Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca seguretat


Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

A les portes de lagost

L’arribada de l’agost suposa habitualment un canvi en les rutines tant d’una part considerable de beguetans i de be... descans i el lleure. I als que marxeu us desitjo unes molt bones vacances. Aquí us espera el vostre poble i la vostra gent.

El treball dels que vetllen per la nostra seguretat

Begues ha estat el primer municipi que ha visitat des de que prenia possessió del seu càrrec el cap de la Regió ...cute;s un treball imprescindible per fer possible que Begues sigui aquest municipi en el quals ens sentim tan orgullosos de viure.

Davant la nit ms curta de lany

La celebració de la nit de Sant Joan és una festa d’aquelles que apleguen una part important del que som. Trobem ...u-vos amb els vostres veïns i veïnes i compartiu amb civisme la nit. Serà curta, però serà intensa.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Continuem avanant en el desviament de les lnies elctriques

Entre les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament de Begues per a l’actual legislatura es troba aconseguir una solu...ona i ens ajuda a donar rellevància a la qüestió. Entre tots continuem treballant. Continuem avançant.

Es mant la contenci en els impostos

Una de les qüestions més delicades a les que fa front un ajuntament, qualsevol ajuntament, és a l’establimen... consideració, el primer que ha de fer aquest consistori és vetllar pels interessos de les persones que viuen a Begues.

Una lluita ciutadana que va transformar el municipi

Aquest cap de setmana inaugurem al teatre El Goula l'exposició «Begues, abans i després de la variant». Aqu...mb aquest mateix objectiu treballem diàriament des del consistori, per a fer de Begues un poble encara millor per a viure-hi.

Grans resultats del treball policial

Entre les notícies relacionades amb el nostre poble que hem conegut en els darrers dies m’agradaria avui destacar la des...agrave; en part en mans de tots nosaltres col·laborar per tal que Begues continuï sent el municipi que sempre ha estat.

Els arbres de Begues, un orgull i una responsabilitat

Entre les característiques que ens distingeixen com a municipi es troba la gran presència d’arbres amb els que co...;s del nostre municipi, però també són éssers vius que es troben sota la nostra responsabilitat i cura.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gav

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.

Com recuperar la confiana del ciutad

Al llarg dels darrers anys ha estat cada cop més evident que existeix un segment destacable de la nostra societat que mira cap...e;noma de Barcelona, és més que un premi. És una garantia de que a Begues treballem en la bona direcció.

Adu a lantic Teatre Goula

A nivell sentimental, l’enderroc de l’antic Teatre Goula no és una decisió senzilla de prendre, donat que a...spai d’aquestes característiques. Aquest és, definitivament, el teatre del municipi que som a dia d’avui!

Lany que acomiadem

Com probablement molts de vosaltres feu de manera individual en aquestes dates, les administracions també fem el nostre propi ...eu nom i en el de totes les persones que treballem dia a dia des de l’Ajuntament. Que tingueu un molt bon Nadal i un gran 2015.

Millorar la seguretat dels vianants, una prioritat

Fins ara, els veïns de la urbanització que decidien anar a peu fins al centre del poble havien de fer-ho pel costat dels ...n de forma segura. Aquest és el nostre principal objectiu: fer de Begues un municipi amb un nivell alt de qualitat de vida.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
25N (4) · patrimoni; (22) · sanitat (5) · alta tensió (4) · llei (3) · LRSAL (4) · entitats (28) · parc del garraf (7) · aplec (1) · petit casal (1) · dona (12) · ermita (3) · civisme (8) · 2017 (3) ·  (305) · finançament (2) · biblioteca (6) · ensenyament (7) · AMI (5) · seguretat (14) · abocador (4) · gent gran (17) · serveis (27) · hospital (1) · subvencions (5) · alcohol (1) · ocupació (4) · coronavirus (31) · família (8) · pobresa energètica, (1) · empresa (2) · parc metropolità (2) · parellada (1) · esport (12) · mobilitat (10) · medi ambient (28) · comerç (13) · LOEPSF (2) · telecomunicacions (2) · carnestoltes (2) · infants (6) · centre de dia (2) · lleure (31) · participació (35) · cinema (1) · eleccions (10) · transparència (18) · parlament (3) · catalunya (26) · salut (3) · patrimoni (21) · patrimoni; (9) · 9N (5) · AMB (7) · participació, (1) · felicitació (2) · policia local (7) · habitatge (2) · consulta (11) · ordenances (2) · 2019 (10) · alcaldia (16) · carretera (2) · sostenibilitat (8) · desnonaments (1) · OAC (1) · pobresa energètica (2) · cultura (39) · yu (1) · festa major (11) · diputació de barcelona (4) · camí ral (9) · Bruguers (1) · centre cívic (9) · reflexions (289) · pressupostos (16) · 2016 (1) · 902 (4) · tapatast (2) · pedrera (4) · explosió (1) · pagesia (2) · equipaments (12) · Eramprunyà (1) · joventut (14) · solidaritat (15) · 2014 (2) · 2018 (4) · refugiats (1) · tecnologia (7) · Nadal (10) · reflexions (5)