ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca subvencions


Incrementem el pressupost municipal en més de dos milions d’euros

Aquest dimecres aprovàvem la incorporació a la despesa pública, a través de dues operacions de crè...ercat el suport d’altres administracions en forma d’ajuts o subvencions. Ara aquest esforç dona els seus fruits.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

Una gestió responsable dels diners públics

Si em pregunten per on crec que ha de començar el treball d’una administració pública diria, sens dubte, &...é que ha valgut la pena l’esforç realitzat en la contenció de la despesa. Ara podem recollir els fruits.

Quan les xifres et donen la raó

L’inici d’un any és sempre un bon moment per avaluar la situació econòmica d’un municipi. Come...ve;micament complex, Begues no ha deixat de créixer i millorar i ho fa, a més, reduint considerablement el seu deute.

Les subvencions, una eina imprescindible avui

La crisi econòmica ha suposat un replantejament de la manera en la que ens financem els ajuntaments. Els recursos propis conti...que ens anima i ens impulsa per continuar tenint propostes a sobre de la taula i a no deixar d’avançar com a municipi.

Esforçant-nos pel finançament

La crisi econòmica ha provocat canvis profunds en molts aspectes del nostre dia a dia, també en les administracions. Si...orç que han realitzat en moments passats. Ara tot l’esforç que sigui possible, ha de venir de les nostres mans.

Es manté la contenció en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

AMB, la força de la unió

Tot i que el nostre municipi ha viscut marcat al llarg de dècades per la influència de la proximitat amb una gran ciuta...ns de persones. Amb la proximitat i els interessos que compartim el treball conjunt ens ha de fer, necessàriament, imparables.

La necessària conciliació de la vida familiar i laboral

Perquè més enllà del seu indubtable valor pedagògic i formatiu, els casals d’estiu són tamb&...antir que el debat pot estar ajornat a l’espera de temps millors, però això no vol dir que estigui finalitzat.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
ordenances (2) · 902 (2) · tapatast (2) · transparència (16) · reflexions (289) · LRSAL (4) · parlament (3) · biblioteca (6) · policia local (7) · parellada (1) · participació, (1) · pobresa energètica (2) · patrimoni; (9) · parc metropolità (2) · coronavirus (31) · cinema (1) · lleure (31) · yu (1) · felicitació (2) · Bruguers (1) · joventut (13) · camí ral (9) · subvencions (5) · empresa (2) · telecomunicacions (2) · mobilitat (8) · Eramprunyà (1) · pedrera (4) · pagesia (2) · participació (32) · entitats (27) · consulta (11) · 2017 (3) · pressupostos (14) · 25N (4) · aplec (1) · LOEPSF (2) · infants (5) · família (7) · alcohol (1) · dona (11) · ocupació (4) · medi ambient (25) · esport (11) · hospital (1) · civisme (8) · catalunya (26) · refugiats (1) · ensenyament (6) · AMI (5) · alta tensió (4) · diputació de barcelona (4) · gent gran (17) · OAC (1) · carretera (2) · AMB (7) · 2018 (4) ·  (287) · 2014 (2) · ermita (3) · 2016 (1) · equipaments (12) · eleccions (10) · explosió (1) · centre de dia (2) · Nadal (10) · salut (3) · petit casal (1) · patrimoni (20) · parc del garraf (7) · festa major (11) · reflexions (4) · 2019 (10) · alcaldia (16) · comerç (12) · tecnologia (6) · sostenibilitat (8) · serveis (27) · carnestoltes (1) · 9N (5) · desnonaments (1) · habitatge (2) · solidaritat (13) · sanitat (5) · cultura (39) · abocador (4) · patrimoni; (22) · seguretat (13) · pobresa energètica, (1) · llei (3) · centre cívic (9) · finançament (2)