Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������ncia


La diada que ens reclama el moment

Els catalans i catalanes hem celebrat cada diada nacional de Catalunya seguint el que ens marcava cada moment i el nostre sentiment. ...onstruïm entre tots i totes. Visca Catalunya. Nota: Trobareu el discurs institucional de la diada com a document adjunt.

Cuidem dels que ens cuiden

En aquests dies que són de descans per a tantes i tantes persones m’agradaria convidar-vos a tenir un record per totes a...No deixem doncs de posar en valor la seva dedicació. Més que mai necessitem cuidar d’aquells que tant ens cuiden.

En alerta per lincrement de casos positius de COVID-19 a Begues

Tot i que estiguem en un mes de vacances per a tantes i tantes persones, la malaltia no descansa. En els darrers dies ha augmentat el...a dir-ho tantes vegades! Després de tots els esforços que ja hem fet, no té sentit defallir precisament ara.

Les contradiccions del finanament municipal

Ja fa anys que des de l’Ajuntament de Begues reclamem un debat rigorós sobre el finançament dels municipis. Per u...ropi funcionament com a administració ens estem jugant una part important del benestar dels veïns i de les veïnes.

La Festa Major en pandmia

De la mateixa manera que tots i cadascun dels beguetans i beguetanes hem modificat el nostre dia a dia per culpa de la pandèmi... ens conviden a extremar les precaucions. Fem-ho per nosaltres, fem-ho per tots. PROTECCIÓ = DISTANCIA + MASCARETA + MANS

Al costat del nostre ambulatori

Si quan parlem d’administracions sempre diem que els ajuntaments som la primera porta a la que pica un ciutadà, quan par...roblema que suposarà per a tots els veïns i veïnes. En definitiva, cuidem als que ens cuiden. S’ho mereixen.

Repensem Begues en clau de pandmia

Tal i com reflexionava en el meu anterior escrit, tot i la relaxació de determinades mesures, l’arribada de l’etap...re nosaltres així que, mentre no l’acomiadem, el millor és aprendre a conviure-hi de la manera més segura.

Ens reiniciem

Després de les darreres setmanes de desescalada, arribem finalment a l’etapa de represa. Algú podria pensar, err&...vivim ens reclamen. Quan sortim per la porta de casa pensem en nosaltres i pensem, també en tot moment, en els demés.

Els ajuntaments davant de la crisi

La crisi que s’iniciava a l’any 2007 ja va mostrar com d’important era l’acció dels ajuntaments per a ...aquesta crisi des de la primera línia. Però hem de reclamar que ens permetin comptar amb les millors eines possibles.

Millorant el dia a dia

 Probablement la nostra generació no hagi trobat mai a faltar de manera col·lectiva tant la normalitat com ho fem ...e la millor manera. Ens apropem d'aquesta manera a una vida més normal. Gaudim-la dins de les limitacions encara vigents.

A la recerca d'una normalitat amb garanties

Ja ens trobem en la fase 1 del procés de desescalada que ens ha de portar a l'anunciada "nova normalitat". Aquest ca...l, no hi ha res que no podem assolir. Ni aturar una pandèmia. Encara tenim camí per endavant. Perseverem i vencerem.

Dos fronts oberts: la salut i la reconstrucci

 Ens trobem en un moment especialment delicat de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Tot i que l'inici de la de...exigirà el moment. Mentre abans ens posem a treballar en la recuperació econòmica i social, abans hi arribarem.

Amb quina actitud hem d'afrontar el desconfinament?

 Tot apunta a que en els propers dies la Generalitat de Catalunya sol·licitarà del govern de l'Estat noves mesures...ambé la vostra actitud a les exigències d'aquest procés de desconfinament. Estic segura que ho podem aconseguir.

El perill de confiar-se

 Un dels principals riscos que correm davant la crisi sanitària en la qual ens trobem és oblidar-nos de les mesure...tes en les sortides dels infants i les que hem d'assumir en les fases de desescalada que venen. Si us protegiu, ens protegiu. Som-hi!

Quan plou sobre mullat

Viure tan pròxims a la natura com vivim a Begues ens aporta molts beneficis i avantatges. Però també hem d'assum...nimant a mantenir-vos a casa vostra tot el temps que sigui possible. Encara no podem donar aquesta guerra per guanyada. Ànims!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
patrimoni; (22) · infants (6) · dona (12) · subvencions (5) · 2014 (2) · equipaments (12) · ermita (3) · joventut (14) · 25N (4) · pagesia (2) · esport (13) · transparència (18) · ordenances (2) · alcaldia (16) · salut (3) · 9N (5) · hospital (1) · parc del garraf (7) · yu (1) · lleure (31) · pedrera (4) · alcohol (1) · mobilitat (10) · gent gran (17) · centre cívic (9) · família (8) · 2018 (4) · telecomunicacions (2) · parc metropolità (2) · cinema (1) · 2016 (1) · pobresa energètica, (1) · felicitació (2) · explosió (1) · 2019 (10) · sostenibilitat (8) · medi ambient (28) · AMI (5) · pressupostos (16) · entitats (28) · Eramprunyà (1) · abocador (4) · empresa (2) · Bruguers (1) · camí ral (9) · carretera (2) · tapatast (2) · AMB (7) · consulta (11) · ensenyament (7) · llei (3) · serveis (27) · participació (35) · comerç (13) · participació, (1) · centre de dia (2) · policia local (7) · parellada (1) · coronavirus (31) · eleccions (10) · catalunya (26) · biblioteca (6) · LOEPSF (2) · patrimoni (21) · solidaritat (15) · pobresa energètica (2) · desnonaments (1) · reflexions (289) · aplec (1) · parlament (3) · alta tensió (4) ·  (306) · refugiats (1) · petit casal (1) · habitatge (2) · cultura (39) · 2017 (3) · tecnologia (7) · diputació de barcelona (4) · 902 (4) · OAC (1) · civisme (8) · LRSAL (4) · festa major (11) · reflexions (5) · finançament (2) · patrimoni; (9) · carnestoltes (2) · seguretat (14) · Nadal (10) · ocupació (4) · sanitat (5)