Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transpar������������ncia


En defensa del nostre medi ambient

El medi ambient, el nostre entorn natural, és un dels principals projectes per a l’Ajuntament de Begues. Probablement al...totes podem fer: en els gestos quotidians. Us convido a tots els beguetans i beguetanes a treballar també des del dia a dia.

Un nou aven en la millora de mobilitat

Aquests propers mesos han de marcar un punt d’impàs en el servei del transport públic a Begues per als propers an...oblacions. Estic segura que aquest és el futur cap al qual ens adrecem i, ara, hem fet una passa més per arribar-hi.

Un 2019 per a continuar avanant

vEl final d’una legislatura és sempre un moment intens a nivell municipal. Els equips de govern, si més no les pe... pas endavant per a incrementar els nivells de qualitat de vida dels que gaudim. No tenim cap dubte de que així serà.

Fent Begues entre tots i totes

Els nostres carrers, les nostres places o els nostres boscos, són espais per a compartir. De la mateixa manera que quan entrem...ntament podeu comptar que posarem tota la nostra capacitat i voluntat en continuar portant el nostre poble més enllà.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

El moment de ser encara ms solidaris

El cor de Begues sempre batega amb força i amb generositat. Però encara es fa més gran i solidari quan se’... Us convido a apropar-vos i a descobrir la qualitat i especialització del teixit comercial de Begues. No us ho podeu perdre.

Continuen millorant els serveis dels que disposem

Des del moment en el que assumia l’alcaldia de Begues em plantejava com a una de les principals prioritats de l’Ajuntamen...ràcies a la millora dels serveis dels que gaudim, estic convençuda que estem en el camí per a fer-ho possible.

Busquem ser encara ms eficaos i propers

Quan un ajuntament, o qualsevol administració, inverteix en millorar el seu propi funcionament, està en realitat invert...ntament sigui la primera porta a la que piquin. Properament aquesta porta serà encara més fàcil de travessar.

Contra la violncia envers les dones

Any rere any, malauradament, quan arriba el 25 de novembre hem de recordar-nos a nosaltres mateixos el problema que vivim com a socie...inc la confiança de que estem caminant cap a una societat millor. Entre tots podem fer més planer aquest camí.

Homenatge a Carles Hac Mor

Dins de la rica agenda cultural de la que podem gaudir, aquest dissabte podrem assistir al recital poètic-musical d'homenatge ...terès i que ens permetrà gaudir en un mateix espai de les arts plàstiques, de la música i de la poesia.

Posant de rellevncia el valor de la pagesia

Aquest passat dissabte una delegació beguetana, amb representants institucionals i l’actuació del Cor de Caramell...questa és la gran Barcelona en la que creiem i en la que, des del nostre racó, treballem també per a construir.

Promovent la nostra llengua

Aquest passat divendres l’Ajuntament, amb el suport de la Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural i la Biblioteca La ...em la nostra estima per la llengua, mantenim viva la flama que Pompeu Fabra ens va ajudar a encendre. No deixem que s’apagui.

Una plaa per a tothom

Fa poc més d’un any Catalunya vivia un dia que recordarem durant generacions. El nostre país va votar per tal de ...à sap fer seves les adversitats, convertir-les en símbols i aprèn a no doblegar-se davant de les dificultats.

Una ruta per entendre qui som i on ens trobem

Una part important del nostre patrimoni no és identificable a simple vista per a la majoria de persones. I es que Begues compt...r per saber millor qui som, ara tenim una oportunitat immillorable de conèixer millor qui som com a beguetans i beguetanes.

Una manera diferent de desplaar-se

Quin impacte té la manera en que ens desplacem sobre el nostre entorn i sobre el nostre futur? Quines alternatives al cotxe te...casa de vegades ens ajuda a escurçar les distàncies amb la resta de beguetans i beguetanes. Reflexionem i actuem.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
entitats (28) · felicitació (2) · infants (6) · participació, (1) · mobilitat (10) · finançament (2) · alcaldia (16) · 9N (5) · equipaments (12) · diputació de barcelona (4) · ermita (3) · eleccions (10) · 25N (4) · 2016 (1) · tecnologia (7) · policia local (7) · serveis (27) · cinema (1) · pressupostos (16) · patrimoni; (22) · carretera (2) · LRSAL (4) · AMB (7) ·  (306) · yu (1) · Bruguers (1) · pobresa energètica, (1) · ensenyament (7) · transparència (18) · parc del garraf (7) · sanitat (5) · carnestoltes (2) · pobresa energètica (2) · gent gran (17) · ocupació (4) · petit casal (1) · 2019 (10) · centre de dia (2) · pedrera (4) · joventut (14) · pagesia (2) · festa major (11) · 902 (4) · empresa (2) · parc metropolità (2) · civisme (8) · dona (12) · hospital (1) · reflexions (289) · lleure (31) · Nadal (10) · ordenances (2) · patrimoni; (9) · centre cívic (9) · refugiats (1) · parellada (1) · parlament (3) · telecomunicacions (2) · esport (13) · biblioteca (6) · habitatge (2) · cultura (39) · reflexions (5) · solidaritat (15) · alcohol (1) · tapatast (2) · AMI (5) · explosió (1) · seguretat (14) · comerç (13) · catalunya (26) · 2014 (2) · camí ral (9) · sostenibilitat (8) · família (8) · 2018 (4) · consulta (11) · 2017 (3) · LOEPSF (2) · participació (35) · aplec (1) · patrimoni (21) · salut (3) · abocador (4) · llei (3) · medi ambient (28) · coronavirus (31) · desnonaments (1) · subvencions (5) · OAC (1) · alta tensió (4) · Eramprunyà (1)