Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca serveis


Cam a les eleccions municipals

Des d’avui comença a tots els municipis la campanya per a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 24 de ma...l final ens esperen les urnes convidant-vos a donar la vostra opinió i a decidir entre tots què volem que sigui Begues.

Begues, a tocar de dits

Avui en dia, quan tractem amb les administracions tots nosaltres, fins i tot aquells que en formem part, exigim una major informaci&o...en el nostre dia a dia. Només així ens impulsarem al futur sense oblidar el que tant ens enorgulleix del nostre passat.

Un Estat que no sestima els seus ajuntaments

Al llarg d’aquesta legislatura el govern de l’Estat ha dut a terme una operació de maquillatge destinada a provar ...lupar amb normalitat la nostra feina fins i tot quan podem acreditar la qualitat del nostre treball. Un cop més, lamentable.

Un pas ms per a assolir nous serveis i tecnologies

No puc negar que com a responsable última del consistori una de les meves principals preocupacions és l’impuls al...;rie que es materialitzaran a mig termini. Begues està preparada per a donar un salt qualitatiu pel que fa als seus serveis.

Ms serveis, i a ms, millors

És veritablement sorprenent constatar com al llarg de les darreres dècades s’han produït tota una sèr...l;uda que, dia a dia, estem cada cop més a prop. Si voleu consultar l’entrevista la podeu trobar com document adjunt.

Pressupostos municipals per al 2015: ms i millors serveis a les persones

Amb l’aprovació dels comptes públics per a aquest 2015 l’Ajuntament de Begues reforça i fins i tot m...at de vida, continuïtat en la fiscalització de la despesa i respecte per la situació de les economies familiars.

2015, un any nou amb nous reptes

Els espais públics, tant equipaments com via pública, han estat i són una de les principals preocupacions de l&r...ica i la resta de dificultats que podem haver trobat, hem assolit un progrés real i palpable des de la nostra població.

Comproms amb les persones

Malgrat que alguns ja comencen a parlar de recuperació econòmica, la veritat és que aquesta està arribant...st és el nostre compromís amb la ciutadania i estic convençuda que amb esforç i treball ho aconseguirem.

El Centre Cvic El Roure, un referent en la vida social i cultural de Begues

 Les xifres parlen per sí soles. Durant les primeres setmanes de funcionament gairebé 1500 espectadors han omplert...ens ajudeu a regar diàriament aquest roure que ja s’ha convertit en el centre de la vida social i cultural del municipi.

La inauguraci del Centre Cvic El Roure, una festa ciutadana

Vull aprofitar l’avinentesa per a agrair la seva presència a tots aquells que dissabte van decidir acompanyar-nos: des d...liol. Us convido a que feu vostre cada racó i, és que, el Centre Cívic El Roure és un equipament de tots.

Policia Local, molt ms que un cos de seguretat

Al llarg dels últims anys, la nostra Policia Local ha desenvolupat un esforç notable per a assolir nou reptes. La nostr...Policia Local de Begues. Són, sens dubte, la millor garantia amb la que podem comptar per a la nostra tranquil·litat.

Llum verda al projecte del nou Cam Ral

Amb aquesta aprovació hem posat la que podem anomenar la primera pedra simbòlica per a fer realitat una proposta que re...e; Ral serà properament una part més d’allò que ens fa sentir-nos orgullosos de la nostra població.

El rigor econmic s una doble obligaci

En primer lloc hem de considerar el respecte que, com a gestors públics, hem de tenir pels diners que són de tots i de ... maximitzar el capital del que disposem i, en definitiva, incrementar el treball municipal. Aquesta és la única clau.

La biblioteca, un motiu ms dorgull

Haig de reconèixer que em serà impossible oblidar la jornada viscuda el passat diumenge 29 de juny i espero que a la ma...teca amb més i millors serveis i un equipament que forma finalment part del nostre municipi. Ens podem sentir ben orgullosos!

Una benvinguda al gas natural

És fàcil trobar encara avui en dia a aquells que recorden quan l’aigua potable no arribava a les llars. I tot i q...da del gas ens esperona i ens anima a continuar esforçant-nos en una direcció que ja ha demostrat que pot donar fruits.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
alcohol (1) · aplec (1) · alta tensió (4) · gent gran (17) · serveis (27) · reflexions (289) · eleccions (10) · reflexions (5) · família (8) · centre de dia (2) · AMI (5) · 902 (4) · tecnologia (7) · catalunya (26) · ordenances (2) · cinema (1) · desnonaments (1) · equipaments (12) · petit casal (1) · abocador (4) · carretera (2) · mobilitat (10) · entitats (28) · parlament (3) · cultura (39) · ocupació (4) · medi ambient (28) · ensenyament (7) · 25N (4) · empresa (2) · patrimoni; (22) · explosió (1) · dona (12) · biblioteca (6) · felicitació (2) · pedrera (4) · esport (12) · pressupostos (16) · LRSAL (4) · 2019 (10) · LOEPSF (2) · coronavirus (31) · 2018 (4) · patrimoni; (9) · pobresa energètica, (1) · alcaldia (16) · pobresa energètica (2) · policia local (7) · sostenibilitat (8) · patrimoni (21) · parc del garraf (7) · tapatast (2) · seguretat (14) · participació, (1) · pagesia (2) · hospital (1) · refugiats (1) · lleure (31) · transparència (18) · ermita (3) · subvencions (5) · carnestoltes (2) · habitatge (2) · telecomunicacions (2) · yu (1) · Bruguers (1) · joventut (14) · camí ral (9) · sanitat (5) · 2014 (2) · parellada (1) · civisme (8) · 9N (5) · AMB (7) · OAC (1) · Eramprunyà (1) · salut (3) · centre cívic (9) · participació (35) · 2016 (1) · solidaritat (15) · comerç (13) · parc metropolità (2) · llei (3) · consulta (11) · diputació de barcelona (4) ·  (305) · Nadal (10) · 2017 (3) · infants (6) · festa major (11) · finançament (2)