Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������ncia


Posem el nostre patrimoni a labast de tothom

A Begues comptem amb les nostres pròpies tradicions, amb una història rica i interessant, amb un passat que es remunta ...a la fi, és el vostre. Conegueu el passat que compartim. És la millor manera de garantir la seva continuïtat.

Lnima de Begues

El nostre municipi té un tarannà únic. No és la meva passió com a alcaldessa i com a beguetana qui...gues són el nostre cos i les nostres articulacions, però sens dubte les persones que hi vivim som la seva ànima.

Begues a la butxaca

Un dels objectius que mantenim de manera constant en la gestió de l’Ajuntament de Begues és fer-lo cada dia m&eac...n una passa essencial en el nostre creixement com a societat. Les portes estan més obertes del que han estat mai. Passeu!

Una Festa Major dHivern a mida

Des de l’inici de la pandèmia l’activitat pública és un veritable repte. Les dades sanitàries...mmillorable per a mostrar el nostre orgull per viure a Begues. Aprofiteu i gaudiu de la celebració. Us està esperant!

Adeu, 2021

A l’hora de fer una valoració de com ha estat per a Begues l’any que deixem enrere és inevitable pensar en ...us garanteixo que continuarem treballant amb decisió perquè, com a municipi, tornem a tenir un any magnífic.

Trenquem els murs de les malalties mentals

Una de cada quatre persones patirà alguna malaltia mental al llarg de la seva vida. I, el que encara ho farà pitjor, &e...na oportunitat de comprovar-ho una vegada més a la fira de Nadal que tindrà lloc al passeig de l’Església.

Culminen els pressupostos participatius de Begues

Ahir, 9 de desembre, tenia lloc al Centre Cívic El Roure l’acte de presentació dels quatre projectes que han esta...st camí amb la confiança que arribarem tan lluny com ens permeti l’empenta dels nostres veïns i veïnes.

Una nova ampliaci en la freqncia de la lnia 902

A mesura que hem anat sumant millores en la situació del transport públic del nostre municipi hem manifestat la nostra ...ro que sigui un bon presagi perquè al llarg de les setmanes que vindran continuïn passant coses bones. En les mereixem.

La violncia masclista ens involucra a tots i totes

De vegades podem pensar que determinats problemes no ens impliquen si no en som víctimes o causants. Un exemple evident d&rsqu...inguem consideració de propietat o d’objecte per a ningú. Fem sentir la nostra veu per canviar el món.

El dret dels infants a ser infants

Cada vegada és més evident la importància d’afrontar l’educació des d’una visió ...saltres al respecte. Una infància més protegida ens farà, sens dubte, una societat més forta i millor.

La millora del transport: una demanda constant de lAjuntament

Recentment hem fet una passa més en les nostres reivindicacions pel que fa al transport públic al municipi amb la possi...amb les administracions per a que assolim les millores a les quals aspirem. I podeu comptar que així continuarà sent.

Un happening per a celebrar laniversari del Centre dEstudis Beguetans

Demà dissabte els terrenys de Cal Viudo esdevindran l’escenari per a la realització del “Happening 2021 II:...egir el ric patrimoni del nostre poble. Per molts anys! Demà tenim una cita amb el patrimoni i la cultura. Us hi esperem.

Posem la Cova de Can Sadurn all on es mereix

Vivim en un espai privilegiat, ja ho sabem tots els beguetans i beguetanes. Però potser del que no som prou conscients é...per a sentir-nos orgullosos de ser de Begues i la Cova de Can Sadurní és, sens dubte, un dels més importants.

Reprenem la Festa del Most i una part de la normalitat

Pas a pas ens tornem a retrobar amb la vida que teníem abans del març del 2020. Anem guanyant espais que havíem ...’empenta de la restauració local i la voluntat de deixar enrere, dia a dia, la pandèmia. No hi podeu faltar.

La futura avinguda Torres Vilar, una nova forma de relacionar-se amb Begues

Begues és un municipi per a gaudir-lo a peu de carrer. Aquesta és una idea que ha marcat l’actuació del no...oacute;. Més que una actuació urbanística aquest projecte vol oferir una nova forma de relacionar-se amb Begues.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
esport (13) · AMB (7) · aplec (1) · pobresa energètica (2) · desnonaments (1) · 2018 (4) · joventut (14) · equipaments (12) · pressupostos (16) · 2016 (1) · centre de dia (2) · refugiats (1) · patrimoni; (9) · catalunya (26) · ordenances (2) · Eramprunyà (1) · eleccions (10) · habitatge (2) · parellada (1) · finançament (2) · OAC (1) · sostenibilitat (8) · Nadal (10) · mobilitat (10) · cinema (1) · transparència (18) · felicitació (2) · alcaldia (16) · abocador (4) · serveis (27) · sanitat (5) · cultura (39) · tecnologia (7) · LOEPSF (2) · seguretat (14) · yu (1) · patrimoni (21) · 9N (5) · comerç (13) · telecomunicacions (2) · 2014 (2) · pagesia (2) · medi ambient (28) · petit casal (1) · empresa (2) · biblioteca (6) · família (8) · patrimoni; (22) · tapatast (2) · 902 (4) · infants (6) · participació (35) · explosió (1) · Bruguers (1) · ocupació (4) · carnestoltes (2) · parc del garraf (7) ·  (306) · parlament (3) · 2017 (3) · festa major (11) · ensenyament (7) · llei (3) · coronavirus (31) · alcohol (1) · hospital (1) · entitats (28) · policia local (7) · camí ral (9) · gent gran (17) · dona (12) · pobresa energètica, (1) · solidaritat (15) · reflexions (5) · 2019 (10) · LRSAL (4) · carretera (2) · salut (3) · subvencions (5) · 25N (4) · civisme (8) · diputació de barcelona (4) · pedrera (4) · participació, (1) · reflexions (289) · alta tensió (4) · lleure (31) · consulta (11) · ermita (3) · AMI (5) · parc metropolità (2) · centre cívic (9)