ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca patrimoni


Més a prop de la restauració de l’antiga pedrera Montau II

El paisatge de Begues manté una ferida oberta que fa anys que havia d’haver quedat totalment cicatritzada: l’antig...cessàries per tal no únicament de solucionar els problemes de futur, sinó també les errades del passat.

Una oportunitat per gaudir del nostre patrimoni artístic, històric i cultural

Des de l’Ajuntament continuem mantenint el nostre compromís amb la ciutadania de promoció de la cultura, que cons... visitar totes dues exposicions, us convido a gaudir del patrimoni artístic, històric i cultural del nostre municipi.

Llum verda al projecte del nou Camí Ral

Amb aquesta aprovació hem posat la que podem anomenar la primera pedra simbòlica per a fer realitat una proposta que re...e; Ral serà properament una part més d’allò que ens fa sentir-nos orgullosos de la nostra població.

Treballant activament per un salt qualitatiu en l’accés a Internet

Aquesta és una de les qüestions que, des de la posada en marxa d’aquest espai, s’ha reiterat en les preguntes...serveis, són la millor estratègia possible per a continuar caminant cap al petit gran municipi que volem arribar a ser.

El patrimoni que no podem tocar

El patrimoni immaterial està format per les tradicions, la música, les rondalles o els costums que han perviscut, de la... Perquè a la cançó popular i tradicional també trobem les emocions i la història d’un poble.

El patrimoni que ens fa diferents

Al projecte de reforma del Petit Casal l’han seguit actuacions entre les que cal destacar la cessió de l’ermita de... el que de vegades sembla que tendim a la uniformitat, a Begues treballem dia a dia per a preservar allò que ens fa diferents.

Un oasi a mitjans d’agost

La nostra vila és un gran lloc per passar l’estiu. Tradicionalment hem donat la benvinguda a moltes famílies que ...ocasions ens permeten fer créixer l’estima per la gent amb la que vivim i per l’espai comú que compartir.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
Eramprunyà (1) · felicitació (2) · dona (8) · medi ambient (15) · 2018 (3) · pobresa energètica, (1) · família (6) · llei (3) · 902 (1) · biblioteca (6) · cinema (1) · patrimoni; (9) · patrimoni (11) · desnonaments (1) · alcaldia (16) · parellada (1) · centre de dia (2) · empresa (1) · esport (8) · aplec (1) · participació (23) · patrimoni; (22) · LOEPSF (2) · seguretat (12) · 2014 (2) · carnestoltes (1) · solidaritat (9) · pobresa energètica (1) · ermita (3) · sanitat (3) · parc del garraf (6) · 2017 (3) · petit casal (1) · 25N (2) · 9N (5) · alcohol (1) · entitats (16) · gent gran (11) · parlament (3) · telecomunicacions (2) · festa major (8) · reflexions (189) · reflexions (2) · yu (1) · Nadal (5) · Bruguers (1) · ordenances (2) · mobilitat (5) · carretera (2) ·  (156) · explosió (1) · parc metropolità (2) · pressupostos (10) · cultura (24) · consulta (10) · subvencions (3) · refugiats (1) · serveis (22) · finançament (2) · hospital (1) · AMB (6) · alta tensió (4) · centre cívic (9) · eleccions (8) · tapatast (2) · tecnologia (4) · salut (1) · pedrera (4) · transparència (12) · ocupació (3) · catalunya (19) · lleure (25) · ensenyament (5) · infants (2) · sostenibilitat (3) · 2016 (1) · AMI (5) · civisme (7) · comerç (7) · diputació de barcelona (4) · camí ral (9) · joventut (8) · abocador (4) · LRSAL (4) · equipaments (7) · policia local (6) · pagesia (1)
BeguesApp