Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca serveis


Una revetlla de Sant Joan per al gaudi i la prevenci

Ens trobem a les portes de celebrar la nit més curta de l’any, Sant Joan, una data especialment arrelada al nostre calen... de ser una nit per a la diversió de tots i de totes si fem servir, a més de la rauxa, el seny que ens caracteritza.

Plantem cara al canvi climtic

Davant de determinades problemàtiques no n'hi ha prou amb les bones intencions. La crisi climàtica i mediambiental &eac...unt de la població i cada cop són més els beguetans i beguetanes els que ens acompanyen en aquest camí.

Un impuls al lleure jove

Cada edat, cada etapa de la vida, té unes necessitats concretes. Aquesta és una realitat que tots i totes hem experimen... desenvolupament personal. Diumenge farem una passa més per tal de continuar acompanyant els i les joves en el seu creixement.

Bonificacions fiscals per a preservar el medi ambient i protegir les economies vulnerables

Començàvem l’any des d’aquest espai reflexionant sobre el pressupost municipal del qual disposem en aquest ...o;habitatge... I no tinc cap dubte que la nostra gestió econòmica s’ajusta a qui som i a què necessitem.

Begues a la butxaca

Un dels objectius que mantenim de manera constant en la gestió de l’Ajuntament de Begues és fer-lo cada dia m&eac...n una passa essencial en el nostre creixement com a societat. Les portes estan més obertes del que han estat mai. Passeu!

Benvingut, 2022

Comencem un nou any i, com ja és habitual en aquest mateix espai, ho voldria fer destacant algunes de les principals qües... sigui un gran any per a totes i cadascuna de les llars beguetanes. Us desitjo en nom meu i de tot l’Ajuntament un gran any.

Adeu, 2021

A l’hora de fer una valoració de com ha estat per a Begues l’any que deixem enrere és inevitable pensar en ...us garanteixo que continuarem treballant amb decisió perquè, com a municipi, tornem a tenir un any magnífic.

Crixer des de la collaboraci entre administracions

És una realitat objectiva que al llarg dels últims anys el nostre municipi ha fet un salt notable pel que fa a la via p... i a la fi tots els que hi treballem des de les administracions tenim un mateix objectiu comú: el benestar de la ciutadania.

Un pressupost municipal obert a la ciutadania

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues hem fet un esforç com mai s’havia fet per tal de situar-n...et un salt endavant pel que fa als serveis, als equipaments i als espais públics. També està a les vostres mans!

Recta final en les obres de reparaci de la pista a Torrelles

Una part de l’acció municipal és previsible i planificable. Podem crear plans concrets, desenvolupar projectes, c...teix poder assumir els compromisos que hem adquirit per a la població i, alhora, estar preparats davant del que hagi de venir.

Lincivisme surt massa car

 Algunes persones no tenen una idea prou precisa de què són els recursos públics. Quan es fa malbé e...s persones que se sentiran impulsades a actuar de la mateixa manera. Feu del civisme un company inseparable del vostre dia a dia.

Tria Begues! Tria comer local!

Si hagués d’enumerar quins són els elements essencials per al desenvolupament social i econòmic d’un...tornar a convidar a tota la ciutadania a gaudir de la professionalitat i de la bona feina dels establiments del municipi. Us esperen!

Un impuls a la situaci del jovent de Begues

Una de les principals prioritats que ens hem marcat a l’Ajuntament de Begues són els nostres joves. Aquest és un ...tinc cap dubte que darrere venen les generacions més preparades de beguetans i beguetanes. Cuidem-les tant com sigui possible.

Creant un nou equipament de referncia

Des que assumíem la responsabilitat del govern municipal l’atenció a les persones ha estat sempre al centre de le...ue complirem un cop més amb el nostre objectiu de posar a disposició dels beguetans i beguetanes els millors serveis.

Un nou reconeixement a la transparncia

Aquest dilluns tenia l’oportunitat de recollir novament, a la Universitat Autònoma de Barcelona, el segell Infoparticipa...es virtuals les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Estan a la vostra disposició i al vostre servei, feu-les servir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
reflexions (5) · tecnologia (7) · transparència (18) · LOEPSF (2) ·  (305) · pagesia (2) · petit casal (1) · 2017 (3) · abocador (4) · llei (3) · alta tensió (4) · Nadal (10) · camí ral (9) · pobresa energètica, (1) · patrimoni; (22) · participació (35) · serveis (27) · empresa (2) · aplec (1) · solidaritat (15) · subvencions (5) · ensenyament (7) · esport (12) · gent gran (17) · carnestoltes (2) · refugiats (1) · 902 (4) · 2016 (1) · parellada (1) · pobresa energètica (2) · carretera (2) · ocupació (4) · sanitat (5) · OAC (1) · patrimoni (21) · civisme (8) · infants (6) · seguretat (14) · cinema (1) · Eramprunyà (1) · habitatge (2) · pedrera (4) · lleure (31) · participació, (1) · finançament (2) · ordenances (2) · hospital (1) · equipaments (12) · joventut (14) · pressupostos (16) · reflexions (289) · parc del garraf (7) · 2019 (10) · explosió (1) · ermita (3) · tapatast (2) · LRSAL (4) · centre de dia (2) · família (8) · parlament (3) · festa major (11) · entitats (28) · salut (3) · eleccions (10) · 25N (4) · biblioteca (6) · sostenibilitat (8) · centre cívic (9) · patrimoni; (9) · AMB (7) · yu (1) · alcohol (1) · Bruguers (1) · parc metropolità (2) · 9N (5) · alcaldia (16) · 2018 (4) · mobilitat (10) · coronavirus (31) · cultura (39) · 2014 (2) · desnonaments (1) · policia local (7) · AMI (5) · medi ambient (28) · dona (12) · consulta (11) · comerç (13) · catalunya (26) · telecomunicacions (2) · felicitació (2) · diputació de barcelona (4)