Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������ncia


Una data per al record i lorgull dun poble

La data de l’1 d’octubre ha quedat indissociablement lligada a la nostra història i a la nostra memòria col...acitat de resistència i d’adaptació a les dificultats. La seva convicció ha de ser també la nostra.

Un altre agost diferent

No tinc cap dubte que les vacances de les quals gaudim són cada any merescudíssimes, però aquest 2021 encara ho ...aquestes són unes merescudes vacances. Fem-les tan agradables com sigui possible dins dels marges de la prudència.

Subratllem la importncia del nostre patrimoni histric

Al llarg dels darrers anys estem realitzant un esforç des de l’Ajuntament de Begues per tal de posar de rellevànc...uml;estions quotidianes mirem el nostre patrimoni com si fos la primera vegada que ens hi fixem i gaudim de tot el que ens ofereix.

El V Frum Educatiu ens proposa lluitar contra el canvi climtic

Hi som a temps? Begues fa front al canvi climàtic. Amb un lema tan contundent, aquests dies es posa en marxa el V Fòrum...Aprenguem què podem fer i apliquem solucions des de la nostra vida quotidiana. No tenim un planeta B. Cuidem d’aquest.

Creant un nou equipament de referncia

Des que assumíem la responsabilitat del govern municipal l’atenció a les persones ha estat sempre al centre de le...ue complirem un cop més amb el nostre objectiu de posar a disposició dels beguetans i beguetanes els millors serveis.

Un nou reconeixement a la transparncia

Aquest dilluns tenia l’oportunitat de recollir novament, a la Universitat Autònoma de Barcelona, el segell Infoparticipa...es virtuals les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Estan a la vostra disposició i al vostre servei, feu-les servir.

Al costat de lhostaleria, del comer i de les empreses

Difícilment podem trobar una crisi com l’actual. Perquè, a diferència d’altres situacions complicade...a assumir també de manera individual aquest repte. Cuidem i col·laborem amb el nostre teixit empresarial de proximitat.

Una lluita continuada contra els incendis forestals

Una part important del patrimoni de Begues és el nostre paisatge. La nostra situació privilegiada com a municipi de l&r...garanties que els seus efectes seran els mínims sobre les persones, sobre les seves propietats i sobre el nostre paisatge.

Facilitem laccs a lhabitatge als beguetans i beguetanes

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues ens hem esforçat per posar la situació de l’habita...tre nosaltres tot el temps que desitgin. Les persones de Begues són el principal patrimoni que tenim i que hem de conservar.

Un dels ltims esforos contra la pandmia

La pandèmia s’ha demostrat que és una cursa de fons. Fins i tot diria que es tracta d’una marató de ...estat necessari per arribar a aquest moment. Avui no se’ns demana tant, només una mica més de paciència.

Que un problema no tapi un altre

Tal com he anat exposant al llarg de les darreres setmanes, des de Begues estem fent un doble esforç per tal d’actuar da...viure en un món més sostenible. És la millor herència que podem deixar a les següents generacions.

Una petici constant per la millora del transport pblic

Si hagués de definir el treball que realitzem des de l'Ajuntament de Begues no tinc cap dubte que una de les primeres caracter...meu poble. Perquè mentre ocupi aquest seient, també l’ocuparan els meus veïns i veïnes. Sort i encerts.

Amb els grans projectes de municipi

Des del primer moment d'aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia... som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.

Treballant per l'atenci primria al municipi

La pandèmia, entre altres qüestions, ens ha obligat a donar encara més valor a l'atenció primària. D... l'Ajuntament de Begues. Sabem com d'important és gaudir de la millor salut i dels millors professionals que vetllin per ella.

Treballem per una votaci segura

Totes aquelles activitats públiques que en anys anteriors celebràvem sense prendre mesures extraordinàries s&oac...res gestions o activitats imprescindibles per al nostre dia a dia. Està a les mans de tots i de totes que així sigui.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ermita (3) · yu (1) · cinema (1) · reflexions (289) · parc metropolità (2) · comerç (13) · ensenyament (7) · sostenibilitat (8) · hospital (1) · aplec (1) · AMB (7) ·  (306) · transparència (18) · habitatge (2) · patrimoni; (9) · llei (3) · Nadal (10) · felicitació (2) · esport (13) · carretera (2) · 902 (4) · participació (35) · pobresa energètica (2) · finançament (2) · pedrera (4) · abocador (4) · telecomunicacions (2) · 2019 (10) · AMI (5) · carnestoltes (2) · catalunya (26) · centre cívic (9) · equipaments (12) · Eramprunyà (1) · seguretat (14) · parc del garraf (7) · alta tensió (4) · pressupostos (16) · 2017 (3) · participació, (1) · policia local (7) · subvencions (5) · camí ral (9) · Bruguers (1) · joventut (14) · tapatast (2) · ocupació (4) · mobilitat (10) · refugiats (1) · parellada (1) · ordenances (2) · família (8) · pagesia (2) · alcaldia (16) · 25N (4) · lleure (31) · coronavirus (31) · eleccions (10) · parlament (3) · empresa (2) · gent gran (17) · reflexions (5) · 2018 (4) · salut (3) · desnonaments (1) · patrimoni; (22) · dona (12) · 9N (5) · 2016 (1) · medi ambient (28) · diputació de barcelona (4) · infants (6) · 2014 (2) · OAC (1) · cultura (39) · tecnologia (7) · solidaritat (15) · patrimoni (21) · biblioteca (6) · petit casal (1) · centre de dia (2) · festa major (11) · LRSAL (4) · pobresa energètica, (1) · explosió (1) · LOEPSF (2) · consulta (11) · entitats (28) · sanitat (5) · serveis (27) · alcohol (1) · civisme (8)