ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies

Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca infants


La solidaritat al nostre ADN

A Begues la solidaritat no és notícia. Perquè quan quelcom esdevé una pràctica habitual i continua...municipi pot canviar, créixer i desenvolupar-se. Però la solidaritat i la cooperació, continuen al nostre ADN.

Una oportunitat per gaudir del nostre patrimoni artístic, històric i cultural

Des de l’Ajuntament continuem mantenint el nostre compromís amb la ciutadania de promoció de la cultura, que cons... visitar totes dues exposicions, us convido a gaudir del patrimoni artístic, històric i cultural del nostre municipi.

Posem en marxa el nou curs

Tornen a la seva activitat habitual la llar d’infants municipal, les escoles i l’institut i el que potser no hauria de se...s protagonistes. Comença un nou curs per a tothom i tenim al nostre abast una oferta d’activitats tan rica com completa.

El xiulet que marca el final de temporada

És evident que cada jove esportista o cada equip afrontava el moment amb major o menor satisfacció en funció de ...ts i els animen a continuar esforçant-se. Ells són els que porten a la samarreta, veritablement, el número 10.

Begues al IV Congrés de Dones del Baix Llobregat

La nostra població ha completat d’aquesta manera el treball desenvolupat per un congrés que té com a princ...l de perpetuar les desigualtats que avui en dia ja patim. I en segon, la pèrdua de tot el que podem aportar. I és molt.

La necessària conciliació de la vida familiar i laboral

Perquè més enllà del seu indubtable valor pedagògic i formatiu, els casals d’estiu són tamb&...antir que el debat pot estar ajornat a l’espera de temps millors, però això no vol dir que estigui finalitzat.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
festa major (9) · AMB (7) · equipaments (11) · biblioteca (6) · refugiats (1) · carretera (2) · infants (2) · subvencions (4) · família (6) · telecomunicacions (2) · ensenyament (5) · policia local (7) · esport (10) · dona (10) · carnestoltes (1) · cultura (31) · entitats (21) · alcohol (1) · hospital (1) · ocupació (3) · alta tensió (4) · alcaldia (16) · joventut (11) · serveis (24) · mobilitat (6) · parlament (3) · felicitació (2) ·  (215) · Nadal (6) · patrimoni; (22) · patrimoni; (9) · finançament (2) · tapatast (2) · transparència (13) · diputació de barcelona (4) · parellada (1) · gent gran (14) · comerç (9) · abocador (4) · habitatge (2) · pagesia (1) · cinema (1) · Bruguers (1) · reflexions (244) · 2017 (3) · desnonaments (1) · civisme (8) · 2016 (1) · pobresa energètica (1) · patrimoni (15) · pedrera (4) · parc del garraf (7) · llei (3) · centre cívic (9) · lleure (29) · seguretat (13) · 9N (5) · sostenibilitat (7) · OAC (1) · Eramprunyà (1) · participació (28) · explosió (1) · ordenances (2) · medi ambient (23) · salut (1) · LOEPSF (2) · parc metropolità (2) · tecnologia (4) · camí ral (9) · 2014 (2) · catalunya (25) · eleccions (8) · reflexions (3) · LRSAL (4) · sanitat (4) · yu (1) · 25N (3) · ermita (3) · petit casal (1) · 902 (2) · aplec (1) · pressupostos (11) · centre de dia (2) · 2019 (10) · 2018 (4) · solidaritat (11) · pobresa energètica, (1) · empresa (2) · participació, (1) · consulta (11) · AMI (5)
BeguesApp