Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca seguretat


Els que cuiden de nosaltres

La vida en societat s’estableix sobre un equilibri sovint més fràgil del que ens pensem. Per a poder conviure, pe...les activitats que es programen al nostre municipi i que feu arribar a les persones que us estimeu roses i llibres, amor i cultura.

Grcies, Bombers Voluntaris de Begues

En cada moment del dia, sense que potser siguem conscients, tot un conjunt de persones està vetllant per nosaltres i pels nost...espai per a dir en nom de Begues als seus bombers voluntaris «moltes gràcies per estar sempre al nostre costat».

Una Festa Major dHivern a mida

Des de l’inici de la pandèmia l’activitat pública és un veritable repte. Les dades sanitàries...mmillorable per a mostrar el nostre orgull per viure a Begues. Aprofiteu i gaudiu de la celebració. Us està esperant!

Benvingut, 2022

Comencem un nou any i, com ja és habitual en aquest mateix espai, ho voldria fer destacant algunes de les principals qües... sigui un gran any per a totes i cadascuna de les llars beguetanes. Us desitjo en nom meu i de tot l’Ajuntament un gran any.

Lincivisme surt massa car

 Algunes persones no tenen una idea prou precisa de què són els recursos públics. Quan es fa malbé e...s persones que se sentiran impulsades a actuar de la mateixa manera. Feu del civisme un company inseparable del vostre dia a dia.

Una passa enrere per agafar embranzida

Des que es va iniciar la desescalada després de la primera onada de la pandèmia som conscients, especialment des de les...ostrar solidaritat dels meus veïns i veïnes. Ara és el moment que tornem a demostrar que junts som més forts.

Creant un nou equipament de referncia

Des que assumíem la responsabilitat del govern municipal l’atenció a les persones ha estat sempre al centre de le...ue complirem un cop més amb el nostre objectiu de posar a disposició dels beguetans i beguetanes els millors serveis.

Al costat de lhostaleria, del comer i de les empreses

Difícilment podem trobar una crisi com l’actual. Perquè, a diferència d’altres situacions complicade...a assumir també de manera individual aquest repte. Cuidem i col·laborem amb el nostre teixit empresarial de proximitat.

Finalment, arriba Sant Jordi

Avui celebrem una de les jornades més importants i significatives per a tots els catalans i catalanes. Sant Jordi és un...’esperança que arribarà carregat de roses, llibres i normalitat per a les nostres vides. Feliç diada!

Una lluita continuada contra els incendis forestals

Una part important del patrimoni de Begues és el nostre paisatge. La nostra situació privilegiada com a municipi de l&r...garanties que els seus efectes seran els mínims sobre les persones, sobre les seves propietats i sobre el nostre paisatge.

Reprenem lactivitat amb tota la prudncia

Cada dia sabem una mica més sobre la pandèmia i sobre la manera en què hem d’actuar per tal de conviure am...final que afrontem. Ara no ens podem fallar a nosaltres mateixos. Mantinguem-nos ferms i amb el millor ànim que podem tenir!

Amb els grans projectes de municipi

Des del primer moment d'aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia... som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.

Treballem per una votaci segura

Totes aquelles activitats públiques que en anys anteriors celebràvem sense prendre mesures extraordinàries s&oac...res gestions o activitats imprescindibles per al nostre dia a dia. Està a les mans de tots i de totes que així sigui.

La salut com a primera preocupaci

 Les experiències que hem viscut al llarg del darrer any ens han fet refermar-nos en quelcom que des de l'Ajuntament de B...l o l'infantil. Sempre diem que som privilegiats de viure on vivim. Fem tot el possible per tal que sigui el major temps possible.

Protegint als que ens protegeixen

 Una de les situacions més delicades que ens deixa la pandèmia és la d'aquells i aquelles professionals que...rentat freqüent de mans. Recordem l'esforç que han fet i continuen les persones que ens cuiden i cuidem-les també.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
parc metropolità (2) · 902 (4) · 2016 (1) · catalunya (26) · parellada (1) · habitatge (2) · tecnologia (7) · pedrera (4) · LRSAL (4) · pobresa energètica, (1) · transparència (18) · desnonaments (1) · reflexions (5) · cinema (1) · AMI (5) · telecomunicacions (2) · abocador (4) · dona (12) · 2017 (3) · OAC (1) · aplec (1) · 25N (4) · 2019 (10) · biblioteca (6) · alcaldia (16) · consulta (11) · coronavirus (31) · Eramprunyà (1) · festa major (11) · policia local (7) · carnestoltes (2) · pagesia (2) · tapatast (2) · hospital (1) · Nadal (10) · explosió (1) · pobresa energètica (2) · alcohol (1) · infants (6) · esport (12) · llei (3) · participació, (1) · 9N (5) · yu (1) · empresa (2) · seguretat (14) · alta tensió (4) · refugiats (1) · solidaritat (15) · patrimoni (21) · família (8) · finançament (2) · petit casal (1) · eleccions (10) · cultura (39) · civisme (8) · parc del garraf (7) · patrimoni; (9) · subvencions (5) · equipaments (12) · serveis (27) · ocupació (4) · LOEPSF (2) · carretera (2) · centre cívic (9) · camí ral (9) · joventut (14) · 2014 (2) · sanitat (5) · entitats (28) · felicitació (2) · salut (3) · gent gran (17) · lleure (31) ·  (305) · participació (35) · medi ambient (28) · comerç (13) · reflexions (289) · diputació de barcelona (4) · parlament (3) · mobilitat (10) · sostenibilitat (8) · ermita (3) · Bruguers (1) · centre de dia (2) · 2018 (4) · patrimoni; (22) · ensenyament (7) · pressupostos (16) · AMB (7) · ordenances (2)