Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca serveis


Treballant de cara a la poblaci

El passat dimecres des de l’Ajuntament de Begues convocàvem a la ciutadania per tal d’exposar el treball en mat&eg...Saber què fan les nostres administracions ens fa, sens dubte, ciutadans més conscienciats i més participatius.

Com volem fer-nos grans?

Envellir és obrir-se a una nova etapa de la vida que, com la resta de les que hem anat passant, ha de ser enriquidora i una op... podem afirmar que hem establert uns fonaments ferms sobre el qual crear un dels principals projectes d’aquesta legislatura.

Els pals a les rodes dels ajuntaments

En el meu últim escrit, al voltant dels pressupostos municipals, feia referència a les dificultats imposades pel govern... a l’Ajuntament de Begues de ben segur que no ha estat una altra cosa més que un pal a les rodes del nostre dia a dia.

Quan les xifres et donen la ra

L’inici d’un any és sempre un bon moment per avaluar la situació econòmica d’un municipi. Come...ve;micament complex, Begues no ha deixat de créixer i millorar i ho fa, a més, reduint considerablement el seu deute.

La salut i el benestar, prioritats de la legislatura

Els ajuntaments, el conjunt de les administracions, dediquem molt de temps i espai a explicar els principals projectes que posem en m...ndre millor com funciona la mentalitat d’aquest ajuntament. Sota una idea comuna treballem des de tots els angles possibles.

Obrim la porta al 2018

Ja hem estrenat el nou any i ho hem fet, de ben segur, establint noves expectatives per a nosaltres i els que ens envolten. No &eacut...voluntat de fer un municipi millor que caracteritza a tots els homes i dones que hi treballem. Tenim dotze mesos per fer-ho possible!

El que ens deixa el 2017

Ens preparem ja per dir adéu al 2017. Aquest és un any que, per la càrrega d’esdeveniments transcendentals...uo;hagin de fer front. El 2018 no serà una excepció en la persecució d’aquest objectiu. Bon any nou!

El Petit Casal, al servei del municipi

El nostre municipi gaudeix d’un ampli ventall d’activitats. A les que promovem des de l’Ajuntament hem de sumar aqu...la. Doncs quan aquest patrimoni es posa al servei diari de la nostra població encara ens podem sentir més satisfets.

Un bon balan per a lAlcaldia Oberta

Fent un balanç de final de curs sobre el desenvolupament de diferents serveis municipals, és de justícia tamb&ea...om aquesta mateixa pàgina podem dir que les portes de l’Ajuntament estan permanentment obertes. És casa vostra.

A punt per rebre el setembre

Independentment de quan haguem gaudit de les nostres vacances d’estiu, l’arribada del setembre suposa per a tothom un ret...s, a dia d’avui és també un lloc on realitzar-se personalment a tots els nivell. No perdeu l’oportunitat.

A les portes de lagost

L’arribada de l’agost suposa habitualment un canvi en les rutines tant d’una part considerable de beguetans i de be... descans i el lleure. I als que marxeu us desitjo unes molt bones vacances. Aquí us espera el vostre poble i la vostra gent.

Les subvencions, una eina imprescindible avui

La crisi econòmica ha suposat un replantejament de la manera en la que ens financem els ajuntaments. Els recursos propis conti...que ens anima i ens impulsa per continuar tenint propostes a sobre de la taula i a no deixar d’avançar com a municipi.

Tres anys de biblioteca i, aviat, tres anys de centre cvic

Recentment s’ha celebrat el tercer aniversari de la Biblioteca La Ginesta i, ben aviat, aquest mes d’octubre, seran tamb&...oble en el que tenim la gran sort, l’enorme fortuna, de disposar d’una ciutadania amb una innegable inquietud cultural.

Avancem per disposar dun centre de dia

És una realitat que hem d’acceptar i afrontar que, amb el pas dels anys, s’incrementen les possibilitats de que ha...tats. I això és garantir quelcom tan important com és el millor envelliment possible. No és poca cosa.

Esforant-nos pel finanament

La crisi econòmica ha provocat canvis profunds en molts aspectes del nostre dia a dia, també en les administracions. Si...orç que han realitzat en moments passats. Ara tot l’esforç que sigui possible, ha de venir de les nostres mans.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parc metropolità (2) · gent gran (17) · patrimoni (21) · AMB (7) · 9N (5) · sanitat (5) · comerç (13) · patrimoni; (9) · esport (12) · Eramprunyà (1) · patrimoni; (22) · carretera (2) · salut (3) · dona (12) · mobilitat (10) · sostenibilitat (8) · catalunya (26) · equipaments (12) · família (8) · cultura (39) · alta tensió (4) · telecomunicacions (2) · refugiats (1) · biblioteca (6) · parlament (3) · empresa (2) · seguretat (14) · festa major (11) · consulta (11) · hospital (1) · participació, (1) · abocador (4) · civisme (8) · medi ambient (28) · desnonaments (1) · 2019 (10) · entitats (28) · LOEPSF (2) · tecnologia (7) · 25N (4) · ocupació (4) · aplec (1) · ensenyament (7) · cinema (1) · reflexions (5) · subvencions (5) · centre de dia (2) · 2017 (3) · transparència (18) · parellada (1) · pobresa energètica, (1) · pagesia (2) · alcaldia (16) · camí ral (9) · AMI (5) · pressupostos (16) · Nadal (10) · 902 (4) · centre cívic (9) · serveis (27) · pedrera (4) · yu (1) · explosió (1) · policia local (7) · pobresa energètica (2) · tapatast (2) · lleure (31) · alcohol (1) · OAC (1) · finançament (2) · LRSAL (4) · habitatge (2) · petit casal (1) · felicitació (2) · reflexions (289) · 2016 (1) · solidaritat (15) · ermita (3) · ordenances (2) · participació (35) · infants (6) · carnestoltes (2) · eleccions (10) · Bruguers (1) · joventut (14) · diputació de barcelona (4) · 2018 (4) · llei (3) · parc del garraf (7) · 2014 (2) · coronavirus (31) ·  (305)