Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������ncia


La salut com a primera preocupaci

 Les experiències que hem viscut al llarg del darrer any ens han fet refermar-nos en quelcom que des de l'Ajuntament de B...l o l'infantil. Sempre diem que som privilegiats de viure on vivim. Fem tot el possible per tal que sigui el major temps possible.

Escoltant la veu de les persones de Begues tot i la distncia

Per a l'equip de govern a l'Ajuntament de Begues no només és important què fem, també és essencial...ute;s una qualitat que hem de saber aprofitar. Tot i que ara estiguem necessàriament separats, continuem treballant plegats.

Una reclamaci en continutat

Fins a la tardor de l'any 2015 el nostre municipi comptava únicament amb 14 expedicions diàries de dilluns a divendres ...er la nostra part tenim el compromís de no deixar de fer de la qüestió una de les nostres primeres prioritats.

Protegint als que ens protegeixen

 Una de les situacions més delicades que ens deixa la pandèmia és la d'aquells i aquelles professionals que...rentat freqüent de mans. Recordem l'esforç que han fet i continuen les persones que ens cuiden i cuidem-les també.

Les millors festes que podem tenir

 Comencem una de les festes nadalenques més atípiques que haurem de viure. La presència de la pandèm...s els beguetans i beguetanes ens sentim més propers als nostres veïns i veïnes. Bon Nadal i feliç any nou.

Una nova oportunitat per detectar persones asimptomtiques

Tot i les notícies esperançadores que ens arriben en torn a la investigació en l'àmbit de les vacunes con...acute; la seva lluita contra la COVID-19 i per encoratjar-vos una vegada més a fer-vos la prova durant demà dissabte.

Posem llum a un Nadal diferent

Avui divendres els nostres carrers i espais públics s'il·luminaran un any més amb l'enllumenat nadalenc. Per&ogr... efectiva i que el Nadal de l'any vinent podrà ser diferent al que viurem aquest 2020. Paciència, seny i optimisme.

Vetllem pel comer de proximitat

 Un dels pilars fonamentals amb els quals comptem els municipis són els comerços de proximitat. Ens ofereixen prod...o veïna ens necessita, perquè en ells hi trobem qualitat i la nostra essència. Tots junts som més forts.

Al costat dels ms vulnerables

La pandèmia és una situació que, indubtablement, ens afecta a tots i a totes. Però la realitat és ...ovem de fer des de l'Ajuntament de Begues, tenir-los més oberts que mai a la realitat d'aquells que més ens necessiten.

Ms a prop del Centre de Prestaci de Serveis

La construcció de l'edifici del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran es troba en la seva recta final. Tot ...com perquè no hi renunciem per molt adverses que siguin les circumstàncies. Avui el tenim una mica més a prop.

La part de la pandmia que no es veu

La vulnerabilitat social és una realitat que ens envolta i de la que sovint no som prou conscients. Treballar des d’un a...es fiscals per al 2021 que s’adapten a la greu situació actual per a vetllar per a les persones que més pateixen.

Transparncia i comunicaci

Al llarg dels darrers anys les tecnologies de la comunicació han avançat fins a tenir un impacte en el nostre dia a dia...ogies ens facin una societat més propera i implicada i estic convençuda que estem col·laborant en aconseguir-ho.

Torra president

En la mateixa setmana en la qual arribem al tercer aniversari dels fets de l’1 d’octubre del 2017, hem conegut la ratifi...in les nostres conviccions. Gràcies president Torra pel seu servei al país i pel seu exemple de compromís.

Lempenta de les entitats

La crisi sanitària, a més de l’impacte sobre la salut de les persones i sobre l’activitat econòmica,...cepcional. Us convido a seguir la programació de la 13a Mostra d’Entitats i podreu constatar tot el que ens ofereixen.

Una tornada segura a lescola depn de tots i totes

Quan parlem dels centres escolars parlem, de manera habitual, de comunitat educativa. Entenem que l’educació dels infant...marcarà la diferència. Sé que a Begues, amb la nostra capacitat d’implicació, ho podem aconseguir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
sanitat (5) · 902 (4) · LRSAL (4) · carretera (2) · hospital (1) · ensenyament (7) · empresa (2) · catalunya (26) · equipaments (12) · AMI (5) · cultura (39) · alcohol (1) · patrimoni; (22) · pedrera (4) · centre cívic (9) · diputació de barcelona (4) · habitatge (2) · participació, (1) · petit casal (1) · família (8) · festa major (11) · abocador (4) · comerç (13) · policia local (7) · centre de dia (2) · entitats (28) · pressupostos (16) · alcaldia (16) · parellada (1) · solidaritat (15) · telecomunicacions (2) · patrimoni; (9) · pobresa energètica (2) · 2018 (4) · serveis (27) · explosió (1) · sostenibilitat (8) · transparència (18) · pobresa energètica, (1) · OAC (1) · ermita (3) · aplec (1) · lleure (31) · infants (6) · coronavirus (31) · participació (35) · llei (3) · Eramprunyà (1) · subvencions (5) · desnonaments (1) · 9N (5) · Bruguers (1) · pagesia (2) · seguretat (14) · parc del garraf (7) · alta tensió (4) · camí ral (9) · finançament (2) · cinema (1) · 25N (4) · refugiats (1) · parc metropolità (2) · 2014 (2) · LOEPSF (2) · carnestoltes (2) · consulta (11) · parlament (3) · Nadal (10) · 2019 (10) · dona (12) · salut (3) · biblioteca (6) · civisme (8) · tecnologia (7) · 2017 (3) · esport (13) · reflexions (5) · yu (1) · reflexions (289) · felicitació (2) · joventut (14) · gent gran (17) · tapatast (2) ·  (306) · mobilitat (10) · 2016 (1) · medi ambient (28) · patrimoni (21) · ordenances (2) · eleccions (10) · ocupació (4) · AMB (7)