Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca lleure


El parc de la Costeta es posa al servei de Begues

Sempre és una bona notícia quan un municipi suma un nou espai per a l’ús públic. Molt més en...ntit sense les persones que el visiten i li donen vida. Des de demà mateix és vostre, és de tots i de totes.

La sort de gaudir de dues festes majors

No tots els municipis tenen la possibilitat de disposar de dues festes majors. El nostre poble és un d’aquests afortunat...iguin als vostres interessos. Segur que en trobareu perquè aquesta és una festa en la que tothom hi té cabuda.

Un 2019 per a continuar avanant

vEl final d’una legislatura és sempre un moment intens a nivell municipal. Els equips de govern, si més no les pe... pas endavant per a incrementar els nivells de qualitat de vida dels que gaudim. No tenim cap dubte de que així serà.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

La participaci com a motor de Begues

Una de les característiques que més gaudeixo destacant del nostre poble és la seva capacitat de participaci&oacu... tinc cap tipus de dubte que allà trobareu associacions de les que formar part i amb les quals enriquir el vostre dia a dia.

Evitar els incendis forestals, una responsabilitat per a tothom

L’estiu és un moment de contrastos. El bon temps és una invitació al lleure i a la diversió. Per&og...rquè no el tinguem en tot moment en consideració. Gaudim de la natura, però fem-ho des de la responsabilitat.

El parc metropolit comena a ser una realitat

Ja han començat els treballs de la primera fase del futur parc metropolità de Begues que se situarà entre els se...inc cap dubte de que aquest serà un lloc de referència en un futur immediat per a tots els beguetans i les beguetanes.

Una festa major amb una proposta diferent

Al llarg d’aquest cap de setmana podrem gaudir amb les diferents activitats que s’apleguen al voltant de la celebraci&oac...jor. Amb la nostra presència estem contribuint de la millor manera possible al seu creixement i a la seva continuïtat.

La poesia, una visitant habitual

Poc a poc a Begues estem consolidant algunes propostes culturals que potser poden semblar poc habituals però que amplien i enr...no, a través per exemple del recital de diumenge. Qualsevol oportunitat és bona per descobrir una nova passió.

Construm el futur sobre el nostre passat

Aquest cap de setmana celebrarem la Festa del Most i, tot i ser una celebració que diu molt del nostre passat, també ex...e;ximes quotes de qualitat de vida que estiguin al nostre abast i, aquest cap de setmana, tindrem una oportunitat per demostrar-ho.

A punt per rebre el setembre

Independentment de quan haguem gaudit de les nostres vacances d’estiu, l’arribada del setembre suposa per a tothom un ret...s, a dia d’avui és també un lloc on realitzar-se personalment a tots els nivell. No perdeu l’oportunitat.

A les portes de lagost

L’arribada de l’agost suposa habitualment un canvi en les rutines tant d’una part considerable de beguetans i de be... descans i el lleure. I als que marxeu us desitjo unes molt bones vacances. Aquí us espera el vostre poble i la vostra gent.

Comencem la nostra festa gran

Aquests propers dies gaudirem del gruix d’activitats que enguany conformen la Festa Major de Begues. Seran un conjunt de propos...ebrem ser de la nostra vila. Fem una festa per commemorar l’orgull per viure on vivim. Visca la Festa Major! Visca Begues!

Llum verda a la primera fase del parc de la Parellada

Sovint tenim, com a societat, una tendència excessiva a veure els nostres infants amb una mirada paternalista. És cert ... mandat i ho fa, a més, donant veu a un sector de la nostra població que ha d’aportar molt en els propers anys.

El Tapatast es consolida amb una segona edici

Aquest diumenge tornarem a tenir l’oportunitat de gaudir amb una proposta que apareixia a les nostres agendes l’any passa...cute;s, per tornar a demostrar que amb l’esforç conjunt i la capacitat de participació no tenim límits.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
solidaritat (15) · 2019 (10) · yu (1) · reflexions (289) · ensenyament (7) · llei (3) · salut (3) · LOEPSF (2) · telecomunicacions (2) · gent gran (17) · patrimoni; (22) · petit casal (1) · habitatge (2) · 2014 (2) · AMB (7) · Nadal (10) · aplec (1) · parlament (3) · Eramprunyà (1) · abocador (4) · 2016 (1) · explosió (1) · consulta (11) ·  (305) · pagesia (2) · esport (12) · ordenances (2) · reflexions (5) · OAC (1) · alcohol (1) · patrimoni; (9) · sanitat (5) · patrimoni (21) · pobresa energètica (2) · hospital (1) · pressupostos (16) · felicitació (2) · parc metropolità (2) · alta tensió (4) · participació, (1) · família (8) · centre cívic (9) · centre de dia (2) · ocupació (4) · ermita (3) · serveis (27) · parc del garraf (7) · cultura (39) · desnonaments (1) · AMI (5) · parellada (1) · festa major (11) · participació (35) · comerç (13) · lleure (31) · eleccions (10) · carnestoltes (2) · pedrera (4) · dona (12) · alcaldia (16) · medi ambient (28) · joventut (14) · 2017 (3) · catalunya (26) · camí ral (9) · seguretat (14) · tapatast (2) · transparència (18) · 2018 (4) · sostenibilitat (8) · refugiats (1) · diputació de barcelona (4) · Bruguers (1) · finançament (2) · LRSAL (4) · tecnologia (7) · 25N (4) · civisme (8) · cinema (1) · empresa (2) · biblioteca (6) · coronavirus (31) · pobresa energètica, (1) · infants (6) · mobilitat (10) · entitats (28) · equipaments (12) · subvencions (5) · 9N (5) · carretera (2) · 902 (4) · policia local (7)