ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca transparència


El perquè del suport al dret a decidir

L’esdeveniment coincideix de manera pràcticament simultània en el temps amb l’anunci per part del govern es...l legislació, preval en la pròpia essència de l’ésser humà: el dret a decidir lliurament.

La transparència en la gestió té premi

Assolim així una fita de la que només 48 ajuntaments de tota Catalunya podem presumir i que situa a Begues i al seu web...rà un reconeixement com el rebut. El veritable guardó serà una societat més democràtica i activa.

Construint un nou Camí Ral a la mida de les persones

En aquest sentit Begues pateix un dèficit històric al Camí Ral. En tot cas, aquest mateix divendres farem un pas...par-se prenent a les persones, i no als cotxes, com a unitat de mesura per a la construcció dels seus espais públics.

El que ens queda per recórrer en matèria d’igualtat

Hem d'admentre que és cert que, en només unes poques dècades, les dones hem incrementat considerablement la nost...ve; no és menys cert que encara hem de caminar molt més per donar a les nostres filles la vida que esperem per a elles.

La defensa dels ajuntaments és la defensa de tots

No és la primera vegada, ni sembla que hagi de ser l’última, que ens vegem obligats a lluitar per allò que...; Local que promouen les associacions municipalistes. I ho fem convençuts que, protegint els ajuntaments, ens protegim a tots.

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de l'Ajuntament de Begues i té caràcter merament informatiu. El fet d'acc...anyola. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
2017 (3) · medi ambient (23) · diputació de barcelona (4) · aplec (1) ·  (252) · sanitat (4) · ordenances (2) · pedrera (4) · centre de dia (2) · salut (2) · LRSAL (4) · abocador (4) · LOEPSF (2) · alcaldia (16) · finançament (2) · catalunya (25) · parc del garraf (7) · seguretat (13) · pagesia (2) · ermita (3) · policia local (7) · reflexions (3) · 25N (3) · centre cívic (9) · pobresa energètica, (1) · participació, (1) · patrimoni; (9) · hospital (1) · 902 (2) · Eramprunyà (1) · OAC (1) · desnonaments (1) · coronavirus (18) · felicitació (2) · AMB (7) · Nadal (8) · subvencions (4) · biblioteca (6) · Bruguers (1) · refugiats (1) · cultura (35) · serveis (27) · petit casal (1) · parc metropolità (2) · festa major (10) · consulta (11) · 2016 (1) · eleccions (8) · transparència (14) · habitatge (2) · alcohol (1) · patrimoni; (22) · telecomunicacions (2) · 2018 (4) · carnestoltes (1) · alta tensió (4) · cinema (1) · parellada (1) · 2014 (2) · infants (3) · dona (10) · patrimoni (17) · mobilitat (7) · equipaments (12) · empresa (2) · solidaritat (13) · AMI (5) · tecnologia (5) · reflexions (279) · 9N (5) · família (7) · pobresa energètica (2) · ensenyament (6) · civisme (8) · esport (11) · 2019 (10) · sostenibilitat (7) · comerç (10) · carretera (2) · entitats (25) · joventut (11) · explosió (1) · gent gran (16) · pressupostos (13) · participació (30) · tapatast (2) · yu (1) · llei (3) · ocupació (4) · camí ral (9) · parlament (3) · lleure (31)