Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca serveis


A la recerca d'una normalitat amb garanties

Ja ens trobem en la fase 1 del procés de desescalada que ens ha de portar a l'anunciada "nova normalitat". Aquest ca...l, no hi ha res que no podem assolir. Ni aturar una pandèmia. Encara tenim camí per endavant. Perseverem i vencerem.

Dos fronts oberts: la salut i la reconstrucci

 Ens trobem en un moment especialment delicat de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Tot i que l'inici de la de...exigirà el moment. Mentre abans ens posem a treballar en la recuperació econòmica i social, abans hi arribarem.

Un repte per a tota una societat

 Difícilment trobarem un moment de la nostra història que es pugui comparar a l'actual. Ja no només pel que...eacute;s, no deixeu de respectar totes les restriccions que encara continuen vigents. Aquest és un repte comú. Som-hi!

Mantinguem la fora, mantinguem el confinament

 Aquesta setmana hem vist com s'endurien les restriccions de mobilitat i únicament es permetia el desplaçament per...esta confiança per que podeu acomplir amb la vostra part d'aquest gran pacte social que hem de fer: mantingueu el confinament.

Una dcada de lEspai Nou

Entre els principals canvis socials que hem experimentat al llarg de les darreres dècades trobem el nou paper que han assumit ...la fi sé que, tots i cadascun de nosaltres aspirem precisament a això: a fer-nos grans al poble que tant ens estimem.

Uns pressupostos per a continuar creixent com a municipi

Els municipis i les seves necessitats evolucionen amb el temps. Per posar un exemple, no és el mateix el que requeria Begues f...cute;n més que números. Estic segura que són una ruta per a continuar incrementant la nostra qualitat de vida.

La gent gran de Begues no atura el ritme

Una de les principals tasques que hem fet nostres des de l’Ajuntament de Begues al llarg dels darrers anys ha estat la promoci&...ui el més llarg i feliç possible. L’activitat física és una peça clau per a aconseguir-ho.

Comencem a construir el municipi del futur

L’any passat els beguetans i beguetanes van renovar la seva confiança en l’equip de govern que tinc l’orgull...te; els millors desitjos per a aquest 2020 de totes les persones que formem part del consistori, un any més, al vostre costat.

Acomiadem lany

L’arribada del Nadal és un moment que molts aprofitem per a fer balanç personal sobre l’any que tanquem. I,...dir que el 2019 ha estat un any important per a Begues perquè ens ha permès continuar essent el municipi que volem ser.

Un nou impuls a lactivitat fsica

Ja al llarg de la passada legislatura establíem com a una de les principals línies de treball municipal potenciar l&rsq...er no incorporar l’activitat física a la nostra vida. No ho dubteu més i poseu les cames i el cor en moviment.

Cinc anys creixent amb el Centre Cvic El Roure

Si tanquem els ulls i pensem com era fa cinc anys el dia a dia de Begues pel que fa a la cultura o a l’activitat social i assoc...garantia que podem tenir de que al llarg dels propers anys aquest equipament no deixarà de créixer i desenvolupar-se.

La importncia de la pagesia

Des de Begues sempre diem que ens agrada mirar al futur amb un peu en el nostre passat. L’experiència ens ha demostrat q... els nostres interessos sinó que també influirem en un desenvolupament tan important com és el de la pagesia.

Ms transparents, ms accessibles

Des de la meva arribada a l’alcaldia la transparència ha estat una de les principals prioritats que ens hem marcat a l&r...exemplifiquen aquesta voluntat. Podeu comptar amb el meu compromís de que no deixarem de treballar en aquesta línia.

Posem en valor el treball metropolit

En el nostre dia a dia intervenen moltes administracions. Entre elles es troba l`Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), un ens...entre més brillant sigui el futur de l’àrea metropolitana, més ho serà també el de Begues.

El moment de Begues

Arriba el moment de les eleccions municipals i és molt el que ens hi juguem aquest diumenge. Les persones que treballem des de...fills i filles. No és poca cosa. No hi podeu faltar, les urnes us esperen per triar el futur de Begues i d’Europa.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
centre cívic (9) · alcaldia (16) · finançament (2) · llei (3) · família (8) · ordenances (2) · participació, (1) · esport (12) · parc del garraf (7) · diputació de barcelona (4) · alta tensió (4) · hospital (1) · sostenibilitat (8) · subvencions (5) · solidaritat (15) · participació (35) · ocupació (4) · felicitació (2) · ermita (3) · OAC (1) · cinema (1) · comerç (13) · parc metropolità (2) · parlament (3) · carretera (2) · ensenyament (7) · desnonaments (1) · LOEPSF (2) · eleccions (10) · reflexions (289) · sanitat (5) · catalunya (26) · Eramprunyà (1) · cultura (39) · salut (3) · patrimoni (21) · refugiats (1) · Bruguers (1) · LRSAL (4) · entitats (28) · 902 (4) · patrimoni; (22) · 2019 (10) · centre de dia (2) · equipaments (12) · festa major (11) · gent gran (17) · 2018 (4) · biblioteca (6) · mobilitat (10) · alcohol (1) · explosió (1) · yu (1) · abocador (4) · pobresa energètica (2) · joventut (14) · tecnologia (7) · civisme (8) · parellada (1) · lleure (31) · AMI (5) · dona (12) · coronavirus (31) · seguretat (14) · infants (6) · policia local (7) · empresa (2) · AMB (7) · reflexions (5) · camí ral (9) · petit casal (1) · serveis (27) · carnestoltes (2) · 9N (5) · transparència (18) · pedrera (4) · Nadal (10) · 2014 (2) · 2016 (1) · 25N (4) · pressupostos (16) · pagesia (2) · tapatast (2) · medi ambient (28) ·  (305) · patrimoni; (9) · habitatge (2) · telecomunicacions (2) · aplec (1) · pobresa energètica, (1) · 2017 (3) · consulta (11)