Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������ncia


El coronavirus no fa vacances

 El confinament està donant fruits. Les xifres registrades al llarg dels darrers dies així ens ho confirmen. Per&o...o i a fer-ho jugar al nostre favor per tal de passar aquests dies de la millor manera possible. És la nostra responsabilitat.

El moment de la serenor i la responsabilitat social

Estem vivint dies d’excepcionalitat i tot apunta que al llarg de les properes setmanes ens continuarem trobant en un moment exi...ute;s important. Ara és el moment de tornar a demostrar que no hi ha res que no podem aconseguir si treballem plegats. Som-hi!

Una dcada de lEspai Nou

Entre els principals canvis socials que hem experimentat al llarg de les darreres dècades trobem el nou paper que han assumit ...la fi sé que, tots i cadascun de nosaltres aspirem precisament a això: a fer-nos grans al poble que tant ens estimem.

La Mobile Week arriba a Begues

Fa només uns dies reflexionava sobre com a Begues mirem al futur sense oblidar el passat coincidint amb la celebració d...l cap i a la fi, estarem invertint temps i esforços en com serà el món en el que viurem el dia de demà.

Begues, doblement protagonista amb Maria del Mar Bonet

Demà dissabte comencem una nova temporada d’espectacles al Teatre El Goula i ho fem amb una proposta ben especial. Maria...ns toca als que seiem com a públic dins d’aquesta programació cultural. No podem deixar buida la nostra butaca.

40 anys de la Coral Montau

No tinc cap dubte que al llarg de les darreres dècades una de les principals forces que han fet créixer i madurar la so...na que realitzen. Vosaltres sou una part essencial per a mantenir aixecada i en moviment la nostra població. Per molts anys!

Acomiadem lany

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

Un nou impuls a lactivitat fsica

Ja al llarg de la passada legislatura establíem com a una de les principals línies de treball municipal potenciar l&rsq...er no incorporar l’activitat física a la nostra vida. No ho dubteu més i poseu les cames i el cor en moviment.

Cinc anys creixent amb el Centre Cvic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

La importncia de la pagesia

Des de Begues sempre diem que ens agrada mirar al futur amb un peu en el nostre passat. L’experiència ens ha demostrat q... els nostres interessos sinó que també influirem en un desenvolupament tan important com és el de la pagesia.

Ms transparents, ms accessibles

Des de la meva arribada a l’alcaldia la transparència ha estat una de les principals prioritats que ens hem marcat a l&r...exemplifiquen aquesta voluntat. Podeu comptar amb el meu compromís de que no deixarem de treballar en aquesta línia.

Ms a prop del Sauce

De la mateixa manera que pot passar entre dues persones, de vegades els municipis també establim una connexió especial ... o tan curtes com nosaltres decidim. No tinc cap dubte que ens sorprendrem i aprendrem molt sobre estimar-nos la diferència.

La justcia enfront la llei

El Tribunal Suprem, amb la sentència contra el Procés, ha culminat un despropòsit que es va posar en marxa amb l...llem els hi estarem donant la raó, estarem assumint que la repressió era la millor alternativa per a l’Estat.

Al costat del president Torra i de Catalunya

Ens trobem a les portes de conèixer la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1 d’octubre i de que, un cop m...ent de defallir. Ara, precisament, és el moment per a que se’ns escolti amb més contundència i claredat.

Una reflexi sobre la diada

Al llarg dels darrers anys cada Diada de l’11 de Setembre ha arribat en un moment polític i social sempre diferent i sem...l parany que ens havien preparat. Aquesta diada tenim una nova oportunitat de sentir-nos orgullosos de qui som. Visca Catalunya!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni; (22) · aplec (1) · felicitació (2) · dona (12) · sostenibilitat (8) · parlament (3) · 9N (5) · carnestoltes (2) · explosió (1) · diputació de barcelona (4) · salut (3) · habitatge (2) · parc del garraf (7) · lleure (31) · família (8) · tecnologia (7) · consulta (11) · festa major (11) · coronavirus (31) · Nadal (10) · pobresa energètica, (1) · entitats (28) · camí ral (9) · AMI (5) · finançament (2) · cultura (39) · tapatast (2) · 2018 (4) · medi ambient (28) · 25N (4) · transparència (18) · infants (6) ·  (306) · 902 (4) · OAC (1) · sanitat (5) · hospital (1) · policia local (7) · telecomunicacions (2) · patrimoni; (9) · ocupació (4) · gent gran (17) · centre cívic (9) · pobresa energètica (2) · carretera (2) · refugiats (1) · subvencions (5) · Eramprunyà (1) · alta tensió (4) · LRSAL (4) · pagesia (2) · biblioteca (6) · participació (35) · esport (13) · AMB (7) · parc metropolità (2) · reflexions (289) · catalunya (26) · ermita (3) · parellada (1) · serveis (27) · patrimoni (21) · yu (1) · LOEPSF (2) · reflexions (5) · empresa (2) · ensenyament (7) · solidaritat (15) · 2014 (2) · ordenances (2) · alcaldia (16) · alcohol (1) · cinema (1) · seguretat (14) · 2019 (10) · 2017 (3) · abocador (4) · joventut (14) · civisme (8) · comerç (13) · mobilitat (10) · eleccions (10) · Bruguers (1) · 2016 (1) · pressupostos (16) · participació, (1) · petit casal (1) · desnonaments (1) · centre de dia (2) · pedrera (4) · llei (3) · equipaments (12)