centre de dia (2) · 2014 (2) · centre cívic (9) · comerç (12) · reflexions (289) · carretera (2) · salut (3) · parc metropolità (2) · patrimoni; (22) · ocupació (4) · lleure (31) · finançament (2)