ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca 2019


Un 2019 per a continuar avançant

vEl final d’una legislatura és sempre un moment intens a nivell municipal. Els equips de govern, si més no les pe... pas endavant per a incrementar els nivells de qualitat de vida dels que gaudim. No tenim cap dubte de que així serà.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

Llum verda a la restauració de l’abocador

Gaudir d’un patrimoni natural com el que tenim al nostre abast a Begues suposa també la responsabilitat de mantenir-lo i...ser es fonamenta en la conservació i potenciació del nostre paisatge. Ara hem donat un pas en ferm per aconseguir-ho.

Ens comprometem amb la qualitat de l’aire

La qualitat de l’aire que respirem afecta directament a la qualitat de la nostra salut. Aquest és un fet que no podem ob...dem de la salut, cuidem del transport públic. Per a nosaltres són tres peces inseparables d’un mateix projecte.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

Quan la recerca de finançament extern és tan necessària

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò...efensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
alcohol (1) · gent gran (14) · catalunya (22) · serveis (23) · diputació de barcelona (4) · dona (10) · joventut (11) · pagesia (1) · Bruguers (1) · sanitat (4) · OAC (1) · 2017 (3) · parlament (3) · carnestoltes (1) · lleure (26) · finançament (2) · hospital (1) · camí ral (9) · tapatast (2) · alta tensió (4) ·  (197) · entitats (19) · solidaritat (10) · refugiats (1) · habitatge (1) · ordenances (2) · felicitació (2) · subvencions (4) · pedrera (4) · Eramprunyà (1) · medi ambient (21) · explosió (1) · civisme (8) · infants (2) · yu (1) · ensenyament (5) · eleccions (8) · desnonaments (1) · AMB (6) · parc del garraf (6) · transparència (12) · petit casal (1) · tecnologia (4) · 2016 (1) · pobresa energètica (1) · parellada (1) · ermita (3) · seguretat (13) · 2014 (2) · abocador (4) · salut (1) · participació, (1) · cinema (1) · mobilitat (6) · cultura (29) · aplec (1) · LOEPSF (2) · pressupostos (11) · 902 (2) · 9N (5) · AMI (5) · patrimoni; (9) · Nadal (6) · carretera (2) · centre cívic (9) · reflexions (228) · empresa (2) · festa major (9) · alcaldia (16) · esport (9) · biblioteca (6) · 2019 (10) · llei (3) · ocupació (3) · parc metropolità (2) · participació (26) · LRSAL (4) · comerç (9) · consulta (11) · policia local (7) · pobresa energètica, (1) · patrimoni (15) · 2018 (4) · telecomunicacions (2) · patrimoni; (22) · reflexions (3) · centre de dia (2) · família (6) · equipaments (11) · 25N (3) · sostenibilitat (7)
BeguesApp