Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������ncia


Generem menys residus i els gestionem millor

Cada cop és més evident que el nostre planeta ens exigeix arribar a un consum sostenible, a un punt en el qual els recu...etre a tothom: podem estar satisfets pel que hem assolit, però encara podem fer molt. Ens hi juguem massa com per no fer-ho.

Un recordatori sobre el foc

Un cop més l’estiu ens porta imatges desoladores d’incendis forestals al nostre país. En hores o dies desap...s generacions gaudeixin del mateix que hem gaudit nosaltres. Una part d’aquesta responsabilitat està a les teves mans.

Un nou comproms amb Begues

Gràcies a la confiança que han dipositat majoritàriament els beguetans i beguetanes en la llista electoral que e...s els beguetans i beguetanes que, com hem fet sempre, governarem en tot moment en la recerca de l’interès comú.

Una nova cita amb la tradici

A Begues tenim la sort de poder fer conviure de manera habitual expressions culturals com el jazz, les arts plàstiques o la po...odem oblidar que l’aplec és una festa, una celebració que ens convida a gaudir plegats. No us ho podeu perdre.

Grcies per la confiana

Més enllà de les enquestes, de les opinions puntuals o dels plens municipals, el veritable examen per als representants... de la ciutadania amb el seu poble. Aquesta és la millor garantia de que el futur de Begues el decidirem entre tots i totes.

El moment de Begues

Arriba el moment de les eleccions municipals i és molt el que ens hi juguem aquest diumenge. Les persones que treballem des de...fills i filles. No és poca cosa. No hi podeu faltar, les urnes us esperen per triar el futur de Begues i d’Europa.

Recta final als nous vestidors de la zona esportiva

Un dels principals projectes de la legislatura, la creació dels nous vestidors de la zona esportiva, es troba en la seva recta...onviden a posar-nos en moviment. Tenim les eines. Aixequem-nos i posem-nos en moviment. La nostra salut ens ho agrairà.

La gent gran mou Begues

Per a un municipi com Begues, que es desenvolupa mirant al futur però amb un peu sempre en el nostre passat, la nostra gent gr... sigui així no hagin de renunciar al seu poble quan es facin grans. Dia a dia estem més a prop d’aconseguir-ho.

Samplia loferta de fibra ptica al municipi

Històricament per a Begues ha estat més difícil accedir a determinats serveis que per a d’altres municipis...ostre poble a la resta de municipis que ens envolten i, en alguns aspectes, fins i tot les superem. Ara donem una passa més.

El moment de dir la nostra

Els darrers anys han estat intensos a nivell polític i social. De fet, encara ens trobem vivint un moment de canvis i transfor... les quatre parets de casa nostra. Diumenge tenim una oportunitat més de ser escoltats i escoltades. No la desaprofiteu.

La seguretat, una prioritat al municipi

Sens dubte entre les prioritats de l’acció municipal de l’Ajuntament de Begues es troba la seguretat. Sempre diem ... tenim amb la seguretat, el civisme i la bona convivència. No pensem moure’ns d’aquesta línia de treball.

Incrementem el pressupost municipal en ms de dos milions deuros

Aquest dimecres aprovàvem la incorporació a la despesa pública, a través de dues operacions de crè...ercat el suport d’altres administracions en forma d’ajuts o subvencions. Ara aquest esforç dona els seus fruits.

Posant en valor la cova de Can Sadurn

Entre les moltes peculiaritats que fan que a Begues ens considerem un municipi diferent, es troba la presència d’un jaci...del món. Mantinguem-los i potenciem-los per sentir-nos orgullosos i per poder passar aquest llegat a les properes generacions.

Un nou impuls a la igualtat entre homes i dones

Al llarg dels darrers anys la celebració del Dia Internacional de la Dona el 8 de març ha estat marcada per un tarann&a...te;s molt el camí que ens queda per recórrer. Mentre abans comencem a caminar-lo, abans arribarem al nostre objectiu.

Una primera pedra en el futur de tots i de totes

Fa anys que a Begues tenim la voluntat de crear un equipament que cobreixi les necessitats de la nostra gent gran, especialment d&rsq...le volem viure en ell el màxim temps possible, i ben aviat tindrem les eines necessàries per a que sigui així.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
tecnologia (7) · equipaments (12) · felicitació (2) · petit casal (1) · reflexions (289) · telecomunicacions (2) · sanitat (5) · habitatge (2) · patrimoni; (9) · ensenyament (7) · patrimoni; (22) · centre cívic (9) · coronavirus (31) · LOEPSF (2) · pressupostos (16) · yu (1) · empresa (2) · patrimoni (21) · reflexions (5) · refugiats (1) · alcaldia (16) · eleccions (10) · participació (35) · consulta (11) · finançament (2) · comerç (13) · AMB (7) · família (8) · Eramprunyà (1) · medi ambient (28) · salut (3) · pagesia (2) · 25N (4) · seguretat (14) · carretera (2) · explosió (1) · llei (3) · aplec (1) · catalunya (26) · serveis (27) · diputació de barcelona (4) · AMI (5) · hospital (1) · parc metropolità (2) · parellada (1) · 2016 (1) · biblioteca (6) · participació, (1) · subvencions (5) · pobresa energètica (2) · centre de dia (2) · civisme (8) · ordenances (2) · Nadal (10) · policia local (7) · OAC (1) · pedrera (4) · 2019 (10) · ermita (3) · pobresa energètica, (1) · esport (13) · entitats (28) · parlament (3) · alcohol (1) · Bruguers (1) · 2018 (4) · 9N (5) · transparència (18) · 902 (4) · festa major (11) · cultura (39) · desnonaments (1) · infants (6) · camí ral (9) · dona (12) · joventut (14) · parc del garraf (7) · cinema (1) · lleure (31) · abocador (4) · ocupació (4) · gent gran (17) · tapatast (2) · carnestoltes (2) · solidaritat (15) · 2017 (3) · sostenibilitat (8) · alta tensió (4) · mobilitat (10) ·  (306) · LRSAL (4) · 2014 (2)