ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca seguretat


L’any que acomiadem

Com probablement molts de vosaltres feu de manera individual en aquestes dates, les administracions també fem el nostre propi ...eu nom i en el de totes les persones que treballem dia a dia des de l’Ajuntament. Que tingueu un molt bon Nadal i un gran 2015.

Millorar la seguretat dels vianants, una prioritat

Fins ara, els veïns de la urbanització que decidien anar a peu fins al centre del poble havien de fer-ho pel costat dels ...n de forma segura. Aquest és el nostre principal objectiu: fer de Begues un municipi amb un nivell alt de qualitat de vida.

Policia Local, molt més que un cos de seguretat

Al llarg dels últims anys, la nostra Policia Local ha desenvolupat un esforç notable per a assolir nou reptes. La nostr...Policia Local de Begues. Són, sens dubte, la millor garantia amb la que podem comptar per a la nostra tranquil·litat.

Una nova rutina

A la nostra vila l’arribada de l’agost significa una pèrdua d’acceleració, però en cap cas una...uo;energies i ens aporti el temps per a plantejar nous projectes i iniciatives. Que tingueu la millor de les vacances possible.

Sobre el trasllat de la Festa de la plaça Lina Font

Al llarg de més de dues dècades d’existència aquesta ha esdevingut una de les principals celebracions popu...cute;s un capital amb el qual encara comptem i que farà que la celebració sigui, un any més, tot un èxit.

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de l'Ajuntament de Begues i té caràcter merament informatiu. El fet d'acc...anyola. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
902 (1) · pagesia (1) · Bruguers (1) · ermita (3) · patrimoni; (22) · explosió (1) · policia local (6) · catalunya (19) · subvencions (3) · diputació de barcelona (4) · tapatast (2) · refugiats (1) · 25N (2) · pedrera (4) ·  (159) · seguretat (12) · dona (8) · infants (2) · centre de dia (2) · telecomunicacions (2) · parlament (3) · LRSAL (4) · ordenances (2) · família (6) · ensenyament (5) · civisme (7) · sostenibilitat (3) · camí ral (9) · consulta (10) · entitats (17) · 2017 (3) · ocupació (3) · 2018 (3) · reflexions (2) · empresa (1) · pobresa energètica, (1) · medi ambient (15) · parc del garraf (6) · 2016 (1) · lleure (25) · alta tensió (4) · transparència (12) · 2014 (2) · yu (1) · centre cívic (9) · patrimoni (12) · gent gran (11) · carnestoltes (1) · Nadal (5) · carretera (2) · eleccions (8) · finançament (2) · pobresa energètica (1) · parc metropolità (2) · joventut (9) · llei (3) · petit casal (1) · alcohol (1) · mobilitat (5) · solidaritat (9) · comerç (8) · aplec (1) · festa major (8) · AMI (5) · Eramprunyà (1) · patrimoni; (9) · cinema (1) · cultura (24) · parellada (1) · hospital (1) · LOEPSF (2) · AMB (6) · biblioteca (6) · reflexions (192) · desnonaments (1) · sanitat (3) · equipaments (7) · tecnologia (4) · serveis (22) · felicitació (2) · 9N (5) · esport (8) · alcaldia (16) · salut (1) · participació (24) · abocador (4) · pressupostos (10)
BeguesApp