ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca mobilitat


Una manera diferent de desplaçar-se

Quin impacte té la manera en que ens desplacem sobre el nostre entorn i sobre el nostre futur? Quines alternatives al cotxe te...casa de vegades ens ajuda a escurçar les distàncies amb la resta de beguetans i beguetanes. Reflexionem i actuem.

La perseverança dona fruits en matèria de transport

La insistència és una de les principals virtuts que han de tenir una administració i les persones que la governe...venir. A Begues continuem treballant de cara a un nou curs que, confiem, serà igual o encara més productiu que aquest.

Una gestió responsable dels diners públics

Si em pregunten per on crec que ha de començar el treball d’una administració pública diria, sens dubte, &...é que ha valgut la pena l’esforç realitzat en la contenció de la despesa. Ara podem recollir els fruits.

La salut i el benestar, prioritats de la legislatura

Els ajuntaments, el conjunt de les administracions, dediquem molt de temps i espai a explicar els principals projectes que posem en m...ndre millor com funciona la mentalitat d’aquest ajuntament. Sota una idea comuna treballem des de tots els angles possibles.

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Garantida una millora a la carretera

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualit...erem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.

Comencen les obres del Camí Ral

Després d’un llarg treball de planificació, d’exposar la proposta als veïns i veïnes que es veura...de les persones. Sabem que Begues és un municipi fantàstic i és a peu de carrer quan més el podem gaudir.

Noves millores a la carretera entre Begues i Gavà

Després de les actuacions dutes a terme el passat mes de desembre, en aquests moments es torna a treballar a la carretera que ...t. I és aquest a qui també vull apel·lar, per a garantir la tranquil·litat de tothom. Precaució.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
desnonaments (1) · biblioteca (6) · eleccions (8) · ermita (3) · seguretat (12) · subvencions (3) · carnestoltes (1) · alta tensió (4) · centre cívic (9) · tapatast (2) · solidaritat (9) · policia local (6) · aplec (1) · AMI (5) · 2014 (2) · 2017 (3) · parc del garraf (6) · ocupació (3) · parc metropolità (2) · diputació de barcelona (4) · serveis (22) · pedrera (4) ·  (159) · catalunya (19) · carretera (2) · transparència (12) · lleure (25) · tecnologia (4) · 2018 (3) · civisme (7) · Eramprunyà (1) · sanitat (3) · ordenances (2) · joventut (9) · Bruguers (1) · pressupostos (10) · centre de dia (2) · família (6) · pagesia (1) · patrimoni (12) · reflexions (2) · empresa (1) · equipaments (7) · Nadal (5) · explosió (1) · salut (1) · dona (8) · llei (3) · pobresa energètica (1) · participació (24) · cultura (24) · patrimoni; (9) · camí ral (9) · alcaldia (16) · 902 (1) · esport (8) · patrimoni; (22) · festa major (8) · abocador (4) · mobilitat (5) · parellada (1) · LRSAL (4) · felicitació (2) · medi ambient (15) · telecomunicacions (2) · refugiats (1) · entitats (17) · 2016 (1) · infants (2) · gent gran (11) · alcohol (1) · AMB (6) · 25N (2) · 9N (5) · reflexions (192) · sostenibilitat (3) · yu (1) · consulta (10) · parlament (3) · ensenyament (5) · pobresa energètica, (1) · comerç (8) · finançament (2) · hospital (1) · cinema (1) · petit casal (1) · LOEPSF (2)
BeguesApp