Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca serveis


Un nou reconeixement a la transparncia

Aquest dilluns tenia l’oportunitat de recollir novament, a la Universitat Autònoma de Barcelona, el segell Infoparticipa...es virtuals les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Estan a la vostra disposició i al vostre servei, feu-les servir.

Al costat de lhostaleria, del comer i de les empreses

Difícilment podem trobar una crisi com l’actual. Perquè, a diferència d’altres situacions complicade...a assumir també de manera individual aquest repte. Cuidem i col·laborem amb el nostre teixit empresarial de proximitat.

Facilitem laccs a lhabitatge als beguetans i beguetanes

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues ens hem esforçat per posar la situació de l’habita...tre nosaltres tot el temps que desitgin. Les persones de Begues són el principal patrimoni que tenim i que hem de conservar.

Que un problema no tapi un altre

Tal com he anat exposant al llarg de les darreres setmanes, des de Begues estem fent un doble esforç per tal d’actuar da...viure en un món més sostenible. És la millor herència que podem deixar a les següents generacions.

Amb els grans projectes de municipi

Des del primer moment d'aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia... som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.

Treballant per l'atenci primria al municipi

La pandèmia, entre altres qüestions, ens ha obligat a donar encara més valor a l'atenció primària. D... l'Ajuntament de Begues. Sabem com d'important és gaudir de la millor salut i dels millors professionals que vetllin per ella.

Una reclamaci en continutat

Fins a la tardor de l'any 2015 el nostre municipi comptava únicament amb 14 expedicions diàries de dilluns a divendres ...er la nostra part tenim el compromís de no deixar de fer de la qüestió una de les nostres primeres prioritats.

Protegint als que ens protegeixen

 Una de les situacions més delicades que ens deixa la pandèmia és la d'aquells i aquelles professionals que...rentat freqüent de mans. Recordem l'esforç que han fet i continuen les persones que ens cuiden i cuidem-les també.

Vetllem pel comer de proximitat

 Un dels pilars fonamentals amb els quals comptem els municipis són els comerços de proximitat. Ens ofereixen prod...o veïna ens necessita, perquè en ells hi trobem qualitat i la nostra essència. Tots junts som més forts.

Al costat dels ms vulnerables

La pandèmia és una situació que, indubtablement, ens afecta a tots i a totes. Però la realitat és ...ovem de fer des de l'Ajuntament de Begues, tenir-los més oberts que mai a la realitat d'aquells que més ens necessiten.

Ms a prop del Centre de Prestaci de Serveis

La construcció de l'edifici del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran es troba en la seva recta final. Tot ...com perquè no hi renunciem per molt adverses que siguin les circumstàncies. Avui el tenim una mica més a prop.

La part de la pandmia que no es veu

La vulnerabilitat social és una realitat que ens envolta i de la que sovint no som prou conscients. Treballar des d’un a...es fiscals per al 2021 que s’adapten a la greu situació actual per a vetllar per a les persones que més pateixen.

Cuidem dels que ens cuiden

En aquests dies que són de descans per a tantes i tantes persones m’agradaria convidar-vos a tenir un record per totes a...No deixem doncs de posar en valor la seva dedicació. Més que mai necessitem cuidar d’aquells que tant ens cuiden.

Les contradiccions del finanament municipal

Ja fa anys que des de l’Ajuntament de Begues reclamem un debat rigorós sobre el finançament dels municipis. Per u...ropi funcionament com a administració ens estem jugant una part important del benestar dels veïns i de les veïnes.

Comprant a Begues, tothom hi guanya

Si hagués d’enumerar quins són els elements que cohesionen un municipi, el vertebren i ens ajuden a estrèn...quest. Tal i com diu l’eslògan de la campanya no podem oblidar que “comprant a Begues, tothom hi guanya”.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
subvencions (5) · finançament (2) · tecnologia (7) · hospital (1) · mobilitat (10) · pagesia (2) · reflexions (5) · LOEPSF (2) · lleure (31) · aplec (1) · ordenances (2) · patrimoni (21) · alta tensió (4) · reflexions (289) · felicitació (2) · desnonaments (1) · carretera (2) · llei (3) · ermita (3) · parc metropolità (2) ·  (306) · Eramprunyà (1) · 2016 (1) · família (8) · seguretat (14) · carnestoltes (2) · AMB (7) · centre de dia (2) · infants (6) · 25N (4) · participació, (1) · festa major (11) · parlament (3) · ensenyament (7) · LRSAL (4) · medi ambient (28) · 2014 (2) · gent gran (17) · abocador (4) · transparència (18) · cinema (1) · Bruguers (1) · patrimoni; (9) · camí ral (9) · 2017 (3) · civisme (8) · OAC (1) · 902 (4) · petit casal (1) · parc del garraf (7) · salut (3) · patrimoni; (22) · Nadal (10) · eleccions (10) · ocupació (4) · diputació de barcelona (4) · alcaldia (16) · tapatast (2) · solidaritat (15) · habitatge (2) · comerç (13) · AMI (5) · yu (1) · entitats (28) · pobresa energètica, (1) · refugiats (1) · centre cívic (9) · pobresa energètica (2) · coronavirus (31) · dona (12) · esport (13) · 2019 (10) · participació (35) · cultura (39) · pedrera (4) · sanitat (5) · consulta (11) · 9N (5) · catalunya (26) · sostenibilitat (8) · biblioteca (6) · joventut (14) · 2018 (4) · alcohol (1) · equipaments (12) · telecomunicacions (2) · parellada (1) · pressupostos (16) · policia local (7) · empresa (2) · serveis (27) · explosió (1)