ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca patrimoni


Més busos en els moments en què són més necessaris

Des d’aquest dilluns passat ja és una mica més senzill desplaçar-se des de Begues. Atenent a les reclamaci...cedil;uda que a mig termini aconseguirem més millores. La constància, com hem demostrat, està de la nostra part.

Fem de les festes per als joves unes festes segures i respectuoses

Ser jove a Begues no sempre és senzill. De la mateixa manera que la nostra situació geogràfica ens ofereix tota ... la dels veïns i veïnes al seu descans i tranquil·litat, prendrem totes les decisions que siguin necessàries.

Tancant una ferida al nostre paisatge

El nostre paisatge és excepcional. Si preguntem un per un a la gent de Begues que és que el que més s’esti...re al nostre poble és un privilegi. Però és un privilegi que ens hem de saber guanyar i, sobre tot, preservar.

Després de l’explosió

Davant la magnitud d’un esdeveniment com l’explosió que es va registrar la matinada del passat diumenge 26 de juli...i en cap cas l’Ajuntament de Begues deixarà de recórrer aquest camí al costat de les persones afectades.

El futur del nostre passat

Aquests dies se celebra el retorn, en forma de rèplica, de les restes inhumades a la cova de Can Sadurní. Es tracta d&r...mental de la nostra identitat com a municipi i un motiu més per a sentir-nos arrelats i orgullosos del lloc en el que vivim.

L’esport, una forma de lleure cada cop més estesa

Aquest passat diumenge, 17 de maig, tenia lloc la celebració de la que ha estat la tercera edició de la Cursa de Muntan...oltes persones que treballen des d’ell a favor de tots nosaltres. No podem més que agrair-los l’esforç.

Més a prop de la restauració de l’antiga pedrera Montau II

El paisatge de Begues manté una ferida oberta que fa anys que havia d’haver quedat totalment cicatritzada: l’antig...cessàries per tal no únicament de solucionar els problemes de futur, sinó també les errades del passat.

Una oportunitat per gaudir del nostre patrimoni artístic, històric i cultural

Des de l’Ajuntament continuem mantenint el nostre compromís amb la ciutadania de promoció de la cultura, que cons... visitar totes dues exposicions, us convido a gaudir del patrimoni artístic, històric i cultural del nostre municipi.

Llum verda al projecte del nou Camí Ral

Amb aquesta aprovació hem posat la que podem anomenar la primera pedra simbòlica per a fer realitat una proposta que re...e; Ral serà properament una part més d’allò que ens fa sentir-nos orgullosos de la nostra població.

Treballant activament per un salt qualitatiu en l’accés a Internet

Aquesta és una de les qüestions que, des de la posada en marxa d’aquest espai, s’ha reiterat en les preguntes...serveis, són la millor estratègia possible per a continuar caminant cap al petit gran municipi que volem arribar a ser.

El patrimoni que no podem tocar

El patrimoni immaterial està format per les tradicions, la música, les rondalles o els costums que han perviscut, de la... Perquè a la cançó popular i tradicional també trobem les emocions i la història d’un poble.

El patrimoni que ens fa diferents

Al projecte de reforma del Petit Casal l’han seguit actuacions entre les que cal destacar la cessió de l’ermita de... el que de vegades sembla que tendim a la uniformitat, a Begues treballem dia a dia per a preservar allò que ens fa diferents.

Un oasi a mitjans d’agost

La nostra vila és un gran lloc per passar l’estiu. Tradicionalment hem donat la benvinguda a moltes famílies que ...ocasions ens permeten fer créixer l’estima per la gent amb la que vivim i per l’espai comú que compartir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
finançament (2) · 2019 (10) · LOEPSF (2) · catalunya (26) · 902 (2) · centre cívic (9) · diputació de barcelona (4) · cinema (1) · gent gran (17) · sanitat (5) · pagesia (2) · camí ral (9) · parc del garraf (7) · alcohol (1) · ocupació (4) · sostenibilitat (8) · 9N (5) · seguretat (13) · explosió (1) · carnestoltes (1) · centre de dia (2) · yu (1) · reflexions (4) · felicitació (2) · Bruguers (1) · mobilitat (8) · participació (32) · coronavirus (31) · patrimoni; (9) · petit casal (1) · aplec (1) · carretera (2) · dona (11) · desnonaments (1) · OAC (1) · parellada (1) · lleure (31) · alcaldia (16) · patrimoni; (22) · abocador (4) · solidaritat (13) · comerç (12) · participació, (1) · 2017 (3) · LRSAL (4) · pobresa energètica (2) · habitatge (2) · alta tensió (4) · serveis (27) · ermita (3) · ensenyament (6) · tapatast (2) · hospital (1) · AMI (5) · refugiats (1) · Eramprunyà (1) · patrimoni (20) ·  (287) · família (7) · 2016 (1) · ordenances (2) · empresa (2) · 2014 (2) · tecnologia (6) · civisme (8) · telecomunicacions (2) · medi ambient (25) · Nadal (10) · llei (3) · festa major (11) · esport (11) · 25N (4) · consulta (11) · entitats (27) · parlament (3) · salut (3) · pedrera (4) · policia local (7) · 2018 (4) · pressupostos (14) · eleccions (10) · pobresa energètica, (1) · transparència (16) · equipaments (12) · cultura (39) · joventut (13) · reflexions (289) · subvencions (5) · infants (5) · AMB (7) · biblioteca (6) · parc metropolità (2)