Alcaldia oberta - Ajuntament de Begues

Resultat de la cerca finan������������ament


Incrementem el pressupost municipal en ms de dos milions deuros

Aquest dimecres aprovàvem la incorporació a la despesa pública, a través de dues operacions de crè...ercat el suport d’altres administracions en forma d’ajuts o subvencions. Ara aquest esforç dona els seus fruits.

Una primera pedra en el futur de tots i de totes

Fa anys que a Begues tenim la voluntat de crear un equipament que cobreixi les necessitats de la nostra gent gran, especialment d&rsq...le volem viure en ell el màxim temps possible, i ben aviat tindrem les eines necessàries per a que sigui així.

En defensa del nostre medi ambient

El medi ambient, el nostre entorn natural, és un dels principals projectes per a l’Ajuntament de Begues. Probablement al...totes podem fer: en els gestos quotidians. Us convido a tots els beguetans i beguetanes a treballar també des del dia a dia.

Un nou aven en la millora de mobilitat

Aquests propers mesos han de marcar un punt d’impàs en el servei del transport públic a Begues per als propers an...oblacions. Estic segura que aquest és el futur cap al qual ens adrecem i, ara, hem fet una passa més per arribar-hi.

Un any intens

Ens preparem per a donar la benvinguda a un nou any i des d’aquest espai, com ja he fet en d’altres ocasions, m’agr... vivim a Begues una mica millor del que vivíem abans. I el que encara ens queda per endavant! Molt bon any a tots i a totes.

Quan les xifres et donen la ra

L’inici d’un any és sempre un bon moment per avaluar la situació econòmica d’un municipi. Come...ve;micament complex, Begues no ha deixat de créixer i millorar i ho fa, a més, reduint considerablement el seu deute.

La salut i el benestar, prioritats de la legislatura

Els ajuntaments, el conjunt de les administracions, dediquem molt de temps i espai a explicar els principals projectes que posem en m...ndre millor com funciona la mentalitat d’aquest ajuntament. Sota una idea comuna treballem des de tots els angles possibles.

Els efectes del 155 a Begues

Tot i les dificultats polítiques i institucionals que travessa el país, els ciutadans continuem vivint el nostre dia a ...s de la urgència política i, com es fa evident a cada pas, sense tenir present els efectes reals que hauria de tenir.

El que ens deixa el 2017

Ens preparem ja per dir adéu al 2017. Aquest és un any que, per la càrrega d’esdeveniments transcendentals...uo;hagin de fer front. El 2018 no serà una excepció en la persecució d’aquest objectiu. Bon any nou!

Com ens movem a Begues?

Els municipis que com Begues convivim d’una manera estreta i habitual amb la natura, hem de tenir una motivació extra pe...perquè millora el nostre benestar, perquè té un efecte beneficiós directament en el nostre organisme.

Les subvencions, una eina imprescindible avui

La crisi econòmica ha suposat un replantejament de la manera en la que ens financem els ajuntaments. Els recursos propis conti...que ens anima i ens impulsa per continuar tenint propostes a sobre de la taula i a no deixar d’avançar com a municipi.

Llum verda a la primera fase del parc de la Parellada

Sovint tenim, com a societat, una tendència excessiva a veure els nostres infants amb una mirada paternalista. És cert ... mandat i ho fa, a més, donant veu a un sector de la nostra població que ha d’aportar molt en els propers anys.

Esforant-nos pel finanament

La crisi econòmica ha provocat canvis profunds en molts aspectes del nostre dia a dia, també en les administracions. Si...orç que han realitzat en moments passats. Ara tot l’esforç que sigui possible, ha de venir de les nostres mans.

A mitja legislatura, valorem el cam recorregut

Quan es desenvolupa un treball amb un termini llarg, com els quatre anys d’una legislatura, és positiu avaluar peri&ogra..., i això ens provoca una gran satisfacció i alegria, però esperem fer molt més en els dos propers anys.

Una benvinguda ciutadana al nou cam Ral

La reurbanització del camí Ral realitzada ha estat molt més que una millora puntual d’una de les principal...a festa ciutadana més i una excusa més per gaudir en els nostres espais públics del municipi en el que vivim.


Contacta
amb l'alcaldessa
Adreceu els vostres comentaris omplint el següent formulari

Nom:
E-mail:
Missatge:
Què és aquest web?Alcaldia Oberta és un espai virtual creat per a facilitar l’accés de la ciutadania a la gestió municipal. A més d’oferir la possibilitat de contactar directament amb l’alcaldessa, també inclou informació i reflexions al voltant dels diferents àmbits municipals i institucionals.
Etiquetes
diputació de barcelona (4) · hospital (1) · participació, (1) · reflexions (5) · empresa (2) · subvencions (5) · pobresa energètica, (1) · habitatge (2) · centre cívic (9) · alcaldia (16) · pedrera (4) · 2019 (10) · família (8) · coronavirus (31) · cultura (39) · transparència (18) · medi ambient (28) · parc metropolità (2) · camí ral (9) · ocupació (4) · centre de dia (2) · LOEPSF (2) · pobresa energètica (2) · entitats (28) · ensenyament (7) · eleccions (10) · participació (35) · felicitació (2) · dona (12) · patrimoni (21) · 2017 (3) · telecomunicacions (2) · biblioteca (6) · infants (6) · 2018 (4) · patrimoni; (22) · festa major (11) · policia local (7) · explosió (1) · aplec (1) · parellada (1) · Bruguers (1) · ordenances (2) · 25N (4) · carretera (2) · gent gran (17) · sanitat (5) · alcohol (1) · abocador (4) · petit casal (1) · reflexions (289) · joventut (14) · carnestoltes (2) · cinema (1) · serveis (27) · finançament (2) · 2014 (2) · mobilitat (10) · seguretat (14) · LRSAL (4) · Eramprunyà (1) · lleure (31) · parlament (3) · civisme (8) · comerç (13) · 9N (5) · desnonaments (1) · tapatast (2) · salut (3) · sostenibilitat (8) · yu (1) · catalunya (26) · llei (3) · OAC (1) · alta tensió (4) · 902 (4) · solidaritat (15) · equipaments (12) · pagesia (2) · ermita (3) · AMB (7) ·  (305) · parc del garraf (7) · consulta (11) · esport (12) · Nadal (10) · AMI (5) · tecnologia (7) · 2016 (1) · pressupostos (16) · patrimoni; (9) · refugiats (1)