Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca seguretat


Una tornada segura a lescola depn de tots i totes

Quan parlem dels centres escolars parlem, de manera habitual, de comunitat educativa. Entenem que l’educació dels infant...marcarà la diferència. Sé que a Begues, amb la nostra capacitat d’implicació, ho podem aconseguir.

Cuidem dels que ens cuiden

En aquests dies que són de descans per a tantes i tantes persones m’agradaria convidar-vos a tenir un record per totes a...No deixem doncs de posar en valor la seva dedicació. Més que mai necessitem cuidar d’aquells que tant ens cuiden.

En gurdia davant dels incendis forestals

Si la setmana passada reflexionàvem sobre com d’afortunades som les persones que vivim al nostre poble, aquesta m’...s o accidents, també hem de protegir els espais que són de tots i de totes. Fem possible un estiu més sense foc.

En alerta per lincrement de casos positius de COVID-19 a Begues

Tot i que estiguem en un mes de vacances per a tantes i tantes persones, la malaltia no descansa. En els darrers dies ha augmentat el...a dir-ho tantes vegades! Després de tots els esforços que ja hem fet, no té sentit defallir precisament ara.

Les contradiccions del finanament municipal

Ja fa anys que des de l’Ajuntament de Begues reclamem un debat rigorós sobre el finançament dels municipis. Per u...ropi funcionament com a administració ens estem jugant una part important del benestar dels veïns i de les veïnes.

La Festa Major en pandmia

De la mateixa manera que tots i cadascun dels beguetans i beguetanes hem modificat el nostre dia a dia per culpa de la pandèmi... ens conviden a extremar les precaucions. Fem-ho per nosaltres, fem-ho per tots. PROTECCIÓ = DISTANCIA + MASCARETA + MANS

Repensem Begues en clau de pandmia

Tal i com reflexionava en el meu anterior escrit, tot i la relaxació de determinades mesures, l’arribada de l’etap...re nosaltres així que, mentre no l’acomiadem, el millor és aprendre a conviure-hi de la manera més segura.

Millorant el dia a dia

 Probablement la nostra generació no hagi trobat mai a faltar de manera col·lectiva tant la normalitat com ho fem ...e la millor manera. Ens apropem d'aquesta manera a una vida més normal. Gaudim-la dins de les limitacions encara vigents.

A la recerca d'una normalitat amb garanties

Ja ens trobem en la fase 1 del procés de desescalada que ens ha de portar a l'anunciada "nova normalitat". Aquest ca...l, no hi ha res que no podem assolir. Ni aturar una pandèmia. Encara tenim camí per endavant. Perseverem i vencerem.

Dos fronts oberts: la salut i la reconstrucci

 Ens trobem en un moment especialment delicat de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Tot i que l'inici de la de...exigirà el moment. Mentre abans ens posem a treballar en la recuperació econòmica i social, abans hi arribarem.

Samplia loferta de fibra ptica al municipi

Històricament per a Begues ha estat més difícil accedir a determinats serveis que per a d’altres municipis...ostre poble a la resta de municipis que ens envolten i, en alguns aspectes, fins i tot les superem. Ara donem una passa més.

La seguretat, una prioritat al municipi

Sens dubte entre les prioritats de l’acció municipal de l’Ajuntament de Begues es troba la seguretat. Sempre diem ... tenim amb la seguretat, el civisme i la bona convivència. No pensem moure’ns d’aquesta línia de treball.

Busquem ser encara ms eficaos i propers

Quan un ajuntament, o qualsevol administració, inverteix en millorar el seu propi funcionament, està en realitat invert...ntament sigui la primera porta a la que piquin. Properament aquesta porta serà encara més fàcil de travessar.

Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

La seguretat continua sent prioritria

L’alta presència de cases i urbanitzacions fa que a Begues, de manera puntual però persistent, ens haguem de preo...vandalisme, senzillament hem de trucar a les forces de seguretat. Al cap i a la fi, és per l’interès de tothom.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
biblioteca (6) · carnestoltes (2) · aplec (1) · centre cívic (9) · subvencions (5) · patrimoni; (9) · 25N (4) ·  (306) · lleure (31) · cultura (39) · explosió (1) · empresa (2) · serveis (27) · Bruguers (1) · dona (12) · ensenyament (7) · parellada (1) · camí ral (9) · esport (13) · yu (1) · llei (3) · salut (3) · desnonaments (1) · pressupostos (16) · alcaldia (16) · ocupació (4) · centre de dia (2) · hospital (1) · policia local (7) · parc del garraf (7) · participació (35) · família (8) · patrimoni; (22) · coronavirus (31) · felicitació (2) · entitats (28) · festa major (11) · cinema (1) · mobilitat (10) · tecnologia (7) · 2014 (2) · eleccions (10) · carretera (2) · 2019 (10) · 902 (4) · refugiats (1) · participació, (1) · finançament (2) · OAC (1) · sanitat (5) · 2016 (1) · transparència (18) · AMB (7) · solidaritat (15) · patrimoni (21) · pobresa energètica, (1) · tapatast (2) · LRSAL (4) · pobresa energètica (2) · ordenances (2) · infants (6) · consulta (11) · parlament (3) · catalunya (26) · comerç (13) · abocador (4) · seguretat (14) · alta tensió (4) · reflexions (289) · parc metropolità (2) · petit casal (1) · 9N (5) · gent gran (17) · pedrera (4) · 2017 (3) · Nadal (10) · ermita (3) · AMI (5) · civisme (8) · reflexions (5) · medi ambient (28) · Eramprunyà (1) · habitatge (2) · equipaments (12) · sostenibilitat (8) · telecomunicacions (2) · LOEPSF (2) · pagesia (2) · joventut (14) · diputació de barcelona (4) · alcohol (1) · 2018 (4)