Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������ncia


LAjuntament, en tot moment al vostre costat

Si hem de destacar els eixos principals amb els què treballem des de l’Ajuntament de Begues en aquesta legislatura, la p...ue fa el seu ajuntament i opinar al respecte. I aquesta és una línia que sobre la qual aspirem a continuar caminant.

La cultura i el medi ambient uneixen Begues amb Orozko

Tot i que pugui a sonar tòpic, és també una realitat que l’art és un llenguatge universal. Independ...;s podem afirmar que l’art i la natura són de les poques qüestions que ens permeten establir ponts i unir pobles.

El Centre de Prestaci de Serveis, explicat

Ahir convidàvem a tota la població a una sessió informativa sobre el Centre de Prestació de Serveis per a...s important que en prenem consciència i que treballem, sempre que sigui possible, de la mà de la nostra ciutadania.

Un esclat de cultura per Sant Jordi

Tot i que ho hem normalitzat a força d’anys, no deixa de ser curiós un país que dedica una de les seves pr...va família hem rebut al llarg dels darrers dies. Com diem sovint, el millor de Begues són les persones que hi viuen.

Pels drets civils, per la llibertat i per la democrcia

Lluny de suavitzar-se, el conflicte generat al voltant de les reclamacions de Catalunya per poder exercir el seu dret a decidir el se... les nostres fronteres. Ho hem de fer plens, encara, de quelcom que ni amb cops de porra poden esborrar: l’esperança.

La solidaritat no t fronteres

La voluntat d’ajudar als demés és un dels motors que ens mouen com a municipi. A Begues estem acostumats a compta...sevol altra consideració, el nostre país també ha d’estar allà on hi hagi algú que pateix.

Treballant de cara a la poblaci

El passat dimecres des de l’Ajuntament de Begues convocàvem a la ciutadania per tal d’exposar el treball en mat&eg...Saber què fan les nostres administracions ens fa, sens dubte, ciutadans més conscienciats i més participatius.

El moment per a la igualtat real

Al llarg dels darrers anys han pres força i s’han fet més visibles les reivindicacions de les dones que reclamem ...ho des d’avui mateix. No té sentit deixar per demà la construcció d’una societat més justa.

Com volem fer-nos grans?

Envellir és obrir-se a una nova etapa de la vida que, com la resta de les que hem anat passant, ha de ser enriquidora i una op... podem afirmar que hem establert uns fonaments ferms sobre el qual crear un dels principals projectes d’aquesta legislatura.

Els Tres Tombs, un recordatori de qui vam ser

Aquest diumenge podrem tornar a veure pels nostres carrers animals de tir i carruatges gràcies a la celebració dels Tre...reu doblement a participar-hi. Diumenge tots els beguetans i beguetanes tenim una cita amb la nostra pròpia història.

Els pals a les rodes dels ajuntaments

En el meu últim escrit, al voltant dels pressupostos municipals, feia referència a les dificultats imposades pel govern... a l’Ajuntament de Begues de ben segur que no ha estat una altra cosa més que un pal a les rodes del nostre dia a dia.

El parc metropolit comena a ser una realitat

Ja han començat els treballs de la primera fase del futur parc metropolità de Begues que se situarà entre els se...inc cap dubte de que aquest serà un lloc de referència en un futur immediat per a tots els beguetans i les beguetanes.

Una festa major amb una proposta diferent

Al llarg d’aquest cap de setmana podrem gaudir amb les diferents activitats que s’apleguen al voltant de la celebraci&oac...jor. Amb la nostra presència estem contribuint de la millor manera possible al seu creixement i a la seva continuïtat.

Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

Obrim la porta al 2018

Ja hem estrenat el nou any i ho hem fet, de ben segur, establint noves expectatives per a nosaltres i els que ens envolten. No &eacut...voluntat de fer un municipi millor que caracteritza a tots els homes i dones que hi treballem. Tenim dotze mesos per fer-ho possible!


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
cinema (1) · cultura (39) · esport (13) · sanitat (5) · 2014 (2) · carnestoltes (2) · alcaldia (16) · dona (12) · lleure (31) · felicitació (2) · petit casal (1) · solidaritat (15) · abocador (4) · patrimoni; (9) · reflexions (289) · telecomunicacions (2) · família (8) · explosió (1) · centre cívic (9) · parc metropolità (2) · llei (3) · Eramprunyà (1) · empresa (2) · ocupació (4) · hospital (1) · refugiats (1) · patrimoni (21) · medi ambient (28) · 25N (4) · 9N (5) · catalunya (26) · pobresa energètica, (1) · policia local (7) · pressupostos (16) · parc del garraf (7) · aplec (1) · gent gran (17) · Nadal (10) · ermita (3) · reflexions (5) · OAC (1) · tapatast (2) · festa major (11) · subvencions (5) · participació, (1) · pagesia (2) · diputació de barcelona (4) · yu (1) · mobilitat (10) · LOEPSF (2) · patrimoni; (22) · finançament (2) · 2016 (1) · equipaments (12) · ordenances (2) · parlament (3) · coronavirus (31) · AMI (5) · tecnologia (7) · centre de dia (2) · joventut (14) · seguretat (14) · 2017 (3) · biblioteca (6) · ensenyament (7) · alcohol (1) · infants (6) · civisme (8) · habitatge (2) · parellada (1) · alta tensió (4) · serveis (27) · 2018 (4) · AMB (7) · pedrera (4) · salut (3) · desnonaments (1) · consulta (11) · LRSAL (4) · transparència (18) · 902 (4) · 2019 (10) · pobresa energètica (2) · entitats (28) · Bruguers (1) · carretera (2) · comerç (13) · participació (35) · eleccions (10) ·  (306) · sostenibilitat (8) · camí ral (9)